We moved with Flytbedst in 2019 and everything went perfectly well. The staff was efficient while with extra caution on the fragile things. I could see they are professional and well-trained for the... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi skulle flytte fra Hørsholm til Fredensborg og kontaktede flytbedst for at få et tilbud. Vi fik det hurtigt og bestilte flytningen, der forløb helt uden problemer. Personalet var meget hjælpsomt -... Se mer
Flytning fra Sjælland til Fyn den 31. Maj 2024. Alle aftaler overholdt! Flytningen af først et klaver til losseplads og dernæst indboet til Fyn forløb uden de store problemer. Efterfølgende blev fly... Se mer
Ved godt det er længe siden nu. Men min ekskæreste skulle flytte oktober 2023. Og alt op til virkede lovende. Overskuelig pris. Og god kommunikation. Så kom bomben. Fra en flyttepris på... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Royal flytning, til folkelige priser
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mange tak for fabelagtig hjælp
Mange tak for fabelagtig hjælp! Super service og effektive medarbejdere som iøvrigt var meget imødekommende og behagelige at få hjælp fra.
ØV ØV…
Har brugt flyt bedst 3 gange og var yderst tilfreds de første 2, valgte også flyt bedst denne gang og her må jeg sige at det ikke var en ønske flytning, desværre. Vil ikke gå i detaljer her, men læs svarene fra firmaet til de dårlige anmeldelser, Det et stort set altid kundernes fejl når noget går galt, og glem alt om kompensation for noget. De 2 stjerner gives udelukkende pga. kontordamen Monica, som jeg fornemmer gjorde hvad hun kunne.
Bare de bedste!!!
jeg har brugt flytbedst til flere flytninger,store og små,siden 2012.Jeg ku ikke drømme om at bestille et andet firma.Min uforbeholdne anbefaling.
Fornem flytning
Fornem flytning.
Flyttemanden Daniels fik pakket flyttebilen så alle ting lige kunne være der. Det var ikke en let opgave.
Absolut tilfreds med Flytbedst
Nemt. Hurtigt. Billigt. God service.
Jeg bestilte en flytning med få dages varsel. 2 super friske og hurtige flyttemænd klarede opgaven perfekt.
Kan kun anbefale Flytbedst.dk
Hurtig, effektiv og super service
Virkelig godt og pålideligt flyttefirma. Det var nemt at booke og lave aftale og på flyttedagen ankom 2 flyttemænd til tiden og var super søde, effektive og virkelig hurtige. Jeg vil klart anbefale dem, da de gjorde et fantastisk stykke arbejde og gjorde min flytning til en rigtig god og tryg oplevelse. Tak for fremragende service!
Alt fungerede
Fint tilbud. Fair pris. God service.
To friske fyre dukkede op og gav den en skalle. Jeg skulle have en stor madras med træbund med, men den kunne desværre ikke komme op af trappen i min nye opgang. Og det var ikke fordi de ikke prøvede. De forsøgte virkelig deres bedste. Skal jeg flytte igen, vil jeg helt sikkert kontakte flytbedst.
Mange andre fisk i havet...
Stjernerne går til flyttemændene.
To manglende stjerner for de to aflysninger uden kompensation.
En manglende stjerne for manglende faktura.
Man betaler først og bliver dernæst lovet en faktura indenfor 24 timer. De 24 timer er overskredet, men ingen faktura er ankommet.
(Update 29/8-2020 svar på Flytbedsts respons herunder:
Møblets vægt, som jeg betalte 600 kr ekstra for ift jeres tilbud samt samkørsel ifm anden flytning er irrelevant i anmeldelsen.
Korrektion: badevægten viste 52 kg dvs 104 kg i alt. Da flyttemanden hævede den modsatte side af skabet viste vægten 70 kg. Havde han hævet det endnu mere og fået endnu mere vægt over på badevægten, ville den logisk set have vist et højere tal.
Jeg nævnte ikke møblernes vægt, men at to ældre flyttemænd havde flyttet møblerne uden beklagelser fra butik til midlertidig ophold på gård i Jylland og at de var vurderet til at veje under 80 kg/stk, som er jeres grænse. Men da jeg ikke selv kunne vurdere det, foreslog jeg at sende fotos af møblerne, hvilket I modtog - uden yderligere kommentarer til vægten. Men da jeg som nævnt betalte 600 kr ekstra for en ekstra mand (som virkede lidt overflødig) og ikke nævnte vægt-spørgsmålet i anmeldelsen, er dette irrelevant.
Anmeldelsens kerne:
1. To aflysninger. Årsager til jeres aflysninger - uanset om det er tale om sygdom eller for lidt plads i bil osv - bør en professionel forretning kunne kompensere kunden for, da jeres aflysninger har betydning for kundens øvrige aftaler.
2. Faktura: almindeligvis modtager man en faktura for en vare/ydelse med en 8-14 dages betalingsfrist. I forlanger, modsat almen kotyme, betaling først og dernæst fremsendelse af faktura. Den blev af flyttemand lovet ankommet indenfor 24 timer, hvilket ikke blev overholdt.)

Svar från Flytbedst
Effektive og venlige flyttemænd..
Tre flinke og venlige flyttemænd skulle flytte mit hjem på 90 m2 fra Vesterbro til Jægerspris. De var hurtige og effektive og mødte til tiden. Stor anbefaling herfra. Tak for jer...
Frygteligt service
Frygteligt service, uprofessionelle chefer og dårlig koordination. Min kæreste Bestilte 2 flyttemænd til at flytte for hende med intentionen om ikke at skulle røre en finger da hun selv skulle på arbejde. Der dukker 1 flyttemand op og hun bliver nød til selv at udføre en del af firmaets arbejde for dem. Der bliver ringet efter endnu en flyttemand men uden held og derfor må jeg gå tidligt fra arbejde for at hjælpe firmaets flyttemand med en opgave han naturligvis ikke kan klare på egen hånd. Der bliver pr telefon aftalt self ikke at give den fulde pris da der kun kommer det halve produkt/service som der var aftalt plus, at vi er to mennesker som skal bruge vores egen tid på at rette op på en fejl fra firmaets side. Efter servicen vil firmaet have fulde beløb og går ikke med til andet. Vi bliver sat i kontakt med en i firmaet som til sidst bliver sur og begynder at råbe af sin egen kunde og herefter viderestillet til chefen som ej heller er tilfreds og også begynder at råbe af sin egen kunde. Vil naturligvis ikke anbefale til andre som skal flytte efter denne oplevelse.
ALDRIG nogle sinde flyt med dette…
ALDRIG nogle sinde flyt med dette firma. De snyder folk, de har ikke styr på deres aftale, de snakker grimt til en og de under betaler deres polske medarbejdere. De tager 1200 kr for En flytning med én mand, som overhovedet ikke hjælper særlig meget, jeg måtte gøre meget af arbejdet selv. Flytværst burde dette firma hedde.

Svar från Flytbedst
De udskød vores opgave af flere omgange…
De udskød vores opgave af flere omgange i så lang til at vi blev tvunget til at finde en nødløsning 5 timer efter vores flytning skulle have fundet afsted. De skrev 10 minutter før den aftalte tid at de var 2 timer forsinkede. Vi ringede til dem 40 minutter efter den aftalte nye tid da de ikke var kommet. Her blev der sagt at de var mindst 3 timer yderligere forsinket. Vi stod med en 5 mdr baby, alt vi ejede i flyttekasser og absolut ingen forståelse for at de havde ødelagt en dag vi havde planlagt og set frem til i månedsvis. De havde lige pludselig en stor flytning, som tydeligvis var vigtigere, selvom vi havde kommunikeret i dagene op til og bekræftet vores aftale.
De betalte differencen på det tilbud de havde givet og det vi endte med at betale, men den lovede kompensation for ventetiden har vi stadig ikke set skyggen af. I stedet har jeg mailet frem og tilbage med dem forbi de mener at de alligevel ville have gået over tid i forhold til deres oprindelige tilbud hvilket jeg ikke kan forstå - de ville sende 3 mand som skulle bruge 3 timer på at flytte 47 kvm uden sofa og med 28 flyttekasser plus det løse. Vores nødløsning endte med at klare opgaven med 2 mand på 3 timer fordelt på 2 dage forbi det blev så sent da Flytbedst ikke opfyldt deres aftale. Hvilket også betød at vi skulle finde overnatning til 2 voksne og et spædbarn uden nogle af vores ting pga deres manglende planlægning.
Ud fra anmeldelserne ser det ud til at være en engangs forestilling vores oplevelse men jeg vil aldrig tage chancen eller støtte et firma som var så ligeglade med vores situation.

5 stjernet flytning og service
Vi har lige brugt Flytbedst til vores flytning i Hørsholm. Det hele gik perfekt og de har leveret super god service fra start til slut. Flyttemændene Mathias og Amer var derudover rigtig venlige.
5 stjerner og klar anbefaling fra os!
Fik et rigtigt godt tilbud af…
Fik et rigtigt godt tilbud af Flytbedst, der blev fulgt godt op på opgaven, desværre måtte de om mandagen 5 dage før aflyse flytningen, men med beskeden om vi kunne hyre hvilket som helst flyttefirma og så ville de holde os skadesfri og refundere det beløb regningen blev over det tilbud de havde givet, det endte ud i en difference på 2005,00 kr. , kontaktede flybedst samme aften og fik besked med det samme om jeg blot skulle sende mine konto oplysninger, og dagen efter stod der 2005,00 kr på min konto.
Det er simpelthen verdensklasse service og fortæller alt om hvad firmaet står for, nu håber jeg ikke jeg skal flytte foreløbigt, men skulle det ske vil jeg til hver en tid kontakte flytbedst, og heller ikke tøve med at anbefale dem til andre.
super flot service fra firmaet.
Stor anbefaling!
3 flinke flyttemænd med to velholdte biler med masser af plads. Kom til tiden, passede godt på vores ting, flyttede effektivt og venligt og holdt tiden og prisen. Stor anbefaling herfra! Flytning var 85 m2 fra KBH V til Gadevang (Hillerød).
Effektivt og højt serviceniveau til…
Effektivt og højt serviceniveau til rimelige priser - value for money:) Kan stærkt anbefales.
Meget effektive, nænsomme og billige
Meget effektive, venlige og nænsomme flyttemænd til en virkelig fair pris. 3 dage efter flytningen ringede de fordi de i vognen havde fundet en del til min gamle kommode som var faldet af. En halv time time efter var den leveret hos mig. Jeg er flyttet mange gange - dette har samlet set været den bedste flytteoplevelse😊
Fint arbejde
Jeg fået flyttet og opbevaret mine møbler. Jeg er umiddelbart godt tilfreds med arbejde og serviceniveau.
Vi flyttede med flytbedst fra Slagelse…
Vi flyttede med flytbedst fra Slagelse til Valby. Vi var spændte, da flytbedsts tilbud var langt billigere end de de andre flyttefirmaer. Vi er meget tilfredse med den ydelse vi har fået. Godt service niveau, hurtig ekspeditionstid, søde medarbejdere. Det var nemt at hente og aflevere flyttekasserne på deres lager.
Super effektive og passer rigtig godt…
Super effektive og passer rigtig godt på både møbler og vægge!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.