Fotproffsen.se Omdömen

4 104
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 527 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenter berättar ofta att de är oerhört nöjda med sina inköp, särskilt när det gäller de fotriktiga och bekväma skorna som ger en fantastisk känsla av välbefinnande i vardagen. Dessutom uppskattar köparna den mycket snabba leveransen och den enkla beställningsprocessen som gör det smidigt att handla på nätet. Vissa recensenter var inte nöja med att vissa modeller kändes alltför hårda eller att en del produkter orsakade skavsår vid användning. Några personer nämnde även att de stötte på problem gällande returfraktens kostnader eller upplevde att varorna försämrades ganska snabbt efter en kort tids användning.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkten, där många framhäver att skorna och tofflorna är oerhört sköna,... Se mer

Quality

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse och uppskattar den goda kvaliteten samt den sköna passformen... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner positiv feedback om leveranstjänst och uppskattar särskilt de snabba leveranserna som gör... Se mer

Price

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med pris och finner produkterna prisvärda med rimliga... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med beställning, och uttrycker stor glädje över att ha hittat skor... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Beställningen gick bra. Jag har breda fötter utan att ha insett det tidigare, med en rad fot- och tåproblem som följd. För första gången i mitt liv har jag nu skor med rätt passform tack vare denna... Se mer

Jag älskar tofflorna! Superbekväma! Använder dem på jobbet då det är långa dagar med mycket gående. Det enda negativa jag kan skriva är att jag hade önskat ett enklare sätt att skicka tillbaka toff... Se mer

Jag är så glad att jag beställde 2 par olika skor , så sköna jag kan jobba , då jag jobbar inom vården golven så hårda , så känns det här som en räddning , har haft hälsporre sedan juni månad , med... Se mer

Jag har haft besvär i flera år, och redan efter andra natten med strumpan är mina besvär som bortblåsta. Dessvärre är det en söm framtill i strumpan som skaver på min tå, men det är småsaker i sammanh... Se mer

1. Fotvård

Om Fotproffsen.se

Hos oss på Fotproffsen.se hittar du allt från skoinlägg till fotvård av högsta kvalité till ett rimligt pris. Vi har lösningen på hälsporre, hallux valgus, nageltrång, benhinneinflammation, mortons neurom, pronation, hammartå, skoskav, stukad fot...m.m. Vi säljer bekväma kompressionsstrumpor, knäskydd, fotledsstöd och stötdämpande tofflor. Låt oss ta hand om dina fötter.

LEVERANS:
Självklart erbjuder vi blixtsnabb leverans och fri frakt över 500kr.

LAGER I SVERIGE
Vi är en svensk webbutik med säte och lager i Sverige.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(4 104)

509 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mycket bra produkter

3 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter.

Med vänlig hälsning,

Riktigt dålig reklamationshantering

Riktigt dålig kundservice. Svarade snabbt, men sättet de hanterar ärenden ät under all kritik. Fick hem ett par tofflor som var deformerade och gav skavsår. De ansåg inte detta vara ett produktfel och eftersom varan redan var nedsatt med 20% så kunde de inte kompensera mer. Jag bad om att reklamera varan och att jag inte ville ha en ny produkt, men det godtogs inte utan de skickar istället en ny produkt även att jag inte ville det.

16 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du tog dig tid att skriva – även om vi såklart önskar att upplevelsen varit bättre från början.

Vi vill börja med att säga att vi verkligen tar både skavsår och kundservice på stort allvar – inget av det ska behöva göra ont.

När vi hanterade ditt ärende gjorde vi en lite mer generös tolkning än vad våra riktlinjer egentligen kräver, och valde att skicka ut ett nytt par till dig – just för att försöka vända upplevelsen till något positivt. Ibland blir det kanske lite för mycket av det goda när vi hellre vill lösa problemet än att fastna i formuleringar och villkor.

Vår målsättning är alltid att göra det lilla extra för våra kunder, och i detta fall valde vi att skicka ett nytt par för att ge dig en bättre upplevelse – även när ärendet egentligen inte föll inom ramen för en godkänd reklamation enligt tillverkaren.

