Gardenway Omdömen 373

TrustScore 4 av 5

4,0

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Helaas werd paviljoen geleverd op 2 verschillende dagen , maar dat lag aan de koerier die het pakket verkeerd gesorteerd had. Het paviljoen was netjes verpakt zonder enige schade van betekenis. Het... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Prima prijs-kwaliteit Pergola. Redelijk makkelijk in elkaar te zetten, soms is er een handigheidje nodig om bepaalde schroeven op zijn plaats te krijgen. Helaas zat er een vervelend gaatje in het... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bij het monteren bleken 2 rolgordijnen kapot door het vervoer. Na contact met Gardenway worden er 2 nieuwe opgestuurd. Snel en netjes opgelost. De pergola in elkaar zetten was goed te doen en ziet er... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Het constant weinigen van levering tijden en de zeer be labberde verpakking welke aan diverse kanten open stond en dicht geplakt was. Bij mijn vraag of alles ok was en alles compleet zou zijn keek de... Se mer

Företagsinformation

1. TrÀdgÄrdsmöbler
  2. VĂ€xthus
  3. Utemöbler
  4. Leverantör av uteplatser

Skrivet av företaget

Gardenway.nl is een van oorsprong Poolse webwinkel die online tuinbenodigdheden aanbiedt, zoals tuinmeubelen, kleine tuinarchitectuur of tuinkassen. We zijn actief sinds 2011 en groeien sindsdien gestaan. We waren een van de eerste webwinkels in de tuinsector. We zijn voortdurend op zoek nieuwe producten van hoge kwaliteit, waarvan we er nu met trots meer dan tienduizend aanbieden.

Kontaktuppgifter

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 89 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

De kas was niet zoals op de getoonde

De kas was niet zoals op de getoonde foto of de foto's in de recensies. Het materiaal van de kaswanden dat ik ontving, leek wel karton. Bij de minste windvlaag of regenbui vloog alles eraf.Ik heb dit bijna twee weken geleden per e-mail gemeld. Mij werd gevraagd een speciaal meldingsformulier in te vullen, dat identiek was aan het formulier in mijn oorspronkelijke bericht, maar ik heb het nogmaals ingevuld. Sindsdien heb ik niets meer van hen gehoord. Ik heb gevraagd om het juiste artikel op te sturen, maar ik neig steeds meer naar een terugbetaling, omdat ik geen tijd heb om nog twee weken of langer te wachten.Jammer, want ik had verwacht dat het Poolse bedrijf betrouwbaar zou zijn.

14 maj 2026
Omdöme utan inbjudan

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat we deze keer niet volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Elke reactie is voor ons waardevol omdat het ons helpt onze service te verbeteren.
Wij nemen contact met u op om de situatie te bespreken en de beste oplossing te vinden.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Tot nu toe nog afwachten wat de

Tot nu toe nog afwachten wat de beoordeling wordt. Nog geen product ontvangen.

25 april 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor het ongemak in verband met uw bestelling of product. Uw opmerkingen zijn voor ons erg waardevol en stellen ons in staat om de kwaliteit van onze service in onze webwinkel voortdurend te verbeteren.
Ons team neemt binnenkort contact met u op om het probleem in detail te bespreken, onduidelijkheden te verhelderen en mogelijke oplossingen voor te stellen.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Helaas kwam pakket zwaar beschadigd

Helaas kwam pakket zwaar beschadigd aan,
Product was ook beschadigd, niet te gebruiken.
hier gelijk melding van gemaakt nu nog steeds aan het afwachten over afhandeling wat overigens redelijk goed verloopt.
Voor het product ig geen sterren.
Voor de klantenservice tot nu toe 3.
Hopelijk gauw het geld en pakket retour.

24 april 2026

Goedemorgen,

Het spijt ons dat onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet de standaard waarnaar wij streven. We willen u graag in detail uitleggen wat er gebeurd is en het ongemak verhelpen.
Wij nemen telefonisch contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en danken u voor uw opmerkingen.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Product is okay for the price

Product is nice, but there are forwarder is terrible. The tracking is off. They made me take two days off and didn’t show up. Then they told me it was a huge pallet and I had to clear the way for it and they showed up with a tiny box that I could just put on my shoulder and walk away with it.

19 april 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u problemen heeft ondervonden met uw bestelling of met het product. Wij willen dat elke klant volledig tevreden is over zijn aankopen in onze webwinkel.
Wij nemen spoedig contact met u op om de situatie te verduidelijken, de details van uw bestelling te bespreken en u een oplossing voor te stellen.

Kwaliteit is erg slecht

Kwaliteit is erg slecht. Materiaal, de platen zijn zo dun, dat ze bijna niet recht blijven staan. Ik vind het enorm veel geld voor deze kast

26 april 2026

Goedemorgen,

Het spijt ons enorm dat u deze situatie ervaart. Wij willen graag dat elke klant volledig tevreden is over zijn of haar aankopen in onze winkel, daarom willen we deze kwestie graag verduidelijken en een passende oplossing vinden.
Wij nemen telefonisch contact met u op om de details te bespreken.

Levering duurt te lang

Levering duurt te lang, zou 28-4 bezorgd worden en het is nu 8-5 en nog steeds niet bezorgd

20 april 2026

Waardeloze bouwtekening staat met 2 man

Waardeloze bouwtekening staat met 2 man in 4 uur opgezet. Nou ze zijn hier morgen al met de 3de dag bezig! Dingen in elkaar gezet volgende stap moet het weer los om de volgende vast te maken. Erg omslachtig allemaal. Als we alles geweten hadden....

19 april 2026

Top winkel, top service

Bestelling plaatsen was eenvoudig en duidelijk. Communcatie en levering was glashelder, product was zelfs 2 dagen eerder geleverd dan verwacht. Na montage miste ik een kleine onderdeel om een hoek koppel stuk water/regen dicht te maken. Heb gemailed en binnen letterlijk 30 minuten na mijn 1e contact kreeg ik een nieuwe orderbevestiging, 2 nieuwe hoekkoppelingen werden kostenloos opgestuurd. Class A service! Toppers!

Pergola is mooi, stabiel en heeft al wat regenbuitjes overleeft. De rolgordijnen zijn makkelijk te monteren en demonteren, ze hangen gewoon op de frame van de Pergola. Het is aangeraden om ze eraf te halen en droog op te bergen bij slecht weer om roestvorming te voorkomen. Na 2 dagen in de regen te zijn geweest, is er lichte roestvorming op de rolgordijnen. De Pergola zelf lijkt een stootje regen aan te kunnen. Het monteren van de Pergola is niet te doen in je eentje. Met 2 man is te doen, een 3e handje bij is nog efficienter.

Jammer van de lichte roestvorming op de rolgordijnen. Maar ik zie het als een leermomentje. Had dit moeten weten

14 april 2026

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer