Jag har beställt möbelvax för snart två månader sedan. Betalt men ej fått leveransen. Hittar inget telefonnummer till dem. Vad är detta för ett företag? Ej professionellt och inget att lita på. Man... Se mer
Överkryssat stjärna. Håller med alla föregående negativa omdömen. Blufföretag så det smäller om. Varning! Beställde flera varor i april, de droppade in i delförsändelser under tre månaders tid. Motsv... Se mer
Valde Klarna och det var ju smart. Har pausat betalningen för ingen vara har levererats, däremot tull och moms som ska betalas för varan kring hundralappen. Ska den komma eller inte? Jobbigt med tull... Se mer
Oseriöst
Oseriöst! Omöjligt att få svar från kundtjänst om fråga om retur! På hemsidan står om du ska returnera så kontakta kundtjänst, ingen information om returadress eller telefonnummer. Står att vi svarar inom 10-15 dagar det betyder att tiden hinner gå ut för alla dvs retur inom 30 dagar.
Vilket skämtföretag
Vilket skämtföretag, synd att man missade att kolla upp omdömen andra lämnat. Synd att det ska finnas människor som inte kan vara ärliga.
Undvik dem.
Jag har returnerat en vara jag…
Jag har returnerat en vara jag beställde från Fritidsvaruhuset men har inte fått några pengar tillbaka. Bara en massa mail där dom ville har ytterligare information om returen. När jag lämnat all info som de ville ha har det blivit helt tyst dvs inga besked. Mycket dåligt skött.
Säljer helt värdelösa produkter
Säljer helt värdelösa produkter. Silkonfötter till stolar som klibbar fast i golvet och sedan glider av stolsbenen när man försöker flytta stolen. Sen säger de att de inte fått returen (i hopp om att man inte sparat kvittot).
Överkryssat stjärna.
Överkryssat stjärna.
Håller med alla föregående negativa omdömen. Blufföretag så det smäller om. Varning! Beställde flera varor i april, de droppade in i delförsändelser under tre månaders tid. Motsvarar inte beskrivningen, usel kvalité, några varor kom aldrig. Orkar inte med returer. Tog smällen och betalade ”läropengar”.
Kriminellt företag
Kriminellt företag, varning. Dom beställer varor i ditt namn ifrån Kina. Höll 1sekund...väntat sedan 5msj på pengar. ( varan är skickad på retur). Fanns minus betyg hade jag satt det.
VARNING....
VARNING..... fick en riktig billig kopia på den dashcam jag beställde...... skickade tillbaka allt i mitten på maj, har fortfarande inte fått pengarna tillbaka, man skulle åka dit, men man får inte tag i dom, de gömmer sig bakom e-post adressen, det är ungdomar som sitter där och flinar och håvar in våra pengar...dom har satt i system att lura alla på pengar och vi kommer inte åt dom Fyfan.. !!!!!!!!!
HANDLA ALDRIG HÄR!!!
Beställde en dashcam, dashcamen som kom var absolut inte den på bilden utan en fejk kina-kopia. Skicka tillbaka till dem ”kan ta upp till en månad att vi hanterar en retur” har nu gått över TRE månader ingenting händer. Inget svar via mail längre trots att jag vet att de fått min retur då jag fick ett returkvitto av DHL som jag kunde spåra online. Rena skämt företaget, känner mig riktigt blåst. Fattar inte hur Klarna kan va länkade till dessa.
Fritidsvaruhuset ett blufföretag.
Min man beställde ett verktyg som aldrig kom. Har varit i kontakt med dem via mail flertal gånger och blivit lovad ett nytt verktyg som inte kommer.
BLUFFÖRETAG !!
BLUFFÖRETAG !!
Har fått en felaktig artikel levererad men tyvärr betalad, nu är artikeln returnerad. Returnerad med DHL 12 Maj, borde vara framme, men det vet jag ju inte eftersom de ALDRIG svarar på mail.
Summa summarum, betalat för nåt jag inte kan använda. KINASKRÄP....
Bluff företag
Har snart väntat i 3 mån på Magic Mopp. Klarna är inkopplad och utreder. Igår fick jag ett krav på samma produkt men från ett annat företag JV Group AB. Observera att jag inte fått en produkten till en kostnad av 329 kr
Säljer Kina-saker till ockerpriser
Säljer Kina-saker till ockerpriser. Samma prylar går att köpa på Wish för en bråkdel av priset.
Sämsta företag jag stött på
Sämsta företag jag stött på. Undermålig/defekt produkt som jag ville returnera. Fick efter många om och men retursedel.
Returnerade varan men de påstår att den inte kommit fram. Jag visade att jag returnerat varan via postkvitto. Sedan dess inget svar trots upprepade mail. Hela processen har tagit ca 3 månader. Absolut det sämsta företag jag stött på. Oseriöst. Rekommenderas inte.
Googla recencioner/omdöme!!!
Googla recencioner/omdöme!!!
Hade det gått att sätta minus, så hade jag definitivt gjort det. Att det handlar om dropshipping från Kina finns ingen information om. När jag insåg det & att priserna var flera 100% dyrare än om jag själv köpt dem på wish så kontaktade jag fritidsvaruhuset för att häva köpet. Jag skulle invänta alla varor, som skickats i olika försändelser. Veckor gick, månader...kontaktade dem flera ggr för att fråga om jag fick returnera de som kommit, utan svar. Några varor dök aldrig upp. Då jag valde få först betala sen(även om fakturadatum passerade långt före alla varor kommit. Pausade fakturorna på klarna & försökte upprepade gånger få tag på fritidsvaruhuset. Inte förrän klarna tog tag i det så makuleras vissa varor alternativt ändrades till returneras. Dock av någon anledning lämnades 1 vara kvar på 649:-, solcellslampor som på wish kostar 149:-. Klarna har i veckan pausat även denna för att jag ska ta kontakt med fritidsvaruhuset, vilket jag gjort UTAN resultat. Månader av strul, oro inför fakturorna mm.
Bluff företag
Bluff företag. Returnerade en dashcam piratkopia som gick sönder efter typ 1 sekund, saknade batteri mm. Returnerade efter tjat om retursedel. ( fanns ingen med.) leveranstid över 1månad. Har nu gått 2månader sedan jag returnerade men inga pengar än. Skulle ge minus om det gick.
Har sagt till Klarna att dom borde inte…
Har sagt till Klarna att dom borde inte jobba med dessa bedragare.
Gjorde en retur på en högtryckstvätt som var rena skämtet , detta är 7 veckor sen och inget svar via mail , den studsade och deras telefon har spärrton.....
Tänker inte betala detta !!!
BESTÄLL INGET FRÅN DETTA FÖRETAG
BESTÄLL INGET FRÅN DETTA FÖRETAG
Noll stjärnor.
Beställde vara som kom efter många veckor från China via Luxemburg, utan bruksanvisning, trasigt och inte CE märkt. Efter mångamejl fram och tillbaka fick jag retursedel. Fick ändå betala en avgift för att skicka via DHL.
Har inte hört något sedan dess och ingen återbetalning heller.
Överväger anmäla företaget. Helt otroligt.
Skojare
Skojare! Har ännu inte fått min vara som jag beställde den 29 april