Frissebroeder Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had de parfum Legacy voor de meest gunstige prijs hier besteld, was ook gelijk voor het eerst. Binnen 3 dagen had ik de parfum in huis. Zeker een shop waar ik toekomstige bestellingen ga plaatsen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik schrijf niet snel een review maar de service van Frissebroeder was zo goed dat ik hier een uitzondering voor maak. Ik stuurde een bericht met de vraag of een bepaald geurtje nog op voorraad was. F... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne eerste ervaring gehad met Frissebroeder. Ik had mijn adres verkeerd doorgegeven, zij hebben dit gelijk voor mij kunnen wijzigen. Daarnaast, had ik mijn pakketje heel snel in huis en kreeg i... Se mer

Företagsinformation

1. Parfymaffär

Skrivet av företaget

Excuses voor de verwarring. Laten we de tekst aanpassen aan de correcte naam: frissebroeder.nl. frissebroeder.nl is een online winkel die bekend staat om zijn uitgebreide selectie hoogwaardige parfums tegen lage prijzen. Met een passie voor geuren en een streven naar klanttevredenheid, biedt frissebroeder.nl een unieke ervaring voor parfumliefhebbers. Bij frissebroeder.nl kun je een breed scala aan parfums ontdekken, variërend van populaire merken tot nichegeuren. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse smaken en voorkeuren van klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet, een trendy nieuwe geur of iets unieks om je persoonlijkheid te benadrukken, frissebroeder.nl heeft het allemaal. Wat frissebroeder.nl onderscheidt, is hun inzet om hoogwaardige parfums aan te bieden tegen lage prijzen. Ze begrijpen dat het hebben van een heerlijke geur een luxe moet zijn die voor iedereen betaalbaar is. Door slimme inkoopstrategieën en directe samenwerkingen met leveranciers, kunnen ze concurrerende prijzen handhaven zonder concessies te doen aan de kwaliteit van hun producten. Bij frissebroeder.nl kun je erop vertrouwen dat je authentieke parfums van hoge kwaliteit ontvangt. Ze werken alleen met gerenommeerde leveranciers en garanderen dat alle producten op hun website 100% origineel zijn. Dit geeft klanten gemoedsrust bij elke aankoop die ze doen. Bovendien biedt frissebroeder.nl een gebruiksvriendelijke website met een intuïtieve interface, waardoor het winkelen een plezierige ervaring wordt. Je kunt eenvoudig door de verschillende categorieën bladeren, gedetailleerde productinformatie vinden en moeiteloos je gewenste parfums bestellen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw parfum voor jezelf of een uniek cadeau voor iemand speciaal, frissebroeder.nl biedt een uitstekende keuze aan hoogwaardige parfums tegen lage prijzen. Laat je betoveren door de wereld van geuren en geniet van de luxe van een heerlijk parfum, zonder je budget te overschrijden.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top service

Top service altijd betrouwbaar en stond me altijd meteen te woord geurtjes en kwaliteit zijn altijd geweldig heb al meerder keren besteld

14 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Komen belofte van voor 17.00 uur besteld morgen in huis niet na!!!

Ik heb vrijdag 2 flessen parfum besteld, op de site staat de dag erop binnen. Heb de hele dag binnen gezeten, maar geen pakket. Heb speciaal daar besteld omdat ik het dan de dag erop binnen zou hebben, maar helaas. Ik denk niet dat ik hier nog eens ga bestellen. De belofte die ze maken, komen ze niet na. Heb geprobeerd te bellen, maar helaas nemen ze niet op. Bij het sturen van een mail, krijg je een mail terug met de track en trace. Heb nu al spijt van mijn 1e bestelling bij frissebroeder!!!

En toen kwam mijn pakketje van frissebroeder aan op maandag, werkelijk verrast door wat ik aantrof in een net ingepakt doosje!!
Mijn 2 parfums die ik nog niet geroken had en super lekker ruiken!! Met daarnaast 2 kleine doosjes met parfum(50ml) die ook nog eens heerlijk ruiken!!
Zo teleurgesteld als ik eerst was, zo blij werd ik van mijn pakketje!! En na verder onderzoek was dit niet de schuld van frissebroeder, maar was dhl ( doe het langzaam) laat met brengen zoals de naam al stiekem laat zien dat die niet altijd even snel zijn haha ( meestal zijn deze gewoon op tijd hoor..

Al met al ben ik terug gekomen op mijn eerdere schrijven en vond ik het belangrijk om dit te rectificeren.

Frissebroeder dank voor jullie pakketje en ik zal zeker vaker bestellen bij jullie!!

11 januari 2025
Logotyp för Frissebroeder

Svar från Frissebroeder

Beste Louise,

Bedankt voor uw bericht. Wij claimen niet dat een bestelling de volgende dag geleverd wordt, maar dat deze dezelfde dag wordt verzonden bij een bestelling vóór 17.00 uur. Dit is ook bij uw bestelling gebeurd, zoals u kunt zien in de track-and-trace.

We vinden het jammer dat u op basis hiervan een negatieve review heeft achtergelaten. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Frisse Broeder

Vriendelijke en goed bedrijf

Had een klein probleem met de bestelling, maar dit is door het bedrijf perfect opgelost. Super vriendelijke service, ik ben erg tevreden en kom zeker voor de derde keer terug!

18 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Customer service is non-existing.

Customer service is non-existing.
I've tried to contact the company via e-mail... no response
I also tried to contact via phone but after 3 seconds, voice mail!

Sure, they will take the money and send the product but to return It... forget It!

16 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service en kwaliteit parfurm

Had een parfum besteld later bleek dat deze niet meer op voorraad was en dit een fout was. Hier hebben ze mij netjes mee gemaild en vertelde ze mij dat het langer kon duren. Uiteindelijk heb ik hem na iets minder dan 1 week binnen gekregen. Omdat het iets langer duurde hadden ze een gratis parfum erbij gedaan. Kortom goede service en communicatie! En parfurm die lang zitten zelf na contact met water!

4 juni 2024

TOP kwaliteit

TOP kwaliteit, snelle verzending, zeer goede prijs en zeer snelle reactie als je vragen hebt. Hope to deal with u again 🤝

28 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader voor je luchtjes!

Ik heb drie keer besteld bij Frissebroeder en ik kan je zeggen dat het een échte aanrader is! Ik kon kiezen uit vele verschillende geuren. De eigenaar is erg vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Kortom; Aanrader!

17 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nu voor de tweede keer besteld bij…

Nu voor de tweede keer besteld bij Frissebroeder. Echt een top site voor het bestellen van je luchtjes! De eerste keer op aanrader van een collega nummer 9 Sultan besteld en gelijk fan! De levering is snel, en goed ingepakt! Daarnaast krijg je er testers bij!

31 december 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.