Fotproffsen.se Omdömen

4 104
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 527 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenter berättar ofta att de är oerhört nöjda med sina inköp, särskilt när det gäller de fotriktiga och bekväma skorna som ger en fantastisk känsla av välbefinnande i vardagen. Dessutom uppskattar köparna den mycket snabba leveransen och den enkla beställningsprocessen som gör det smidigt att handla på nätet. Vissa recensenter var inte nöja med att vissa modeller kändes alltför hårda eller att en del produkter orsakade skavsår vid användning. Några personer nämnde även att de stötte på problem gällande returfraktens kostnader eller upplevde att varorna försämrades ganska snabbt efter en kort tids användning.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkten, där många framhäver att skorna och tofflorna är oerhört sköna,... Se mer

Quality

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse och uppskattar den goda kvaliteten samt den sköna passformen... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner positiv feedback om leveranstjänst och uppskattar särskilt de snabba leveranserna som gör... Se mer

Price

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med pris och finner produkterna prisvärda med rimliga... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med beställning, och uttrycker stor glädje över att ha hittat skor... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Beställningen gick bra. Jag har breda fötter utan att ha insett det tidigare, med en rad fot- och tåproblem som följd. För första gången i mitt liv har jag nu skor med rätt passform tack vare denna... Se mer

Jag älskar tofflorna! Superbekväma! Använder dem på jobbet då det är långa dagar med mycket gående. Det enda negativa jag kan skriva är att jag hade önskat ett enklare sätt att skicka tillbaka toff... Se mer

Jag är så glad att jag beställde 2 par olika skor , så sköna jag kan jobba , då jag jobbar inom vården golven så hårda , så känns det här som en räddning , har haft hälsporre sedan juni månad , med... Se mer

Jag har haft besvär i flera år, och redan efter andra natten med strumpan är mina besvär som bortblåsta. Dessvärre är det en söm framtill i strumpan som skaver på min tå, men det är småsaker i sammanh... Se mer

1. Fotvård

Om Fotproffsen.se

Hos oss på Fotproffsen.se hittar du allt från skoinlägg till fotvård av högsta kvalité till ett rimligt pris. Vi har lösningen på hälsporre, hallux valgus, nageltrång, benhinneinflammation, mortons neurom, pronation, hammartå, skoskav, stukad fot...m.m. Vi säljer bekväma kompressionsstrumpor, knäskydd, fotledsstöd och stötdämpande tofflor. Låt oss ta hand om dina fötter.

LEVERANS:
Självklart erbjuder vi blixtsnabb leverans och fri frakt över 500kr.

LAGER I SVERIGE
Vi är en svensk webbutik med säte och lager i Sverige.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(4 104)

509 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bra produkt

Bra beskrivning av produkten på hemsidan och en snabb leverans. Kan också säga att varan har lindrat mina besvär

2 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både produktbeskrivningen och den snabba leveransen, och extra glädjande att produkten har kunnat lindra dina besvär.

Elin, Fotproffsen.se

Bra knästöd till även ett bra pris.

Bra knästöd till även ett bra pris.
Snabb leverans stärker upp hela hanteringen

5 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både knästödet, priset och den snabba leveransen.
Nästa gång hoppas vi såklart kunna leva upp till en full pott med 5/5 stjärnor :)

Inte nöjd

Hej
Jag köpte Framfotsskydd mjuk silikon 2st.
Den gick av efter 2 dagar, jag kontaktade eran kundtjänst fick igen respons .
Eran kundtjänst påstår att jag har använd den på fel sätt.
Så jag är inte nöjd.
Jag ska anmäla er till konsumentverket.
Vi bråkar om 129kr Jag blir inte fattig på dom pengarna, men ni förlorar en kund på detta.

27 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Vi tar alltid reklamationer på största allvar. I detta fall har vår kundtjänst gjort en bedömning tillsammans med tillverkaren baserad på inkomna bilder och information, där skadan bedömdes som en slitageskada vid användning och inte ett ursprungligt fel. Detta har tydligt kommunicerats till dig.

Har du ytterligare frågor eller önskar hjälp med att hitta ett alternativ som kan fungera för dig bättre är du varmt välkommen att kontakta oss.

Elin, Fotproffsen.se

Snabb leverans och snabb lindring för…

Snabb leverans och snabb lindring för min hälta. Supernöjd!

12 februari 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad härligt att höra att du både fick snabb leverans och upplevde snabb lindring.

Det var ett tag sen nu

Det var ett tag sen nu, men jag gjorde ngt fel i beställningen. Men det löste sig utan problem

26 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme. Vad bra att höra att allt löste sig smidigt trots att det blev lite fel i beställningen.

Sköna skor

Sköna skor, snabb leverans

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både skorna och den snabba leveransen.

Du är varmt välkommen tillbaka!

Mjuka skor

Dessa barfotaskor, Casual, är mjuka och sköna. Sen gillar jag att det är vanliga skosnören.

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplever Cavelle barfotaskorna som mjuka och sköna, och att du uppskattar de klassiska skosnörena.

Elin, Fotproffsen.se

Skorna hade inte den rätta färgen på…

Skorna hade inte den rätta färgen på yttersulan, tyvärr.

16 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att skorna inte hade den färg på yttersulan som du förväntade dig.

Hör gärna av dig till oss om du vill ha hjälp med en retur eller hitta ett alternativ som motsvarar dina önskemål bättre.

Elin, Fotproffsen.se

Snabb leverans och en prisvärd och…

Snabb leverans och en prisvärd och riktigt bra produkt

5 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och produkten.

Bra priser!

Mina första barfotaskor! Ett mycket lägre pris än på andra ställen! Snygga. Jag ser fram emot att gå in dem.

4 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med både priset och dina nya Cavelle barfotaskor, och att de motsvarade dina förväntningar.

Vi hoppas att de kommer att kännas riktigt bra när du har gått in dem. Och nästa gång hoppas vi såklart kunna leva upp till en full pott med 5/5 stjärnor.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Mycket nöjd över köpet

23 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde köpet som snabbt och smidigt och att du är nöjd.

Elin, Fotproffsen.se

Jag fick snabb info hur jag skulle byta…

Jag fick snabb info hur jag skulle byta tofflor och jag fick en snabb leverans av en annan modell som passade mig bättre i storleken.

Det kändes ovant i början, men var väldigt sköna och mjuka.

Men jag märkte efter ett tag att mina fötter domnade bort. Men gav det en chans på ca 3-4 veckor för att ”gå in dem” så att de skulle forma sig efter min fot. Men fötterna domnade hela tiden. Så för närvarande har jag tagit en paus för att prova igen efter ett tag.

Men kan verkligen rekommendera företaget som ger bra feedback och bra service.

Även om tofflorna får ta en liten paus, kommer jag att återkomma när det gäller andra produkter.

Hälsningar

Susanne

21 mars 2026

Hej Susanne!
Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vår service och återkoppling.

Vad gäller tofflorna låter det som att de tyvärr inte passar helt optimalt för dina fötter just nu. Domningar kan ibland uppstå om passformen eller stödet inte riktigt stämmer, även om produkten i sig är mjuk och bekväm. Det var klokt av dig att ge dem tid, och att ta en paus när det inte kändes rätt.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta ett alternativ som passar dig bättre – vi guidar dig gärna utifrån dina behov.

Stort tack igen för din rekommendation, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver.

Med vänlig hälsning,
Elin
Fotproffsen.se

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, prisvärt!

4 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde köpet som både snabbt, smidigt och prisvärt – det är precis vad vi strävar efter.

Med vänlig hälsning,
Elin
Fotproffsen.se

Snabb leverans och sköna sulor

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och de sköna sulorna. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Elin på Fotproffsen.se

Snabb leverans. Nöjd med de varor jag beställde.

9 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med varorna och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Bra produkter

Bra produkter. Snabb leverans

19 mars 2026

Svar från Fotproffsen.se

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Fungerar som

Fungerar som. Det ska

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att produkten fungerar som den ska. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Elin på Fotproffsen.se

snabbt och smidigt med leveransen

snabbt och smidigt med leveransen. sen tyckte jag att inläggen var lite för hårda och stumma i känslan

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att leveransen upplevdes som snabb och smidig. Tråkigt att inläggen kändes lite för hårda och stumma för dig – det kan variera beroende på behov och vad man är van vid. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att hitta ett alternativ som passar bättre.

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt sortiment och valmöjligheterna. Vi arbetar ständigt med att erbjuda något för alla behov och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Inget att anmärka på

Inget att anmärka på. En vanlig butik, man får det som är beställt. Returer och byten fungerar som angivet.

20 juli 2025

Svar från Fotproffsen.se

Tack för ditt omdöme! Vad bra att höra att allt fungerade som förväntat och att både leverans samt returer och byten upplevdes smidiga. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.