Självklart finns vi här om du har fler funderingar eller vill ha hjälp framöver – och vi lovar att fortsatt göra vårt bästa för att du ska känna dig nöjd som kund hos oss.

Fotproffsen.se

Snabb leverans. Barfotaskorna känns bra, stämde med storlekstabell. Prisvärda.

16 april 2026

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och dina Cavelle barfotaskor, och att storlekstabellen stämde bra. Extra kul att du upplever dem som prisvärda!

Varmt välkommen tillbaka till oss.

Bra produkter

Bra produkter, bra priser och bra service

15 april 2026

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra produkter, priser och service. Det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka!

Skorna är sköna

Skorna bar sköna

3 november 2025

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att skorna känns sköna – precis så vi vill att det ska vara.

Varmt välkommen tillbaka till oss!

En lättnad för fötterna

En lättnad för fötterna. Snabb leverans. Angivna mått stämde. Rekommenderas!

5 december 2025

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att produkten blivit en lättnad för dina fötter och att både leveransen och storleksguiden levde upp till dina förväntningar.

Tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss!

Fotproffsen.se

Kanske bord skickat dom i retur

Kanske bord skickat dom i retur, Dom sitter väldigt hårt över vristen annars är storleken bra

14 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vad bra att storleken i övrigt känns rätt, men vi förstår att det inte är optimalt om de sitter för hårt över vristen. I vissa fall kan materialet ge med sig något efter användning, men det ska självklart kännas bekvämt.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du vill ha hjälp med råd kring passform.

Snabbservice

Snabbservice
Enkelt att beställa och bra snabb leverans. Har provat barfotaskorna inomhus och de känns riktigt ok.

2 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde beställningen som smidig och att leveransen var snabb.

Kul också att Cavelle barfotaskorna känns bra hittills – vi hoppas att du kommer bli riktigt nöjd med dem även vid användning utomhus.

Knäskydd

Snabb leverans. Bra passform på produkten.

12 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och passformen på produkten.

5-stjärnigt!

Hade lite frågor angående min beställning. Fick snabbt svar o de var väldigt trevliga o tillmötesgående. Rekommenderas! 🌟 🌟🌟🌟🌟

2 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett bra bemötande från vår kundtjänst.

Tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka till oss på Fotproffsen.se!

Skoinlägg

Har fått så bra hjälp med mina ömma fötter 😊

10 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att våra skoinlägg har hjälpt dig med dina ömma fötter.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Fotproffsen.se!

Fotproffsen.se

Skorna stämde överens med det jag…

Skorna stämde överens med det jag förväntade mig, de passar också bra.

5 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att skorna motsvarade dina förväntningar och att de passar bra.

Fotproffsen.se

Snabb leverans och bra produkter.

Snabb leverans och bra produkter.

20 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och våra produkter.

Fotproffsen.se

Bra att det jag kunde se hur de olika…

Bra att det jag kunde se hur de olika storlekarna var (mätte foten ) snabb leverans

9 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att storleksguiden var till hjälp och att du fick en bra upplevelse med leveransen.

Mycket nöjd!

Upplever klar förbättring av mina fotproblem. Snabb leverans. Produkten motsvarade mina förväntningar.

8 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever en tydlig förbättring av dina fotproblem och att produkten motsvarade dina förväntningar.

Kul också att leveransen fungerade smidigt. Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Fotproffsen.se!

Fick min beställning

Fick min beställning, ganska snabb leverans.

8 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen.

Toppen bra !

Hej
Jag har Mortons neuron och använder tofflorna och strumpor med silicon i
Jag är väldigt nöjd med dessa produkter
Däremot lite undrande över detox under foten ?

7 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med både tofflorna och strumporna och att de fungerar bra för dig!

När det gäller detoxplåster under foten är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna att besvara dina frågor och funderingar kring produkten.

Fotproffsen.se

Smidig och snabb leverans.Perfekt…

Smidig och snabb leverans.Perfekt passform.

10 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och passformen.

13 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar