Fotproffsen.se Omdömen

4 104
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 527 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenter berättar ofta att de är oerhört nöjda med sina inköp, särskilt när det gäller de fotriktiga och bekväma skorna som ger en fantastisk känsla av välbefinnande i vardagen. Dessutom uppskattar köparna den mycket snabba leveransen och den enkla beställningsprocessen som gör det smidigt att handla på nätet. Vissa recensenter var inte nöja med att vissa modeller kändes alltför hårda eller att en del produkter orsakade skavsår vid användning. Några personer nämnde även att de stötte på problem gällande returfraktens kostnader eller upplevde att varorna försämrades ganska snabbt efter en kort tids användning.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkten, där många framhäver att skorna och tofflorna är oerhört sköna,... Se mer

Quality

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse och uppskattar den goda kvaliteten samt den sköna passformen... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner positiv feedback om leveranstjänst och uppskattar särskilt de snabba leveranserna som gör... Se mer

Price

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med pris och finner produkterna prisvärda med rimliga... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med beställning, och uttrycker stor glädje över att ha hittat skor... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Beställningen gick bra. Jag har breda fötter utan att ha insett det tidigare, med en rad fot- och tåproblem som följd. För första gången i mitt liv har jag nu skor med rätt passform tack vare denna... Se mer

Jag älskar tofflorna! Superbekväma! Använder dem på jobbet då det är långa dagar med mycket gående. Det enda negativa jag kan skriva är att jag hade önskat ett enklare sätt att skicka tillbaka toff... Se mer

Jag är så glad att jag beställde 2 par olika skor , så sköna jag kan jobba , då jag jobbar inom vården golven så hårda , så känns det här som en räddning , har haft hälsporre sedan juni månad , med... Se mer

Jag har haft besvär i flera år, och redan efter andra natten med strumpan är mina besvär som bortblåsta. Dessvärre är det en söm framtill i strumpan som skaver på min tå, men det är småsaker i sammanh... Se mer

1. Fotvård

Om Fotproffsen.se

Hos oss på Fotproffsen.se hittar du allt från skoinlägg till fotvård av högsta kvalité till ett rimligt pris. Vi har lösningen på hälsporre, hallux valgus, nageltrång, benhinneinflammation, mortons neurom, pronation, hammartå, skoskav, stukad fot...m.m. Vi säljer bekväma kompressionsstrumpor, knäskydd, fotledsstöd och stötdämpande tofflor. Låt oss ta hand om dina fötter.

LEVERANS:
Självklart erbjuder vi blixtsnabb leverans och fri frakt över 500kr.

LAGER I SVERIGE
Vi är en svensk webbutik med säte och lager i Sverige.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(4 104)

509 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

väldigt sköna och prisvärda sulor

väldigt sköna och prisvärda sulor. fick effekt inom några dagar på min hälsporre jag har haft i flera månader.

5 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att sulorna känns sköna och prisvärda, och extra kul att de har hjälpt mot din hälsporre så snabbt.

Hoppas att du fortsätter få god effekt av dem!

Fotproffsen.se

Mycket bekväma och lätta och gillar…

Mycket bekväma och lätta och gillar färgen.

5 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack snälla för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever produkterna som bekväma och lätta, och att du dessutom gillar färgen.

Hoppas att du får stor glädje av dem!

Fotproffsen.se

Bra produkter och snabba leveranser

Bra produkter. Bra priser. Snabba leveranser. Nöjd med alla mina inköp

21 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, priserna och leveranserna, och att du haft en så positiv upplevelse hos oss.

Hej🤗

Alldeles för krånglig returpolicy, annars ok. Gillar heller inte att bli påmind att jag varit på Er hemsida o inte avslutat ngt köpt.
Vänligen
Marta (ingen robot)

4 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att vår returpolicy upplevdes som krånglig – vi tar till oss av din feedback och ser över hur vi kan göra den tydligare och smidigare.

När det gäller påminnelser efter besök på hemsidan förstår vi att det kan kännas störande. Det är en service som många uppskattar för att enkelt kunna återuppta sin varukorg, men vi har full förståelse för att det inte passar alla. Du kan enkelt avregistrera dig från dessa utskick via en länk i mejlet om du inte vill få dem framöver.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp framöver.

Elin på Fotproffsen

Bra tofflor och snabb leverans

Bra tofflor och snabb leverans

17 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både tofflorna och leveransen. Vi hoppas att de kommer att användas flitigt och ge dig riktigt bra komfort. Varmt välkommen att handla hos oss igen!

Elin på Fotproffsen

Äntligen slipper jag ont i stortån

3 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du slipper besvär i stortån – det gläder oss verkligen.

Fotproffsen.se

Snabb leverans, svåra att ta på sig.

Snabb leverans. Inget som klämmer eller skaver när skon väl är på plats. Däremot är dom väldigt svåra att få på sig.

2 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen och att produkten känns bekväm vid användning.

Tack också för din feedback kring passformen vid påtagning – vi tar med oss det.

Fotproffsen.se

Riktigt bra kvalitet och passform på…

Riktigt bra kvalitet och passform på skorna. Snabb och smidig leverans.

2 maj 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten, passformen och leveransen. Det betyder mycket för oss.

Bra skor

Bra skor. Kom som det skulle så jag är nöjd.

30 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad bra att allt fungerade som det skulle och att du är nöjd med skorna. Det gläder oss att höra.

Fotproffsen.se

Hårda ch platta,uppfyllde inte alls…

Hårda ch platta,uppfyllde inte alls mina förväntningar

Hej Lena!

När vi söker på de uppgifter som lämnats i samband med recensionen kan vi tyvärr inte hitta någon beställning registrerad hos oss.

Om du har frågor kring våra produkter som vi säljer i vår webbutik eller behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig gärna.

Fotproffsen.se

De känns mycket bekväma och de är…

De känns mycket bekväma och de är snygga.

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplever skorna som både bekväma och snygga – precis så vi vill att det ska kännas.

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans. Mycket bra produkter. Mycket nöjd!

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna – det betyder mycket för oss.

Fotproffsen.se

Jag gillar dem,men har inte använt dem…

Jag gillar dem,men har inte använt dem så mycket än.

26 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du gillar produkten. Vi hoppas att du kommer få ännu mer nytta av den framöver, och du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Toppenbra prylar till rimliga priser

Toppenbra prylar till rimliga priser

25 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar våra produkter och tycker att priserna är rimliga.

Fotproffsen.se

Tofflorna är jättebra sköna/ fina men…

Tofflorna är jättebra sköna/ fina men för mig som har låga fotvalv borde det finnas ytterligare ett hål på det övre bandet, så att man kan dra åt ett snäpp till.
Jag får väl gå till någon skomakare för att få det gjort.

9 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du tycker att tofflorna är både sköna och fina.

Vi uppskattar verkligen din feedback kring passformen. Det är en värdefull synpunkt som vi tar med oss vidare. Att justera hos en skomakare kan absolut vara en bra lösning för att få en ännu bättre passform.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar framöver.

Bra priser och produkter

Bra priser och produkter

10 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra priser och produkter.

Man får det man beställer

Man får det man beställer
Man behöver inte vänta så länge på sina saker
Det funkar bra

17 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att du fick dina varor snabbt.

Det är precis så vi vill att det ska fungera, så det gläder oss att du är nöjd.

Fotproffsen.se

Fina svarta barfotaskor som fungerar…

Fina svarta barfotaskor som fungerar skönt med sin grounding! Fina beiga sandaler: ett par med mjukare sulor och ett par med mer stringens! Och fina rosa finskor som passar perfekt för mina fötter tillsammans med uppbyggande sulor.
Jag är nöjd!

23 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både barfotaskorna / jordningsskorna från Zen of Scandinavia, sandalerna och finskorna från Cavelle, och att de fungerar så bra för dina behov.

