Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med personalen, som beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig. Många uppskattar den snabba och effektiva kundservicen, där problem löses snabbt och med stor kunskap. Företagets förmåga att ge snabba svar och hantera ärenden effektivt framhålls också som en stor fördel. Vissa kunder har dock upplevt problem med tjänsten, särskilt när det gäller fakturor eller installationer. En del har också noterat att företaget inte erbjuder e-faktura, vilket upplevs som en brist.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter är mycket nöjda med personalen och deras bemötande. Många kunder lyfter fram personalens... Se mer

Customer service

Kunder hade positiva upplevelser med kundtjänsten. Många rapporterar att de fick snabb, professionell och... Se mer

Service

Recensenter belyser positiva aspekter av service. Många kunder uppskattar den höga servicenivån, det trevliga... Se mer

Response time

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med svarstiderna. Många uppskattar det professionella och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag är mycket nöjd med den respons jag fått av Ilshat så här långt. Snabba och bra svar på mina frågor. Nu oroar jag mig inte längre för installation av router och att komma igång med fiberanvändning... Se mer

Jag ringde kl. 8 imorse och Ilshat svarade direkt. Han var väldigt trevlig och jag fick ett toppenbra bemötande. Han löste mina frågor och ringde dessutom tillbaka senare med svar – något jag... Se mer

Kunnighet, kunnighet och kunnighet detta är högt värderad. Bra värmt bemötande, snabbt agerande och trots att felet var unikt så hittade Markus felet snabbt och löste det. Ta hand om Mrkus Gardio. MYC... Se mer

Vi har haft vårt bredband från Gardio i flera år, sedan vi fick fiber indraget. De få gånger jag ringt supporten har de alltid varit både kunniga och trevliga! Senast idag och jag kände att det vore f... Se mer

1. Övervakningskamera

Informationen kommer från olika externa källor

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Inget företag jag rekommenderar

Inget företag jag rekommenderar. Prishöjningar från en månad till en annan med 30-40%. Inte intresserade av nöjda kunder. Ska bara få in sina pengar för att sedan säga tack och hej inte en fråga om vi kan göra något för dig.

9 oktober 2024

Hej Dennis!

Tack för att du har tagit dig tid att dela din feedback med oss.

Vi tycker det är väldigt tråkigt att höra om din upplevelse, vi vill dock gärna förtydliga att du tidigare haft ett kraftigt reducerat pris som ingick i installationsavtalet med din fiberleverantör, som nu löpte ut.

Vårt mål är alltid att erbjuda våra kunder bästa möjliga service, och vi försökte föreslå alternativa priser och tjänster som kanske bättre skulle passa dina behov, även om de inte kändes rätt för dig i detta fall.

Om det är något mer vi kan göra för dig eller om du har några frågor, tveka inte att höra av dig.

MVH,
Ali på kundtjänst

Snabb hjälp och positiv inställning av…

Snabb hjälp och positiv inställning av Faraz.

8 oktober 2024

Hej Ingrid,

tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att jag kunde hjälpa till.

Ha en trevlig kväll!

Faraz på kundtjänst

Väldigt proffsigt bemötande av killen…

Väldigt proffsigt bemötande av killen på andra sidan luren.Tekniskt kunnig och trevlig.Löste mitt problem på ett nafs.👍

7 oktober 2024

Hej Emir,

Tack för ditt omdöme.

Vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga hjälp utifrån ditt ärende.

Snabbt åtgärdat

Hade inte fått mitt beställda paket med router mm och heller inte informationen att det var makulerat pga strul från underleverantör.
Men fick snabbt nytt prisvärt erbjudande som drogs igång på några minuter.

2 oktober 2024

Hej Conny!

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra du inte fick information om utebliven utrustning.

Det gläder oss att vi redde ut detta tillsammans!

Snabb och proffsig kundservice

30 september 2024

Hej Angela,

Tack för din feedback!

Vad härligt att du uppskattade vårt bemötande.

Vi finns här om du behöver hjälp i framtiden.

Oualid på kundtjänst

Förstklassig service!

Fantastiskt bra bemötande av teknikern Casper! Han löste problem jag inte ens vågade hoppas på att få lösta. Han löste dom dessutom både med fart och med stil.

1 oktober 2024

Hej Anton,

Tack för ditt fina omdöme.

Det gläder mig att du uppskattar mitt bemötande och sättet jag jobbar på.

Tveka inte på att kontakta mig i framtiden om du behöver hjälp med något!

Ha en fin dag.

Med vänliga hälsnignar,
Casper på kundtjänst

Väldigt hjälpsamt och trevligt…

Väldigt hjälpsamt och trevligt bemötande. Löste konfigurationen jättesmidigt vilket på riktigt gjorde mig överraskad!
Stort tack!!!

1 oktober 2024

Hej Mattias,

Tack för ditt omdöme!

Det uppskattas enormt mycket.

