Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med personalen, som beskrivs som hjälpsam, professionell och trevlig. Många uppskattar den snabba och effektiva kundservicen, där problem löses snabbt och med stor kunskap. Företagets förmåga att ge snabba svar och hantera ärenden effektivt framhålls också som en stor fördel. Vissa kunder har dock upplevt problem med tjänsten, särskilt när det gäller fakturor eller installationer. En del har också noterat att företaget inte erbjuder e-faktura, vilket upplevs som en brist.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter är mycket nöjda med personalen och deras bemötande. Många kunder lyfter fram personalens... Se mer

Customer service

Kunder hade positiva upplevelser med kundtjänsten. Många rapporterar att de fick snabb, professionell och... Se mer

Service

Recensenter belyser positiva aspekter av service. Många kunder uppskattar den höga servicenivån, det trevliga... Se mer

Response time

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med svarstiderna. Många uppskattar det professionella och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag är mycket nöjd med den respons jag fått av Ilshat så här långt. Snabba och bra svar på mina frågor. Nu oroar jag mig inte längre för installation av router och att komma igång med fiberanvändning... Se mer

Jag ringde kl. 8 imorse och Ilshat svarade direkt. Han var väldigt trevlig och jag fick ett toppenbra bemötande. Han löste mina frågor och ringde dessutom tillbaka senare med svar – något jag... Se mer

Kunnighet, kunnighet och kunnighet detta är högt värderad. Bra värmt bemötande, snabbt agerande och trots att felet var unikt så hittade Markus felet snabbt och löste det. Ta hand om Mrkus Gardio. MYC... Se mer

Vi har haft vårt bredband från Gardio i flera år, sedan vi fick fiber indraget. De få gånger jag ringt supporten har de alltid varit både kunniga och trevliga! Senast idag och jag kände att det vore f... Se mer

1. Övervakningskamera

Informationen kommer från olika externa källor

Hemlarm med kamerabevakning och HD-bilder i mobilen från Gardio. Larmcentral och väktare. Läs mer här eller ring 0775-333 005 så hjälper vi dig!

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Snabb Återkopplingen!

Återkopplingen var snabb o korrekt utförd!

14 februari 2025

Hej Mikael!

Stort tack för ditt omdöme!

Det gläder oss att vi snabbt och smidigt kunde hjälpa dig med ditt ärende!

Faraz på kundtjänst

Hjälpt utan att ens be om det!

Jag blev uppringd av en tekniker som hade noterat att min förstärkare inte var ansluten. Han hjälpte mig att ansluta den fast jag inte ens hade bett om det! Fantastiskt!!

11 februari 2025

Hej Jens!

Stort tack för ditt vänliga omdöme!

Så roligt att höra! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig att komma igång med din förstärkare.

Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp – vi finns alltid här för dig!

Toufik på kundtjänst

Att inte kunna hantera fakturering…

Att inte kunna hantera fakturering korrekt internt är dåligt och nu får jag som kund ringa runt istället för att undvika påminnelser

11 februari 2025

Hej Kevin,

Jag förstår verkligen din frustration och beklagar att du har behövt lägga tid på att lösa detta själv. Det ska naturligtvis inte vara så att du som kund behöver ringa runt för att undvika påminnelser.

Jag kan se att min kollega har varit i kontakt med dig och assisterat dig i ditt ärende.

Vi hoppas att du är nöjd med den hjälp du fått och tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan göra för dig!

Allt fungerar bra!

Allt fungerar bra! Lätt att installera med enkla instruktioner. Så trevlig och tillgänglig kundservice.

10 februari 2025

Hej Jennie!

Stort tack för ditt vänliga omdöme, det gläder oss att du känner så nöjd med vår support!

Vi finns alltid här för dig om det skulle finnas något mer vi skulle kunna hjälpa dig med i framtiden!

Marcus på kundtjänst

Fick fin hjälp att installera router så…

Fick fin hjälp att installera router så allt är klart!

6 februari 2025

Hej Roneus!

Tack så mycket för ditt omdöme, det uppskattas verkligen!

Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig med att komma igång med din router och att det fungerar som det ska!

enkelt och tydligt

Det var enkelt och tydligt vad jag behövde göra. Trevligt bemötande.

6 februari 2025

Hej Eva-Lena!

Stort tack för ditt omdöme!

Det gläder oss att du känner dig nöjd med vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig!

Vi finns alltid här för dig!

Aileen på kundtjänst

Jag hade kontakt med två medarbetare…

Jag hade kontakt med två medarbetare ang problem med internet. Vid båda tillfällen mötte jag två mycket kunniga och hjälpsamma personer. Aldrig mött ett bättre mottagande.

5 februari 2025

Hej Anders!

Vilken glädje det är att läsa ditt fina och vänliga omdöme!

Stort tack – det betyder verkligen mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något, vi finns alltid här för dig!

Casper på kundtjänst

Har försökt få mitt problem löst i…

Har försökt få mitt problem löst i snart 6 mån men Gardio skyller bara ifrån sig och säger att det är inget fel. Jag har själv felsökt och konstaterat ätt det är deras fel.

