We moved with Flytbedst in 2019 and everything went perfectly well. The staff was efficient while with extra caution on the fragile things. I could see they are professional and well-trained for the... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi skulle flytte fra Hørsholm til Fredensborg og kontaktede flytbedst for at få et tilbud. Vi fik det hurtigt og bestilte flytningen, der forløb helt uden problemer. Personalet var meget hjælpsomt -... Se mer
Flytning fra Sjælland til Fyn den 31. Maj 2024. Alle aftaler overholdt! Flytningen af først et klaver til losseplads og dernæst indboet til Fyn forløb uden de store problemer. Efterfølgende blev fly... Se mer
Ved godt det er længe siden nu. Men min ekskæreste skulle flytte oktober 2023. Og alt op til virkede lovende. Overskuelig pris. Og god kommunikation. Så kom bomben. Fra en flyttepris på... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Royal flytning, til folkelige priser
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Perfekt flytning!
Flyttede fra København til Herning i januar og det hele gik som planlagt! En super venlige og hjælpsom flyttemand, virkelig god service og god pris.
Kontakter dem helt sikkert igen, næste gang jeg skal flytte!
Bedste anbefalinger herfra
Vi brugte Flytbedst til vores flytning fra et hus til et andet hus.
Kompentent kommunikation på mail, og meget venlige flyttefolk der kom og flyttede. Alt gik efter planen og til tiden. Der var to mindre skader undervejs, men dem stod de ved og blev løst uden problemer.
Fair pris og tidsplanen på flyttedagen blev overholdt
Bedste anbefalinger herfra
RESPEKTFULDE, POSITIVE OG EFFEKTIVE
GODE, POSITIVE OG EFFEKTIVE
Flytbedst har nogle super kompetente medarbejdere, der viser stort overskud. De er respektfulde og positive. De rådgiver og vejledere altid for den optimale løsning og forstår at passe på andres ting. De er virkelig dygtige til, at sørge for at pakke tingene godt ind, samt pakke bilen, så det hele står stabilt fast og ikke vælter under kørsel. De bruger hellere for meget indpakning og tæpper end for lidt! Det imponerer mig, hvor lidt pauser de egentlig tager og hvor korte de er. Modtager straks svar pr. mail og telefon de to gange jeg har benyttet dem. Kan klart anbefales!
BRUG ALDRIG FLYTBEDST!!
BRUG ALDRIG FLYTBEDST!!
De prøvede at bortforklare en situation, hvor flyttemændene ødelagde en seng, ved at gengive en samtale, som foregik 3 uger efter selve flytningen. Flyttemændene, som har ca. 2 flytninger om dagen, kan ikke huske detaljerne i samtalerne på den måde, som de påstår i en mail, som vi modtager efter at have rykket adskillige gange.
FlytBedst påstår, at vi har bedt dem presse en seng ned igennem en opgang, som de burde kunne vurdere, var for smal. Vi er selvsagt på ingen måde interesseret i at presse en seng ned igennem en trappe, som er for smal. Det øjeblik vi bliver klar over, at de har forsøgt at klemme den ned igennem en for smal trappe, beder vi dem stoppe og bære den op igen. Nu påstår de, at vi bad om situationen.
Jeg har efterfølgende læst anmeldelser, hvor de præcis gør det, som de nu forsøger at gøre nu i nærværende sag - bortforklarer ved at gengive en samtale, som aldrig fandt sted. Desuden lovede en medarbejder per telefon, at vi ville få kompensation for skaderne. Det skete aldrig og istedet forsøger de at slippe ved at sende en unuanceret gengivelse af flytningen 3 uger efter det fandt sted.
Efter at have fremsendt skriftlig klage (uden svar), kimet dem ned i uger, fået lovning på kompensation, modtager vi en elendig bortforklaring 3 uger efter flytningen fandt sted. Brug aldrig FlytBedst!!!!

Svar från Flytbedst
Forsinkede og langsomme
De to flyttemænd kom en time senere end aftalt. Og brugte næsten tre gange så lang tid på at pakken bilen, som det anslået. Bilen var også for lille, så de måtte efterlade flere af mine ting i den anden ende af landet. Måske min vurdering af mængden var lidt konservativ, men bilen var for lille uanset hvad. De to flyttemænd var virkelig søde, men virkede ikke særligt kompetente. De havde ingen seler til de tunge ting og var generelt ustrukturerede og ret langsomme. De virkede ikke som professionelle flyttemænd, som jeg har oplevet ved andre firmaer til en sammenlagt lavere pris. Og til en pris der gik 2600 over et tilbud på 5900,- forventer man altså en hvis kvalitet. I stedet måtte jeg selv hjælpe til for at nå at blive færdige - selvom hele formålet med at hyre Flytbedst var, at jeg ikke selv skulle løfte. Alt i alt en skuffende oplevelse, og jeg skal nu betale endnu mere for at få de sidste ting til København fra Aalborg.
Redigeret: Nedenstående svar fra Flytbedst er så fuld af usandheder, at jeg er lettere rystet.
Nogle eksempler:
- Der var ikke i nærheden af 25 flyttekasser - og INGEN af dem vejede over 25 kg.
- Selvom der var 25 flyttekasser i stedet for 10 kan det da på ingen måde være 4-5 gange så meget? Sort snak.
- De tunge ting jeg oplyste Flytbedst om i forvejen, vejer henholdsvis en forstærker på 63 kg - det jeg oplyste i telefonen - og 49 kg per stk. højttaler Jeg har flyttet mange gange før med andre selskaber og de havde alle bæreseler med.
I samme telefonsamtale fortalte jeg, at jeg i stedet for et klædeskab havde nogle flere kasser - og svaret var, at det nok gik lige op.
De "stakkels" flyttefolk fik ved ankomst hjælp af undertegnede og én mere. Alligevel klager de herunder over, at de kun er to mand til at bære op på fjerde sal. Hvilket fra starten af var en kendt sag!
Mht prisen flyttede jeg den modsatte vej for to et halvt år siden - med flere ting - inklusiv en stor sofa og et spisebord. Samlet pris 7000,- kroner - 1500 mindre end Flytbedst.dk.
Kan på ingen måde anbefale Flytbedst.dk og har revideret min anmeldelse fra to til én stjerne efter deres pinlige svar herunder.

Svar från Flytbedst
Rigtig god og effektiv flytning
Rigtig god og effektiv flytning. Meget venlige flyttefolk. Rimelig priser. Kan kun anbefale Flytbedst.
Rigtig god flytning fra Kbh
Rigtig god flytning fra Kbh. NV. til Avedøre.
Flyttemanden kom til tiden og var venlig og rigtig god samt behandlede mine ting med respekt og omtanke.
Vil til enhver tid anbefale dem, og så er prisen rigtig god.
Høj kvalitet og stressfri flytning
Super flytning af Mathias og Bo. Alt gik efter planen og jeg kan varmt anbefale dem til alle der skal have lavet en flytning og vil have udført opgaven i højeste kvalitet.
Perfekt flytning
Flytning med flytbedst og flyttemændene Mathias og Chano gik perfekt og knidningsfrit. Der var godt humør, de ankom til den estimeret tid, fornuftig pris og mine ting kom uskadt frem. Vil helt klart anbefale dem til en anden gang!
Aalborg til København
Vi skulle flytte fra Aalborg til København og var på jagt efter flyttemænd der kunne klare det til en god pris. Flytbedst var absolut de billigste blandt mange tilbud. Derudover hjalp vedkommende der kom i bilen også med at læsse selvom man sagtens kunne forstå, hvis den ene flyttemand blot skulle køre bilen og lade os om at fylde ting ind i bilen.
Jeg kan klart anbefale Flytbedst samt deres rare og professionelle medarbejder Líggjas!
Skal du flytte - så vælg Flytbedst
8. marts havde vi igen (3. gang) en ualmindelig god flytning. Vi havde en uge forinden lejet 80 flyttekasser og tæpper mod depositum og disse fik vi leveret til døren og afhentet igen g.d. mod betaling selvfølgelig. Men en stor hjælp at man kan leje ting og blot aflevere retur når man er færdige med dem - vi går ind for genbrug!
Flyttefolkene kom lidt for sent, men undskyldte mange gange (vi betalte ikke for den tabte tid). De flyttede 2 lejligheder for os til vores kommende hus og hele vejen igennem var de høflige og passede virkelig godt på vores ting.
Vi kan varmt anbefale Flytbedst, da de virkelig gør det lille ekstra ved enhver flytning.
Fra 2 sal og ind i container
Mathias og Mehdi hos Flytbedst klarede det rigtig godt, vil klart anbefale dem.
Professionel og effektiv
Vi havde en effektiv og professionel flytning med hjælp fra Jonas, Mathias og Bo. De havde et godt overblik, passede på vores ting og klarede de tunge løft.
Jeg kan bestem anbefale firmaet og flyttemændende.
Nem og hurtig flytning
Super god service både før og under flytning. Mathias og Jonas kom til tiden, arbejdede super hurtigt og effektivt og klarede det hele til den aftalte pris. De passede godt på vores ting undervejs og var meget venlige og hjælpsomme.
Kan helt klart anbefale Flytbedst og i særdeleshed Mathias og Jonas.
Tak for hjælpen!
Super god flytning
Super god flytning. Hurtig,effektiv, nænsom omgang med møbler og velorganiseret. Søde og venlig flyttemænd, samt god samarbejde.
Helt i top
Lars, Jonas og Mathias flyttede for os den 27. december 2018. De kom til tiden og var søde og stærke. Jeg kan varmt anbefale dette firma. De passer godt på ens ting, er meget venlige, og effektive.
Lars og hans to sønner.
Lars og hans to sønner, Jonas og Mathias flyttede for min mor i lørdags d.15 Dec. De kom til tiden, var yderst høflige og forsigtige med tingene. Hjalp med at tage to lamper ned fra loftet, som var en stor hjælp! Jeg kunne ikke få navnet af min mors postkasse, det klarede Jonas med et snuptag. De var meget professionelle, og havde et rigtigt godt overblik. De kom allerede om mandagen d 17, efter mit mors ønske, og hentede de flyttekasser hun havde lånt. Sender de bedste anbefalinger.
God service og uproblematisk flytning
De var super effektive og enormt hurtige. De var samtidig rigtig høflige og behandlede vores møbler meget nænsomt. Absolut anbefalelsesværdige!
Effektivt og gode service
Vi fik flyttet med flytbedst over to…
Vi fik flyttet med flytbedst over to omgange, hvor de tilmed stod for opbevaring imellem. God pris, god service og venlige flyttefolk. Særligt Lars og hans to sønner var flinke.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.