Banner for Fortum Norge

Fortum Norge Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fortum er uredelige når man forsøker å si opp strømavtale. Fakturerer for brudd kostnad når det framgår av avtalen at dette ikke er avtale brudd. Det tar flerfoldige uker å få refundert uriktig brudd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fikk hjelp av ej som var både hyggelig å blid og som forstod irritasjonen min, fordi jeg fikk en purring på forrige faktura, fordi jeg hadde endret beløpet fra 1.100,- til kr 100,-😇 Jeg ble ir... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hei. Vi er fornøyd med Fortum. Ved Johan Kofstads besøk på "Power" (han er 91 år), har han, uten å skjønne det, gått med på å bytte leverandør. Han forsøker nå å bruke angrefrist hos Elettra Energy... Se mer

Företagsinformation

1. Energileverantör
  2. Elbolag
  3. Energiutrustning och -lösningar
  4. Bränsleföretag
  5. Leverantör av förnybar energi
  6. Solenergiföretag

Skrivet av företaget

Fortum er et nordisk energiselskap og en av Norges største strømleverandører. Vi tilbyr strømavtaler og energiløsninger til privat- og bedriftskunder.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

88 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lureri oppringing fra Fortum!!!

Jeg ble oppringt av en ung mann som skulle selge meg en ny strømavtale. Jeg stusset litt da jeg allerede var kunde, men her var det bindingstid. Og siden jeg hadde vært kunde hele livet, så tenkte jeg at det går vel an å binde seg til et år om det gir lavere pris. Jeg spurte ham om det var en catsh med dette? Neida alt var som før. Leste opp for meg med navnet mitt og adressen min og alt så ut å være i skjønneste orden.
Jeg spurte og gravde om det meste for å være helt sikker på at jeg ikke ble lurt på noe. Og han kunne bekrefte at det var ikke noe lureri.
Jeg måtte bare bekrefte at han hadde snakket med meg og at det ble tatt opp på lydbånd. Det er jo greit så det takket jeg ja til. Og han sa navnet mitt og jeg sa ja. Så ville få en mail som jeg måtte bekrefte og en SMS som jeg måtte bekrefte med ja.
Da jeg fikk mailen, så gikk det frem hvordan han forsøkte å lure meg! Da sto det nemlig firmaadresse min og ikke bare mitt navn. Nå er det slik at bedriftsabonnement så er det annerledes enn private abonnement, dette vet jeg fra tidligere. Jeg ringte til kundeservice, som tok veldig lang tid før jeg fikk hjelp jeg satt i telefonen cirka 20 minutter før jeg fikk svar på kundeservice. Snakket med en hyggelig dame som sa at dette kunne jeg bare se bortifra og jeg måtte for all del ikke svare på smsen eller mailen som jeg fikk av Fortum. Vil med dette bare advare andre om at Fortum ikke kjører rent trav!!! Håper denne anmeldelsen kan være til hjelp for andre også. God Jul 2025

19 december 2025

and
very good service.

3 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Grunnen er at ål kraftverk har skiftet…

Grunnen er at ål kraftverk har skiftet til dalane kraftverk. Jeg har meldt at jeg likte det dårlig. Jeg har vært professisjonell strømkjøper i ca 15 år med årlige volum på 200 til 300 gwh så jeg har litt erfaring. Ville helst vært kunde hos dere - dere er store, har den beste kompetanse, erfaring og riktige serviceholdning !

1 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Telefonterror: Trakassering

I løpet av den siste måneden har jeg blitt oppringt av Fortum 43 ganger. Jeg har blitt lovet flere ganger at de ikke skal ringe meg igjen, men så pleier det ikke å gå mer enn to dager før de ringer meg igjen og later som om de ikke kjenner til noe av dette. Det er alltid «det vet jeg ingenting om, jeg bare jobber her». Jeg hadde ingen mening om selskapet før det hele begynte, men nå kommer jeg til å aktivt fraråde alle jeg kjenner mot å blande seg inn med Fortum!

28 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.