Frisbii Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg har kørt med Frisbii i mange år, før hed det dog Reepay og før det noget andet. Nu er jeg skiftet til en ny platform, hvor Frisbii selvfølgelig skulle med, da jeg egentlig er tilfreds med dere... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deres support stinker - de tager i gns 1 ud af 10-15 opkald. De slår sig op på dansk support, men det er tæt på umuligt at få support i tale. Deres system har flere mangler og når man står i en akut s... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

rent svindel firma underligt at trustpilot ikke advarer imod dem '!!!!!!!!!! De forsøger at lokke til at udlevere kontokort nummer på brobizz lignende side. mærkeligt at politiet ikke putter dem... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har sendt jeg en mail d. 11/8 omkring opsigelse, men ikke noget svar Tale med jer efterfølgende fredag. I ville ringe tilbage efter endt møde. Det møde har været en længer møde. Stadig inge... Se mer

Företagsinformation

1. Betalningstjänster

Skrivet av företaget

Overskuelig og effektiv abonnements- og betalingshåndtering. Frisbii hjælper dig med at samle online betalinger og abonnementer i én løsning, så du får bedre overblik, højere konvertering og mindre administrativt arbejde. Med Frisbii kan du skræddersy dit checkout, så det passer til din virksomhed og dine kunders behov, samt håndtere enkeltstående og gentagende betalinger mere effektivt. Med Frisbii får du: Enkel håndtering af online betalinger, abonnementer, tilkøb, kuponkoder mm. 50+ lokale- og internationale betalingsmetoder, der øger konverteringerne. Mulighed for at tilpasse sprog, valuta og betalingsmetoder på tværs af markeder. Nem integration til WooCommerce, Shopware, Shopify, Magento m.fl. med plugins. 99,99 % oppetid, så dine kunder altid kan betale, og din forretning kører uden afbrydelser. Frihed til selv at vælge indløser, eller beholde din nuværende aftale. En skalerbar løsning, der nemt vokser i takt med din virksomhed. Teknisk kompetent support, der forstår komplekse abonnementsforretninger. Kort fortalt bygger vi fundamentet for en effektiv og fleksibel betalings- og abonnementsforretning, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed. Vi er en europæisk virksomhed med kontorer i Danmark, Tyskland og Frankrig.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bruger Reepay til min portal for…

Jeg bruger Reepay til min portal for Kirkebemanding og Reepay fungerer upåklageligt. Det sikrer at al betaling og abonnementstyring kan ske automatisk så både mine kunder og jeg sparer tid!
Henrik Mølgaard - Grundlægger af Kirkebemanding

19 december 2018

Absolut verdensklasse!

Vi har i Rebuybaby Aps de sidste tre måneder haft fornøjelsen af at benytte Reepays geniale platform til vores abonnementbaseret forretning. Udover over det lækre og enkle overblik, samt grundige indblik i vores forretning og vores abonnenter, oplever vi en service, som er HELT exceptionel og i klasse uden sammenligning.

Vi kan med hånden på hjertet anbefale Reepay.
Tak for jeres service og et fantastisk samarbejde.

KH
Christian
Founder Rebuybaby Aps

20 november 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reepay kan varmt anbefales.

Reepay er sådan et firma man godt tør og anbefale til andre. Deres kundeservice er i top og deres system fungere uden problemer. Kan varmt anbefales herfra.

15 november 2018

World-class service

World-class service! I'm building a classic webshop and here I will, of course, need a payment solution.
Markus from Reepay has helped us with a solution that suits us perfectly. That being said, he even offered to set everything up for me! I'm simply speechless about your service level! I can highly recommend Reepay to other people that are looking for a payment gateway for their webshop!

6 november 2018

Awesome

They've got wonder prices and a very helpful support

29 oktober 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores samararbejde med Reepay har fra…

Vores samararbejde med Reepay har fra første dag været præget af seriøsitet og engagement. Alle bolde bliver grebet hurtigt, og der er altid tid til sparring og dialog. Vi oplever Reepay som en yderst kompetent partner, der formår at forene høje ambitioner med en pragmatisk, løsningsorienteret tilgang til tingene, hvilket sikrer både fremdrift og et meget behageligt samarbejdsklima.

11 oktober 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god support og høj kvalitet…

Rigtig god support og høj kvalitet overalt. Vi er web-udviklere og anbefaler Reepay til alle vores kunder. Det er rigtig nemt at integrere med WooCommerce og Magento. Deres support er hurtige til at hjælpe. Vi har prøvet mange betalingsgateways igennem mere end 5 år i web branchen og Reepay er vores favorit!

11 oktober 2018

Professionel og pålidelig firma

Jeg har arbejdet sammen med Reepay det sidste år, og de har altid overholdt deres aftaler og leveret til tiden. Deres software kører stabilt og hurtigt.
Jeg anser uden tvivl Reepay for danmarks bedste udbyder af abonnementsbetalinger.

6 augusti 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super løsning for den lille virksomhed

Siden jeg gik over til Reepay, er det gået supernemt med at køre abonnementerne i min lille undervisningsvirksomhed. Kundeservice er i top, og selv i weekenden har jeg fået super service, hvis jeg er kørt tør i noget teknisk. Reepay har mine bedste anbefalinger.

24 mars 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.