Fijne en snelle interactie tot huur en toegang tot mijn box. Geen poespas meteen huren en gebruik maken van de box. Geen addertjes onder het gras!👍👍👍
Det här tycker kunderna
Behulpzame Vriendelijke mensen zowel op kantoor als parkbeheer ! Top garagepark! Mooie nette nieuwe Garage.. Zitten genoeg stopcontacten in.. er zit een led lamp (zuinig in verbruik) Veilig en mooi af... Se mer
Företaget har svarat
Het ging mis bij de eindafrekening. Op de borg werden 2 bedragen ingehouden van in totaal meer dan €100. Een voor vervanging sleutel brievenbus terwijl aantoonbaar geen sleutel bij aangaan huurovk was... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Multifunctionele garageboxen voor bedrijfs- of opslagruimte ✓ Toplocaties in Nederland ✓ Zowel koop als huur ✓ Bekijk de site voor meer info!
Kontaktuppgifter
Deltazijde 2-B3, 1261ZM, Blaricum, Nederländerna
- 085 20 83 162
- marketing@garagepark.nl
- garagepark.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alles netjes verzorgd en duidelijke…
Alles netjes verzorgd en duidelijke uitleg dus zeer tevreden mvg Glasservice073 Danny v/d Velden

Svar från GaragePark
Ik ben te vreden over alles
Ik ben te vreden over alles, alles snel geregeld, en over handigen van sleutels en uitleg van hoe alles werkt. Zeer tevreden, toppy

Super service
Super service, mooie boxen met stroom en licht. Snel en flexibel qua opleveringsdatum

Svar från GaragePark
Ik ben zeer tevreden over Garage Park…
Ik ben zeer tevreden over Garage Park Services. Alles was perfect en snel geregeld. Het is een fijne en veilige plek om je kleine werkplaats te runnen of je spullen te be

Alles snel geregeld!
Alles snel geregeld!
Had gebeld naar het kantoor werd zeer vriendelijk geholpen. De beheerder heeft met de sleuteloverdracht alles rustig laten zien (niet afgeraffeld). Kortom ik kan het iedereen aanraden die opslagruimte nodig heeft!

Leuk bedrijf
Leuk bedrijf. Aardige en kundige medewerkers. Mooi aanbod. Duidelijke contracten.

Svar från GaragePark
Beheerder was zo vriendelijk om een uur…
Beheerder was zo vriendelijk om een uur op ons te wachten omdat we vertraging hadden met de bus. Verder verliep alles op de dag soepeltjes.

Top garagepark
Top garagepark! Perfecte locatie, goed beveiligd en nette faciliteiten. Ideaal voor mijn bedrijf, alles loopt soepel. Aanrader!

Svar från GaragePark
Goede en tijdige informatie en keurige…
Goede en tijdige informatie en keurige ontvangst, uitleg en oplevering.

Snelle service
Snelle service, zowel telefonisch als online, snel en makkelijk geregeld. Betaalbare prijzen.

zeer tevreden
er is genoeg ruimte voor ons om te draaien met de aanhanger en deze in de garage box te kunnen rijden. Het park is goed beveiligd en word netjes bijgehouden

Svar från GaragePark
als belegger ben ik zeer teleur…
als belegger ben ik zeer teleur gesteld, in 2021 sinds de start begonnen. nu 2025 geen huurder gehad alleen maar betaald. veel te hoge BSGW aanslagen deze kloppen niet dus lopen procedures met de gemeente die nog jaren duren, hoge VVE lasten en houden zich van de domme wel worden deze ieder jaar flink aangepast, Parkbeheerder betalen, stroom rekening veel te hoog nooit een huurder gehad, bij verkoop vraagt deze Vve zich ook nog 1700,- per box voor het aanleveren van de Vve stukken voor de Notaris, het verhuur traject is verschrikkelijk ik sta achter aan te wachten en de communicatie met garage park is frusterend.

Bahdin Katany
Degene die de sleutel opleverde was vriendelijk en duidelijk. Heeft een mooie rondleiding gegeven en alles uitgelegd. Toen ik belde voor een afspraak was hij heel snel beschikbaar om de sleutels af te leveren

Krapjes op het terrein
De boxen zijn netjes met voldoende stroompunten. Fijn dat je er 24/7 toegang hebt en mag werken!
Alleen is het allemaal met de auto heel krap, vooral bij de ingang. Ook lastig dat er maar 1 keytag poortje staat bij de uitgang. Als je van de andere kant komt, moet je uitstappen. Daarnaast is er onvoldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.

Everything went well
Everything went well,
The gentleman who gave me the space explained everything very well. I feel it is very safe and organized.

Svar från GaragePark
24/7 bereikbaar,terrein en boxen netjes.
Sinds een paar weken huur ik een garagebox het afsluiten van het huur contract ging heel soepel.
Het terrein is erg netjes.
De box is groot genoeg om kleine klusjes te doen of opslag.
Persoonlijk had het van mij in de breedte wel iets breder mogen zijn.
Wat ik ook prettig vind is dat het terrein 24/7 bereikbaar is en het terrein en box goed beveiligd zijn.

Perfecte garage
Het is een nette garage. Netjes opgeleverd. Veel stroompunten aanwezig en verlichting. Perfecte plek om mijn project uit te voeren.
Goede service van Garage park.

Klantvriendelijk!
Snelle, adequate afhandeling en vriendelijke, behulpzame mensen bij het park!

Dobra Robota !!!
Wszystko dokładnie wyjaśnione co można a czego nie należy robić na terenie. Pełna dokumentacja zdjęciowa przed podjęciem dostępu do garażu. Uczciwe podejście przyjazna rozmowa podczas oprowadzania po terenie. Brak zastrzeżeń do podejścia pracownika przed klientem.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.