Frisbii Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har kørt med Frisbii i mange år, før hed det dog Reepay og før det noget andet. Nu er jeg skiftet til en ny platform, hvor Frisbii selvfølgelig skulle med, da jeg egentlig er tilfreds med dere... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slår sig op på dansk support, men det er tæt på umuligt at få support i tale. Deres system har flere mangler og når man står i en akut s... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

rent svindel firma underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!! De forsøger at lokke til at udlevere kontokort nummer på brobizz lignende side. mærkeligt at politiet ikke putter dem... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har sendt jeg en mail d. 11/8 omkring opsigelse, men ikke noget svar Tale med jer efterfølgende fredag. I ville ringe tilbage efter endt møde. Det møde har været en længer møde. Stadig inge... Se mer

Företagsinformation

1. Betalningstjänster

Skrivet av företaget

Overskuelig og effektiv abonnements- og betalingshåndtering. Frisbii hjælper dig med at samle online betalinger og abonnementer i én løsning, så du får bedre overblik, højere konvertering og mindre administrativt arbejde. Med Frisbii kan du skræddersy dit checkout, så det passer til din virksomhed og dine kunders behov, samt håndtere enkeltstående og gentagende betalinger mere effektivt. Med Frisbii får du: Enkel håndtering af online betalinger, abonnementer, tilkøb, kuponkoder mm. 50+ lokale- og internationale betalingsmetoder, der øger konverteringerne. Mulighed for at tilpasse sprog, valuta og betalingsmetoder på tværs af markeder. Nem integration til WooCommerce, Shopware, Shopify, Magento m.fl. med plugins. 99,99 % oppetid, så dine kunder altid kan betale, og din forretning kører uden afbrydelser. Frihed til selv at vælge indløser, eller beholde din nuværende aftale. En skalerbar løsning, der nemt vokser i takt med din virksomhed. Teknisk kompetent support, der forstår komplekse abonnementsforretninger. Kort fortalt bygger vi fundamentet for en effektiv og fleksibel betalings- og abonnementsforretning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi er en europæisk virksomhed med kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brugervenligt system og FANTASTISK kundeservice!

Brugervenligt system og FANTASTISK kundeservice.
Er både blevet hjulpet af Mikael og Robert fra Reepay. Utrolig hjælpesomme og gode til at forklare hvordan forskellige løsninger kan opbygges.
Selve systemet Reepay fungerer fantastisk til opkrævninger af abonnementer og giver rig mulighed for at strikke individuelle løsninger sammen til mine kunder. Der er intet administrativt bøvl og lange processer som med så mange andre i betalingsformidlingsbranchen.
Kan varmt anbefale Reepay til alle der mangler et godt dansk system til opkrævning af abonnementsbetalinger.

12 mars 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TOP CLASS service and system :)

Very intuitive system supplied with top class service and web based intro with highly skilled and service minded personel.

Specially a big thanks to Mikael Carlsen for a extra ordinary effort to assist with bringning the system live in record time :)

Can only recommend Reepay and praise their ability as well as flexibility to assist :)

24 februari 2018

Vi elsker Reepay!

Reepay er verdensmestre i at levere løsninger til løbende betalinger. Udover at være superkompetente, er de altid søde, hjælpsomme og løsningsorienterede. Dette er vores varmeste anbefaling til at lave en aftale med dem omgående.

18 januari 2018

En helt fantastisk service

Jeg har givet reepay 5 stjerner da jeg har været meget tilfreds! :)

Systemet er super godt/ meget nemt og supporten har været virkelig gode til at guide og hjælpe mig igang med det hele.

9 januari 2018

MEGET tilfreds - 5 store stjerner

Er rigtig glad for Reepay, er stadig ny i det og skal ha hjælp til en hel del, og det er supporten rigtig gode til. Thumbs up til Robert i supporten! De lytter og taler et sprog, som alle kan forstå. Der er ingen dumme spørgsmål hos.

Platformen er fleksibel og overskuelig at opsætte, selv for en der ikke er teknisk anlagt.

Tusind tak!

Mvh David

31 december 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

3 months of perfect service !

I used to create all my invoices via MS office for my Social Media business. I have about 50 clients who pay a fixed monthly fee for my freelance services. Quickly I realized my administration process was not optimized at all. Therefore I started doing my research for the best solution for my business.

After comparing plenty of services, I discovered the Reepay platform. Their solution is simple, user friendly and a chat-service support. Best of all, they are so much cheaper than the competitors on the market (competitors make you pay for features you do not need).

I had to add my customers onto the Reepay platform, and now they are being billed automatically every month. My clients receive an automatic invoice whenever they are being charged. This allows me to scale my business even more, without being bothered by all the administration.

They are young team, meaning they implement tons of new cool features.

Thank you for helping me grow my business!

23 maj 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.