Flytbedst Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flytning fra Sjælland til Fyn den 31. Maj 2024. Alle aftaler overholdt! Flytningen af først et klaver til losseplads og dernæst indboet til Fyn forløb uden de store problemer. Efterfølgende blev fly... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ved godt det er længe siden nu. Men min ekskæreste skulle flytte oktober 2023. Og alt op til virkede lovende. Overskuelig pris. Og god kommunikation. Så kom bomben. Fra en flyttepris på... Se mer

Företagsinformation

1. Fraktbolag

Skrivet av företaget

Royal flytning, til folkelige priser

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Moved with Flytbedst in 2019 and now again

We moved with Flytbedst in 2019 and everything went perfectly well. The staff was efficient while with extra caution on the fragile things. I could see they are professional and well-trained for the job they are doing, which makes them different from the other moving companies. Also, Monica has been super sweet and supportive, helping me to make the good plan and accommodate our needs. Big thanks!
We are moving again in 2024 now so we are getting their help again. Hopefully we won't move again soon but if we do, Flytbedst is our go-to moving partner now.

14 november 2024

Hurtig og god service

Vi skulle flytte fra Hørsholm til Fredensborg og kontaktede flytbedst for at få et tilbud. Vi fik det hurtigt og bestilte flytningen, der forløb helt uden problemer. Personalet var meget hjælpsomt - og prisen blev den pris, der var aftalt på forhånd. Kan varmt anbefales.

6 februari 2024

Sikker og god flytning

Strålende flytning. Flyt Bedst gjorde det rigtigt godt og var hurtige og effektive. Kom på aftalte tidspunkt og var meget omhyggelige med vores ting, masser af møbler med glas. Meget professionelle. Jeg kan klart anbefale dem!

14 juli 2024

Rigtig god flytning med Flyt Bedst

Rigtig god flytning med Flyt Bedst.
De har hjulpet med to mænd og en vogn og håndteret flytning af kasser og møbler rigtig godt. De passede meget godt på vores ting og sikret at alt kom frem uden skader eller problemer.
Eneste udfordring var at de ikke overholdte det aftalt tidspunkt pga sygdom, dog fandt de hurtig et andet løsning og kom for at flytte vores ting senere samme dag.

3 juli 2024

Flytning fra Sjælland til Fyn

Flytning fra Sjælland til Fyn den 31. Maj 2024.
Efterfølgende blev flyttekasserne hentet som aftalt og depositummet fra kasserne blev overført et par dage efter.

31 maj 2024

KAOS ... OK søde flyttefolk i et helt elendigt fuskerfirma

Selve flytningen - altså at bære kasser ind i bil og ud af bil - gik nogenlunde OK, selvom et par af møblerne blev tabt. Flyttefolkene var venlige nok men skulle instrueres meget præcist og var ikke særligt effektive. En af dem talte OK engelsk; de andre kunne man slet ikke kommunikere med.

ALT andet, fx. at lave - og overholde - aftaler, få en pris oplyst, faktura osv. er et mareridt - inkl. at prisen steg med 33% på et fastpristilbud, officielt fordi de havde valgte at levere en ekstra "flyttemand", som vi ikke havde bedt om. To flyttefolkene var meget unge mænd, der ikke var stærke nok til at løfte de tungere møbler. Vi var selv 6 voksne mænd til at gøre meget af arbejdet, så den ekstra flyttemand var kun en undskyldning for at hæve prisen med 500,- i timen

Firmaet svarer langsomt eller slet ikke, og hvis/når de svarer skifter forklaringerne som vinden blæser. Vi har opgivet at bruge mere krudt på at få de penge de stadig skylder os. Vi har heller ikke - efter 3 måneder - fået en faktura, så jeg gætter på at moms og skat er en by øst for Rusland

Hvis du har nerver til den slags er det sikkert fint omend ikke billigt. Vi kommer aldrig tilbage - og anbefaler alle der spørger at finde et andet firma.

4 maj 2024

Lidt for spændende.

Ved godt det er længe siden nu.
Men min ekskæreste skulle flytte oktober 2023.
Og alt op til virkede lovende.
Overskuelig pris. Og god kommunikation.
Så kom bomben.
Fra en flyttepris på ca 5000 kr, til ca 12 gange så meget.
Kunne ikke skaffe andet flyttefirma, fordi kommunen var indover.
De brugte ikke indpakning som aftalt.
Passede ikke på tingene.
Ja i det hele taget en lidt for spændende flytning.
Gid man kunne give minus stjerner.
Så kan IKKE anbefale Flytværst.

10 oktober 2023

Alt fantastisk

God flytning, super kundeservice, lejning af kasser og køb af materialer. Perfekt for os, med en maks lofts pris, så vi selv kunne hjælpe, så blev det billigere fordi det gik hurtigere

28 juni 2024

Nemt og efektivt

Flytbedst. Vi er flyttet fra hus til lejlighed og valgte flytbedst da tonen i korrespondancen var meget venlig og forstående for vores ønsker.
Flyttemændene var dygtige og effektive, og pakkede alt omhyggeligt ned !
Tak for god behandling.
Annette og Thor

27 maj 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kan kun anbefale firmaet

Kan kun anbefale firmaet. De er enormt søde & serviceminded fra start til slut. Meget effektive, trods 2 meget petit unge mænd.
Mere prisbillig finder man nok ikke
Kan til tider opstå misforståelser, mindre forsinkelser, men så bliver der givet tilbage i anden henseende 🙂

1 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Søde folk fra start til slut

Søde folk fra start til slut - brugt dem også for 1 år siden også. Undrede mig dog over den ene som var meget lille og meget tynd… sød men ikke meget han kunne bære, mennesker 2 andre var til gengæld nogen der kunne tage fat Alt i alt endnu engang en god oplevelse og giver mine bedste anbefalinger.

