Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med personalen, som beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig. Många uppskattar den snabba och effektiva kundservicen, där problem löses snabbt och med stor kunskap. Företagets förmåga att ge snabba svar och hantera ärenden effektivt framhålls också som en stor fördel. Vissa kunder har dock upplevt problem med tjänsten, särskilt när det gäller fakturor eller installationer. En del har också noterat att företaget inte erbjuder e-faktura, vilket upplevs som en brist.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter är mycket nöjda med personalen och deras bemötande. Många kunder lyfter fram personalens... Se mer

Customer service

Kunder hade positiva upplevelser med kundtjänsten. Många rapporterar att de fick snabb, professionell och... Se mer

Service

Recensenter belyser positiva aspekter av service. Många kunder uppskattar den höga servicenivån, det trevliga... Se mer

Response time

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med svarstiderna. Många uppskattar det professionella och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag är mycket nöjd med den respons jag fått av Ilshat så här långt. Snabba och bra svar på mina frågor. Nu oroar jag mig inte längre för installation av router och att komma igång med fiberanvändning... Se mer

Jag ringde kl. 8 imorse och Ilshat svarade direkt. Han var väldigt trevlig och jag fick ett toppenbra bemötande. Han löste mina frågor och ringde dessutom tillbaka senare med svar – något jag... Se mer

Kunnighet, kunnighet och kunnighet detta är högt värderad. Bra värmt bemötande, snabbt agerande och trots att felet var unikt så hittade Markus felet snabbt och löste det. Ta hand om Mrkus Gardio. MYC... Se mer

Vi har haft vårt bredband från Gardio i flera år, sedan vi fick fiber indraget. De få gånger jag ringt supporten har de alltid varit både kunniga och trevliga! Senast idag och jag kände att det vore f... Se mer

1. Övervakningskamera

Informationen kommer från olika externa källor

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

4,4

Kunnig personal och snabbt svar

Kunnig personal och snabbt svar

29 november 2024

Hej Fredrik!

Stort tack för ditt vänliga omdöme!

Det gläder oss att vi kunde snabbt och smidigt hjälpa dig med ditt ärende och att du känner dig nöjd med vårt bemötande!

Du kan alltid höra av dig till oss om det skulle vara något i framtiden!

Kom fram till en

Kom fram till en
Kontakt som kunde ge ett besked om vad som var i görningen varken allente eller open infra fick jag kontakt med fortfarande utan intranät

17 november 2024

Hej Lennart!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Jag är verkligen ledsen att höra om de problem du har haft med att få klarhet i situationen och att du fortfarande står utan internetuppkoppling. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi förstår hur frustrerande det är att inte få tydliga besked och att sakna en fungerande tjänst. Jag vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. Kan du vänligen besvara på förfrågan jag har skickat till dig via Trustpilot, så ser jag till att en ansvarig person kontaktar dig så snart som möjligt med uppdateringar och en lösning?

Tack för att du ger oss möjlighet att rätta till detta. Vi ska göra vårt bästa för att du ska få den service och uppkoppling du har rätt till.

Ilshat på kundtjänst

Snabbt och bra svar på mailen

Snabbt och bra svar på mailen, även lite "privata" tips kring hårdvara. Varit kund ett par år och inte haft några problem med bredbandet.

27 november 2024

Hej Markus!

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att höra att du uppskattar vår snabba service och att vi har kunnat bidra med tips som varit till hjälp. Att du har haft en problemfri upplevelse med vårt bredband under flera år betyder mycket för oss – det är precis den typ av upplevelse vi strävar efter att leverera till alla våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver. Vi finns här för dig!

5 stjärnor går till Casper Hittrich

Alla fem stjärnor går till Casper Hittrich för hans enastående folkkunskaper, hans utmärkta kundvårdsförmåga, hans tålamod och expertkunskap. En sann tillgång för organisationen! Tack, Casper!

Tyvärr går bara två stjärnor motvilligt till organisationen för att kräva att den 70-åriga kunden (jag) tar ansvaret för att lösa anslutningsproblem istället för företagets ingenjörer som är kunniga inom deras område. Förväntningen var att jag var tvungen att gå ner på mina artritiska knän och göra all möjlig gymnastik med kablar och boxar för att få mitt internet att fungera bara några veckor efter installationen. (Jag hade ingen internetuppkoppling på en hel vecka.)

Jag anser mig vara medelintelligent och kunna lösa mina vardagsproblem, men jag är en digital invandrare - inte en infödd - som föddes 1954 så jag var tvungen att ta med en yngre vän som bor 15 km bort, mer än en gång, för att jobba för Open Infra gratis och försöka att fixa internet samtidigt som han fick instruktioner över telefon. Verkligen! Open Infra och informationsteknikindustrin måste seriöst ompröva sina förväntningar på kundernas engagemang för att fixa Open Infra-utrustning.