29 januari 2025

Hej Linda!

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse – det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska känna, och det är inte så vi arbetar. Något måste ha gått fel i ditt ärende, och vi vill mer än gärna hjälpa dig att hitta en lösning.

För att kunna komma i kontakt med dig och undersöka detta vidare kommer vi att skicka en förfrågan via Trustpilot för att få dina kontaktuppgifter.

Vi hör av oss så snart som möjligt för att hitta en bra lösning på det problem som har uppstått.

Aileen på kundtjänst

Jag är okunnig i bredbandsdjungeln…

Jag är okunnig i bredbandsdjungeln Marcus guidade mig så nu fattar jag mycket mera

31 januari 2025

Hej Rolf!

Så härligt att jag lyckades hjälp dig med ditt ärende och att du känner dig nöjd med mitt bemötande och support du fått utav mig!

Stort tack för ditt vänliga omdöme, det uppskattas verkligen!

Jag finns alltid här för dig om det skulle vara något, så tveka inte på att höra av dig till mig då!

Snabb och effektiv hjälp

Snabb och effektiv hjälp! Allt löstes på 15 minuter

30 januari 2025

Hej Wilhelm!

Så härligt att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt med ditt ärende!

Tack så mycket för ditt omdöme, det uppskattas verkligen!

Tveka inte på att höra av dig om det skulle finnas något mer vi skulle kunna hjälpa dig med!

Hjälpsamma och serviceinriktade…

Hjälpsamma och serviceinriktade handläggare! 5 stjärnor!

30 januari 2025

Hej Amer!

Tusen tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du känner dig så nöjd med supporten du fått utav oss och att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende!

Bra support

Supporten fungerade utmärkt. Personalen var kompetenta, engagerade och trevliga.

28 januari 2025

Hej Anders!

Stort tack för ditt omdöme, det uppskattas verkligen!

Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende och att du är så nöjd med vårt bemötande!

Tveka inte på att höra av dig till oss om det skulle finnas något mer vi skulle kunna hjälpa dig med!

Oualid på kundtjänst

högt tekniskt kunnande

Jag vände mig till Gardio, vår fiberleverantör, för att få hjälp med att förstå varför min router inte fungerar . Ali tog sig an mitt ärende med ett mycket bra bemötande och högt tekniskt kunnande. Jag är personligen mycket nöjd med servicen och uppskattar särskilt att kundtjänsten är öppen till kl. 20

28 januari 2025

Hej Liviu!

Så glad jag blir att du känner så nöjd med supporten du fått utav mig, stort tack för ditt fina omdöme!

Tveka inte på att höra av dig till mig om det skulle finnas något mer jag skulle kunna hjälpa dig med i framtiden!

Ali på kundtjänst

Snabb återkoppling samt trevligt…

Snabb återkoppling samt trevligt bemötande.

27 januari 2025

Hej kära kund!

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme, det uppskattas verkligen!

Du kan alltid höra av dig till oss om det skulle vara något, vi finns här för att hjälpa till!

Fin service , trevlig bemötande

Snabb service, trevligt bemötande ! Fixade en driftstörning snabbt och ringde därefter upp och kollade så allt funkade som det skulle.

27 januari 2025

Hej David!

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss vi snabbt kunde åtgärda problemet som hade uppstått för dig och att du är nöjd med hanteringen av ditt ärende!

Vi finns alltid här för dig!

Emma på kundtjänst

Trevligt mottagande av Aileen+bra hjälp…

Trevligt mottagande av Aileen+bra hjälp förstås

21 januari 2025

Hej Mats!

Så glad jag blir över att du känner dig nöjd med supporten du fått utav mig, tack så mycket för ditt vänliga omdöme!

Du kan alltid kontakta mig om det skulle vara något mer du skulle behöva hjälp med i framtiden!

MVH,

Snabbt och enkelt.

Trevligt bemötande

24 januari 2025

Hej Heléne!

Tack snälla för ditt omdöme, det uppskattas!

Du kan alltid höra av dig till oss om det skulle finnas något mer vi skulle kunna hjälpa dig med!

Faktura adress fel.

De löste mitt problem smidigt och trevligt.

22 januari 2025

Hej Solny!

Tack så mycket för ditt omdöme!

Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig och lösa problemet som hade uppstått för dig!

Vi finns alltid här för dig, så tveka inte på höra av dig om det skulle vara något!

Ali på kundtjänst

Fick kontakt med Ali som var väldigt…

Fick kontakt med Ali som var väldigt trevlig & saklig i förklaringar/information som gjorde hela installationen enkel.

21 januari 2025

Hej Carl-Johan!

Stort tack för din fina feedback! Det gläder mig att höra att du är nöjd med min hjälp och att installationen blev enkel för dig.

Om det dyker upp fler frågor eller om det är något jag kan hjälpa dig med framöver, är du alltid varmt välkommen att höra av dig.

Önskar dig en fortsatt fantastisk dag!