Det betyder mycket för oss att våra produkter upplevs både bekväma och funktionella i vardagen.

Tack för att du handlar hos oss, och varmt välkommen tillbaka!

Fotproffsen.se

Det viktigaste är att jag är nöjd med…

Det viktigaste är att jag är nöjd med produkterna det är jag alltid med era varor Mvh Britt-Marie

22 april 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är alltid nöjd med våra produkter – det är det absolut viktigaste för oss.

Tack för att du handlar hos oss, och varmt välkommen tillbaka!

Farliga produkter.

Min ortoped på Södersjukhusets ortopedklinik Formotion slog fast att produkten jag köpt från fotproffsen.se inte bara var olämplig – den bedömdes som direkt farlig att använda. Trots detta vägrade företaget att ta emot retur.

Det är fullständigt orimligt att en aktör som säljer produkter med koppling till fot- och ortopedisk hälsa väljer att bortse från en professionell medicinsk bedömning. När en utbildad ortopedtekniker tydligt avråder från användning borde det vara en självklarhet att kunden får returnera varan utan diskussion.

Att istället mötas av avslag och stelbenta policyhänvisningar signalerar en oroande brist på ansvarstagande. Det handlar inte om tycke och smak – det handlar om hälsa och säkerhet. Den här typen av hantering undergräver förtroendet helt.

Jag förväntade mig betydligt mer av ett företag som vill framstå som seriöst inom området. I nuläget kan jag tyvärr inte rekommendera fotproffsen.se till någon som värdesätter trygghet, kundservice och medicinsk respekt.

20 april 2026

Hej Thomas,

Tack för ditt omdöme. Vi vill bemöta detta för att tydliggöra vad som faktiskt har skett i ärendet, samt förtydliga att vår support inte har nekat någon retur. Tvärtom har du i flera mejl informerats om att det går bra att nyttja ångerrätten och returnera produkten enligt gällande returvillkor.

Den aktuella produkten är inte felaktig utan utformad för att ge ett fast och stabilt stöd vid exempelvis hammartå – vilket också är anledningen till att materialet upplevs som hårdare. Produkten har funnits i sortimentet under lång tid och används av många nöjda kunder. Vi erbjuder även mjukare alternativ i andra utföranden, så att man kan välja produkt utifrån egna behov och preferenser.

Vi vill även vara tydliga med att produkten inte är farlig i sig. Däremot kan den, likt många hjälpmedel för tryckavlastning och korrigering, vara mindre lämplig vid vissa individuella medicinska tillstånd där särskild försiktighet kan krävas.

Du har själv uppgett till vår support att hårdheten upplevs som problematisk i relation till ditt medicinska tillstånd (diabetes). I sådana fall är det viktigt att individuella förutsättningar beaktas vid val av produkt, vilket också är i linje med den medicinska bedömning du hänvisar till. Vid osäkerhet rekommenderar vi att du rådgör med medicinsk expertis eller kontaktar vår kundservice för vägledning. Se även information i våra köpvillkor.

Om produkten inte motsvarar dina behov finns möjlighet att nyttja ångerrätten enligt distansavtalslagen. Returen hanteras då enligt de köpvillkor som godkändes vid köptillfället, vilket innebär att returkostnaden bekostas av kunden när det inte rör sig om en felaktig vara. Vid byte bjuder vi på fraktavgiften på den nya produkten.

Det stämmer därför inte att retur har vägrats.

Vi har full förståelse för att olika individer kan ha olika behov och medicinska förutsättningar, men behöver samtidigt hantera ärenden i enlighet med gällande regelverk och göra en saklig bedömning av produkten.

Du är alltid välkommen att kontakta vår support både före och efter ett köp för rådgivning, särskilt vid specifika behov eller medicinska förutsättningar såsom diabetes. Vår kundtjänst vägleder dagligen kunder till lämpliga alternativ utifrån deras individuella situation.