25 november 2024

Hej Antigone!

Tack för att du tog dig tiden att dela din upplevelse med oss. Först och främst vill vi tacka dig för de fantastiska orden om Casper Hittrich. Han är verkligen en uppskattad del av vårt team, och vi kommer att se till att han får ta del av ditt fina omdöme – det betyder mycket både för honom och oss att hans insatser uppmärksammas.

Vi är däremot verkligen ledsna att höra om de utmaningar du har haft med att lösa anslutningsproblemen. Vi förstår att det kan vara både frustrerande och fysiskt ansträngande, särskilt när våra kunder förväntas ta på sig uppgifter som känns överväldigande. Vi vill be om ursäkt för att vi inte kunde ge dig den nivå av stöd du behövde under den här situationen.

Din feedback om våra processer är otroligt värdefull och något vi tar på största allvar. Vi strävar efter att skapa lösningar som är tillgängliga för alla, oavsett teknisk erfarenhet eller fysisk förmåga. Dina synpunkter kommer att hjälpa oss i våra ansträngningar att förbättra kundupplevelsen och minska bördan på våra kunder vid tekniska problem.

Om det fortfarande finns några problem kvar eller om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi vill göra allt vi kan för att rätta till detta. Tack igen för att du hörde av dig och gav oss chansen att bli bättre.

Faraz på kundtjänst

Utmärkt kundservice och proffsigt bemötande!

Jag hade problem med en tjänst som inte blev levererad som planerat, men måste verkligen berömma Gardios kundtjänst för deras hantering av ärendet. Handläggaren var både professionell och förstående, och tog sig tid att verkligen lyssna på mitt problem.
Det som imponerade mest var hur snabbt och smidigt de löste situationen. De erkände misstaget och kompenserade mig på ett mycket generöst och rättvist sätt. Det är precis så här man vill bli bemött när något går fel!

23 november 2024

Hej Roger,

Stort tack för din fantastiska feedback!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med den service du fick från vår kundtjänst.
Vi strävar alltid efter att vara professionella, lyssna på våra kunders behov och snabbt åtgärda eventuella problem.
Det är också mycket glädjande att höra att vi kunde lösa situationen på ett sätt som kändes rättvist och generöst för dig.

Din upplevelse är precis den vi strävar efter att ge alla våra kunder, och vi tackar dig för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter.

Om du har några fler frågor eller behöver hjälp i framtiden är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Snabb service

Snabb service

22 november 2024

Hej kära kund!

Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår snabba service. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder så snabbt och effektivt som möjligt.

Hör gärna av dig om det finns något mer vi kan hjälpa dig med framöver!

Emma på kundtjänst

Gott bemötande

Gott bemötande, inga övertalningsförsök, respekt för kunden. Snabb bra hjälp med ärendet.

22 november 2024

Hej Henrik,

Tack så mycket för din fina feedback!

Det gläder oss att höra att du upplevde ett gott bemötande och att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt med ditt ärende. Att visa respekt och ge våra kunder den bästa servicen är något vi alltid strävar efter, så det är fantastiskt att höra att du är nöjd.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden. Vi finns här för dig!

Aileen på kundtjänst

Vill tacka Ali för ett proffsigt…

Vill tacka Ali för ett proffsigt bemötande löste mitt ärende ännu en gång kul också att man får prata med samma person om olika ärenden man haft. Överlag så har jag bra erfarenheter av Gardio och speciellt av Ali stort tack till honom och hoppas att företaget tar hand om honom....

21 november 2024

Hej Serhan!

Tusen tack för ditt fina omdöme, det gläder mig verkligen att du känner så nöjd med mitt bemötande!

Du kan alltid höra av dig till mig om det skulle vara något i framtiden!

Ali på kundtjänst

Han varså trevlig och kunde hjälpa mig…

Han ber så trevlig och kunde hjälpa mig på en gång

20 november 2024

Hej Siw!

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme!

Tveka inte på att höra av dig till oss om det skulle finnas något mer du skulle behöva hjälp med!

Vi finns alltid här för dig!

Trevligt och hjälpsamt bemötande

Trevligt och hjälpsamt bemötande, tack!

20 november 2024

Hej Kari!

Det gläder oss att du känner dig nöjd med vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende!

Tack så mycket för ditt omdöme, det uppskattas!

Vi finns alltid här för dig om det skulle vara något!

Snabb respons

Snabb respons. Mycket bra support, trevlig och hjälpsam handläggare med rätt kompetens.

18 november 2024

Hej Lars,

Tack så mycket för din feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med supporten och att handläggaren kunde hjälpa dig på bästa sätt.