Tveka inte på att kontakta oss för framtida ärenden, vi finns här för dig!

Ilshat

Jättebra kille ja snackade med

Jättebra kille ja snackade med, inget svammel utan hjälp direkt och en lösning

27 september 2024

Hej Stefan,

Tack för ditt omdöme!

Tveka inte på att kontakta oss för framtida ärenden, vi finns här.

Ha en trevlig dag!

Ali på kundtjänst

Nu har jag fått hjälp med lösen till…

Nu har jag fått hjälp med lösen till mitt nätverk

26 september 2024

Hej Maria,

Tack för din feedback!

Vad kul att du fått hjälp med lösenord till nätverket.

Om det finns något annat du behöver hjälp med är du mer än välkommen!

Ali på kundtjänst

Mycket bra service och super trevlig…

Mycket bra service och super trevlig kille.

Hej Axel,

Tack för din feedback, det uppskattas verkligen!

Vi siktar alltid på att ge den bästa möjliga service, så tveka inte på att kontakta oss i framtiden.

Omöjliga att nå

Omöjliga att nå, de kan inte sätta ut ett telefonnummer på sin hemsida, dock på Facebook går det bra. Sjukt oseriösa. Sitter nu i en evighetskö för att komma i kontakt med dem.

Hej Fritz!

Tack för din feedback.

Vi tar detta på fullaste allvar.

Ser att min kollega förklarat att vi haft extremt många som ringt in idag på grund av driftstörning i fibernätet och att du kommit i kontakt med honom över mail.

Vi jobbar mot att ändra din uppfattning om oss efter vi hanterat klart ditt ärende.

Casper på kundtjänst

Har varit i kontakt med Gardio support som var trevliga 1:a samtalet men blev sämre och sämre.

Har varit i kontakt med Gardio support 3 gånger och försöker ringa en 4:e. Är en ganska ny kund som tappade uppkopling för snart 1 vecka sedan. Har försökt få ut en tekniker sedan i torsdag förra veckan men får ingen hjälp.
Har inte kunnat jobba hemmifrån sedan dess.
Fick ett svar att det kan komma en tekniker den 1/10.
Är detta ett skämt????

Hej Nicklas!

Tack för din feedback.

Självklart är det jättetråkigt att fiberleverantörens tekniker inte kan komma ut förrän 1a oktober och det ber vi om ursäkt för.

Vi jobbar så hårt och snabbt vi kan för att de ska få in en felanmälan om fiber avbrott från oss. Därefter ligger beslutet hos din fiberleverantör om när en tekniker kan komma ut.

Ha en trevlig dag!

Oualid på kundtjänst

hem säkerhet

De är bästa när det gäller hem säkerhet

Hej Sinan,

Tack för ditt omdöme!

Vi uppskattar din feedback.

Ha en bra dag!

Trevlig och hjälpsam person

Hej Zoran,

Tack för din feedback, det uppskattas!

Vad kul att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande.

Casper på kundtjänst

Ni vill ju uppenbarligen inte ha kvar…

Ni vill ju uppenbarligen inte ha kvar mig som kund och tappar då intäkter för att ni intr matchar konkurrens 👎

Hej Johan,

Tack för din feedback.

Tråkigt att du känner så.

Vi vill självklart gärna behålla dig som kund, men kan tyvärr inte alltid matcha kampanjerbjudanden från andra företag, då vi redan har mycket konkurrenskraftiga ordinarie priser.

Du är mer än välkommen tillbaka ifall du skulle bli missnöjd med din nästa leverantör.

Avsluta ett abonnemang.

Till att börja med så var det väldigt kort väntetid. Fick ett väldigt bra bemötande av den jag pratade med inget svammel han viste vad som gäller raka svar.
//johan

Hej Johan,

Tack för ditt meddelande!

Vad härligt att höra att du fick snabb hjälp och ett bra bemötande från vår kundtjänst.

Ha en trevlig helg!

Faraz på kundtjänst

Jätte trevlig kille som heter Ali och…

Jätte trevlig kille som heter Ali och jag är väldigt nöd med hjälpen jag fick
Starkt rekommenderas

19 september 2024

Hej Ali,

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att du uppskattade mitt bemötande.

Du är mer än välkommen!

Mycket bra bemötande

Mycket bra bemötande och bra förslag på lösning för min internetkoppling

18 september 2024

Hej Sean,

Tack för ditt omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med vårat bemötande.

Tveka inte på att kontakta oss vid behov av hjälp.

Ha en bra dag!

Faraz på kundtjänst

Otydlig faktura,Men efter ett samtal så…

Otydlig faktura,Men efter ett samtal så stanna jag kvar som kund att löstes skickligt och trevilg

17 september 2024

Hej Kalle,

Tack för din feedback!

Vad härligt att du stannar kvar hos oss som kund.

Tveka inte på att kontakta oss åter när det behövs!