2 juni 2024

Professional, Punctual and fast service

After having some trouble with the real estate concerning delivery of keys for the new home, I had to change the moving date, and here, Monica was very professional and helpful to find the best solution for both of us despite the tight schedule that she had.
The movement was done on the offered time window and the team was great and fast.
I really recommend that you call the company and try to find a solution with them instead of complaining here.
Strongly recommend it!

30 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig oplevelse med flytning

Vi havde aftalt en flytning fra Sjælland til Jylland, hvor vi ikke selv skulle bære noget.

Tilbudsgivning og aftaleindgåelse virkede professionelt. En uges tid inden flytningen blev aftalen ændret på deres foranledning, så flytningen skulle foregå over to dage i stedet for en.

Første dag af flytningen gik fint, hvor de var mange til at flytte det i to biler. De fleste talte ikke dansk eller engelsk, og de talte derfor ikke til os, ligesom de heller ikke hilste på os, så det var ikke den mest tillidvækkende start.
Anden dag af flytningen ankommer den ene bil til aftalt tid kl. 10. Mens de tømmer bilen, ringer de fra kontoret og oplyser, at vi allerede har modtaget de vigtigste ting, og derfor kommer den anden bil senere end aftalt – enten om aftenen mellem 19 og 22 eller næste formiddag. Vi oplyste at vi kun havde modtaget en fjerdedel af kasserne og hverken dyner eller madvarer, og vi gjorde opmærksom på at aftalen hed at hele flyttelæsset skulle ankomme samtidig, kl. 10. Der var mange telefonopkald mellem os og kontoret og en ledende medarbejder. Efter flere timer med tovtrækkeri, gik kontoret med til at sende bilen med det samme. Bilen ankom endelig kl. 17.30, men der var kun chaufføren til at tømme den, dvs. én person til at flytte store, tunge møbler, 60 kasser og det ukurante. Vi talte med den ledende medarbejder igen, som ikke forstod hvorfor der kun var én medarbejder i bilen, der skulle have været flere.
Vi troede der var sket en skade under flytningen på vores klaver, da første bil blev aflæsset, men kunne ud fra deres billeddokumentation se, at skaden var der i forvejen. Men denne misforståelse og vores undskyldning blev ikke godt modtaget blandt flyttefolkene, og der var dårlig stemning derefter. De to medarbejdere talte og grinte højt sammen på et sprog, vi ikke forstod, hvilket jo kan være ubehageligt at være i.

Uoverensstemmelserne mellem kontrakten og selve flytte-forløbet resulterede i at vi fik 15 procents rabat, men vi kan på ingen måde anbefale andre at benytte firmaet.

8 mars 2024

Ikke til at stole på

Der blev oprindeligt aftalt 3,5 timers læssetid med tre mand og to biler med start kl. 08:00.

Aftenen inden meddelte Flytbedst, at man først kunne være der mellem 09:30 og 10:00.
De dukkede imidlertid aldrig op, og når man forsøgte at tage kontakt til kontoret, var der intet svar.
Kl. 11:30 ankom et andet flyttefirma, der varetog opgaven, selvom en chauffør vedholdende havde oplyst mig, at han var på vej.

Endvidere blev vilkårene ensidigt ændret af Flytbedst, således at læssetiden kun var 2,5 timer, selvom dette eksplicit var aftalt med en medarbejder skriftligt.

Vil man være sikker på at få fat i et pålideligt flyttefirma, når man står med hele sit hjem i flyttekasser, skal man ikke vælge Flytbedst.

26 januari 2024

En tilbagevendene kunde

Vi har brugt Flytbedst fire gange tidligere (privat og erhverv) og skal igennem endnu en flytning, hvor vi har valgt at bestille flytteservice hos dem.
Vi har kun haft positive oplevelser - med højt service niveau ifm. planlægning af flyttedagen, koordinering af levering/afhentning af flyttekasser, selve flytningen og efterfølgende afhentning af flyttekasser.
Derfor var det også en nem beslutning at vælge Flytbedst til den kommende flytning.

31 januari 2023

FlytBedst = Flytdårligst og dyrt

FlytBedst er ikke bedst. Hold jer langt væk!
Jeg har for 3. gang brugt FlytBedst med en rigtig dårlig oplevelse til følge og en faktura på kr. 9.553 Årsagen er at elevator blev anvendt/pakket forkert, dvs. at døren var blokkeret indefra af flytttegods og derfor ikke kunne køre eller åbne. KONE A/S blev tilkaldt den følgende dag (lørdag) med faktura tilfølge. I forbindelse med flyning hæfter andelshaver for faktura i henhold til husordenen.
Så ikke nok med en ekstra regning på elevatoren, så tog hele flytning også længere tid, da resten skulle bære op til 3. sal.
Alt ilat kr 8.160 + elevator = kr 17.713 samt skader på nylagt gulv.
Jeg har i flere omgange været i dialog med FlytBedst, som ikke vedkender sig ansvaret. Pinligt da dette burde være en forsikringsag i følge min advokat.
Jeg har tidligere brug FlytBedst uden problemer, men jeg gør det aldrig mere og kan ikke anbefale dem!

3 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.