Vi strävar alltid efter att ge snabb och bra service.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Ilshat på kundtjänst

Hjälpte mig proffsigt med installationen

18 november 2024

Tack för din feedback.

Vi uppskattar att du tog din tid att lämna ett omdöme om oss.

Vi siktar alltid på att lösa ditt ärende så snabbt och smidigt som möljligt.

Ha en trevlig dag!

Casper på kundtjänst

Jag fick den servicen jag förväntade…

Jag fick den servicen jag förväntade mig. Snabbt tålmodigt och hjälpsamt!

16 november 2024

Hej Ann-Kristin!

Tack för din feedback.

Vad härligt att du uppskattade vårat bemötande.

Tveka inte på att kontakta oss igen för framtida ärenden.

Ha en trevlig kväll!

snabb support.

snabb support.
synd bara att man måste kontakta er hela tiden .
jag får starta om grejorna flera gånger i vecka.
fick en ny rauter i onsdags & jätte bra support att starta upp men på torsdag fungerar det inte . Nytt samtal & fick byta nätverksnamn vilket medförde att alla mina enheter måste programmeras om. Inte riktig kvalitet på leveransen.just nu fungerar det & jag hoppas att det fortsätter så .Trevlig helg.

14 november 2024

Hej Hans,

Tack för din feedback! Jag förstår att det är frustrerande att behöva kontakta oss så ofta och göra om inställningarna på enheterna.

Vi uppskattar att du delar med dig av detta, och vi jobbar på att förbättra stabiliteten framöver.

Hoppas allt fungerar som det ska nu, och tveka inte att höra av dig om något strular.

Trevlig kväll!

Aileen på kundtjänst

Noggrann supporttekniker som både tog…

Noggrann supporttekniker som både tog sig tid att analysera problemet och även såg till att felet åtgärdades.

15 november 2024

Hej Anders,

Tack så mycket för din positiva feedback!

Vi är glada att höra att vår supporttekniker tog sig tid att noggrant analysera och åtgärda ditt problem.

Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och din uppskattning betyder mycket för oss.

Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig!

Casper på kundtjänst

Hjälpsam kontakt hos Gardio som…

Hjälpsam kontakt hos Gardio som ansträngde sig för att lösa ett problem. Tyvärr funkade inte hans förslag på lösning.

13 november 2024

Hej Thomas!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att höra att vår kundtjänst var hjälpsam och engagerad i att försöka lösa ditt problem. Det är dock tråkigt att höra att lösningen inte fungerade som väntat.

Vi vill gärna se över ärendet igen och hitta en lösning som fungerar för dig. Kontakta oss gärna på nytt så fortsätter vi att hjälpa dig tills problemet är löst.

Ali på kundtjänst

Jag fick ett varmt bemötande

Jag fick ett varmt bemötande av en lugn och service orienterad person som lät mig i lugn och ro förklara mitt problem och därför fick jag en professionell hjälp i form av ett samarbete från både håll dvs att han genomförde en operation i sin sida och ville att jag verifierar genomförandet på min sida.
Jag är oerhört tacksam eftersom mitt problem blev löst enkelt och smidigt.

5 november 2024

Hej Marcel,

Tack så mycket för dina fina ord!

Det hjälper oss mer än du tror.

Ha en fin dag!

Oualid på kundtjänst

Fick en mycket snabb och trevlig…

Fick en mycket snabb och trevlig respons av Ilshat,
Mycket nöjd med resultatet!

/Elisabet

11 november 2024

Tack för ditt omdöme.

Vad kul att du uppskattade mitt bemötande.

Ha en fin dag!

Ilshat

Trevliga och serviceminded

Allt gick bra och informationen var enkel och tydlig i uppstarten av fiberinkopplingen.

6 november 2024

Hej Linda,

Tack för ditt omdöme.

Alltid kul när det går snabbt och smidigt.

Ha en trevlig dag!

Aileen på kundtjänst

3årigt abonnemang till en 90 åring…

Att mer eller mindre "pracka på" min nästan 90 åriga mamma ett 3 årigt abonnemang gällande försäkring på sitt bredband. Det är oetiskt! Mamma fick påhälsning förra året av en säljare och sitter nu med ett 3 årigt abonnemang som tydligen inte går att avbryta, förutom när hon dött.
Sedan har vi fått påminnelse på redan betalda fakturor och i dagarna en påminnelse om en icke betald faktura för december. Men någon faktura har vi inte fått. Vad håller ni på med?????

11 november 2024

Hej Annika,

Tack för din konstruktiva kritik.

Det verkar som att vi har ingått som tjänstepaket i ett avtal hos din fiberleverantör för vi känner inte till avtal på 36 månader.

Vänligen besvara min förfrågan så vi kan kika närmare på detta då vi tar det på fullaste allvar.

Faraz på kundtjänst