We moved with Flytbedst in 2019 and everything went perfectly well. The staff was efficient while with extra caution on the fragile things. I could see they are professional and well-trained for the... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi skulle flytte fra Hørsholm til Fredensborg og kontaktede flytbedst for at få et tilbud. Vi fik det hurtigt og bestilte flytningen, der forløb helt uden problemer. Personalet var meget hjælpsomt -... Se mer
Flytning fra Sjælland til Fyn den 31. Maj 2024. Alle aftaler overholdt! Flytningen af først et klaver til losseplads og dernæst indboet til Fyn forløb uden de store problemer. Efterfølgende blev fly... Se mer
Ved godt det er længe siden nu. Men min ekskæreste skulle flytte oktober 2023. Og alt op til virkede lovende. Overskuelig pris. Og god kommunikation. Så kom bomben. Fra en flyttepris på... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Royal flytning, til folkelige priser
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God og effektiv flytning
God og effektiv flytning. Var der til tiden, flinke og godt humør. Ingen ulykker eller skrammer.
Super god flytning
Super god flytning. Til tiden og uden ulykker:)

Svar från Flytbedst
Godt arbejde i godt humør
Var der til tiden i godt humør, effektive og hurtigt færdige. Varmeste anbefalinger til Flytbedst!
Svindel og tyveri!
Flytbedst tilbød en pakke på 3 biler(2 store og en mindre varevogn), med 3 mand. Afhentning lige over middag, og aflevering dagen efter mellem 8 og 9. Helt perfekt! 7000 kr, og det var godkendt fra vores side.
De ankommer først kl 18:30 med to mand og én bil - hvoraf den ene mand aldrig havde flyttet før. Så alt gik i ekstremt lavt tempo, med forklaring og oplæring undervejs i, hvordan man bærer et møbel.
Aftalte 2 biler kl 6 næste morgen. Der kom ingen. Kl 7:40 ringer de fra nye adresse og skal til at læsse den bil de fyldte i går, af. Afsted til dem, for at låse op, trods anden aftale dagen før.
Den bil kørte derefter tilbage og fyldte op igen - igen i et ekstremt langsomt tempo man normalt kun ser under siestaen i Spanien.
Omkring middag kommer der endnu et hold flyttemænd, og skal flytte fra vores depotrum. Afsted til dem for at låse op der.
Bilen på privatadressen kører herefter fra vores adresse, og efterlader en del ting - på trods af at bilen endnu ikke er fuldt lastet - men de ville nok ikke bære vaskemaskine og tørretumbler op fra kælderen - og var generelt lade og dovne.
Da sidste bil ankommer til nye adresse, kræver de nu 16.000 kr, og med forsinkelsesrabat 12.000 kroner. Verden til forskel fra de 7000 der var aftalt med 3 flyttemænd og 3 flyttebiler - hvor vi kunne hjælpe til. I stedet ankommer de med 3 flyttebiler på vidt forskellige og random tidspunkter, og lejligheden er tømt over 24 timer for sent. De kræver betaling for alle 6 mand, og ekstra timer fordi det tog flyttemændene lang tid om at flytte(altså, vi betaler for totalt ny mand, for ekstremt langsomme flyttemænd og for ventetid ved aflæsningen, da de ændrer deres egne aftaler.
Vi vælger at ville have en faktura for det vi skal betale for - da vi ikke kan godkende denne massive prisstigning til trods for at fejlene udelukkende er deres.
De vil ikke læsse bilen af, og vi ringer derfor 114. Politiet beordrer flyttemændene til at læsse af på nye adresse, eller på adresse hvor det hele blev samlet op.
De vælger at ville sætte af der hvor de samlede tingene op, og kører omgående afsted. Vi skynder os at aflæsse vores egen trailer - og køre afsted efter dem, så vi kan tage imod når de læsser af igen. Ankommet i to biler til begge adresser(lejlighed og depot), er de ikke at se. Vi ringer til Monica hos Flytbedst, der siger at de er ved at være færdige med at læsse bilen af, der hvor de samlede det op. Vi kan hurtigt skyde løgnen ned, da vi er på begge adresser. Hun siger febrilsk at hun jo bare er ansat, og siger hvad hun har fået af info.
Politiet kan nu ikke få fat i dem længere, og derfor er sagen nu oprettet som en tyveri, afpresnings og svindelsag på et sagsnr. hos politiet.
Vi står uden pas til os selv og 3 børn, og skal på ferie til Asien om 1½ uge, hvor provisorisk pas ikke kan bruges. Derudover har de vores 5 måneder gamle babys ting, tøj, tremmeseng, barnevogn og derudover en masse ting som al vores nye service(tallerkner etc), anlæg, kufferter med tøj og jakkesæt, og alarmsystem - blandt meget meget andet. Der er også varelager med tøj - så samlet set rammer vi omkring 300.000 kroner i værdi, der ligger i den varevogn.
Tjek CVR, hvor firmaet tidligere er gået konkurs, og nu opererer som enkeltmandsvirksomhed, med én ansat, til trods for 6 forskellige flyttemænd, 2 telefondamer, minimum en ejer og en anden chef.
Derudover ville de have pengene kontant eller betalt til et privat mobilepay nummer. De ville ej heller levere faktura eller regning. Underligt, ikke?

Svar från Flytbedst
Fremragende service
Fremragende service, fra booking til flytning. Var en kæmpe hjælp for os, da vi skulle flytte fra København til Århus. Kan klart anbefaledes!
Forsinket grundet sygdom men da de kom…
Forsinket grundet sygdom men da de kom var servicen uforlignelig. Overholdt tilbuddet og var utrolig flinke!
Flytning fra Amager-Herning.
Flytning fra Amager-Herning.
Ali mødte til tiden og var super flink, hurtig og professionel. Perfekt flytning til en rigtig god pris. Kan absolut anbefales!
Super service og pris
En i særklasse positiv oplevelse
Det er jo desværre ikke muligt at give 6 stjerner, hvilket dagens flytteoplevelse ellers fortjener. Der opstod nogle uforudsete udfordringer, som ikke havde noget med flyttemændene at gøre, men som de løste med stor imødekommenhed og velvilje. Alle aftaler blev overholdt, og Flytbedst er meget konkurrencedygtige på prisen, som er fair og gennemskuelig. Når jeg skal flytte igen i 2023, så bliver det med sikkerhed med Flytbedst. Så flere som jer, tak. VH Pia
Konge gutter og flyttefirma 👌
Bedste anbefalinger
Kom til tiden. Passede godt på tingene. Prøvede ikke at få ekstra betaling som man kan høre i branchen.
Fair pris.
3 gode folk og hurtig flytning
Hurtig og effektiv flytning samt god…
Hurtig og effektiv flytning samt god service
Bedste service nogensinde
Bedste service nogensinde! Nu har vi brugt Flytbedst til to flytninger og de er bare helt fantastiske! De passede godt på vores ting, og var mega hurtige. Kæmpe anbefaling fra hjertet!
God oplevelse med Flytbedst
Jeg har flyttet med Flytbedst to gange nu, og hver gang har det været en super oplevelse. Søde og løsningsorienteret og et hold af gode flyttefolk som med gåpåmod og overskud løser opgaven. En klar anbefaling herfra.
Privat flytning fra sjælland til Nordjylland
Super god service, flinke, hårdarbejdende og effektive flyttemænd. Alt gik som planlagt og til aftalt pris.
Billigste pris ud af 9 flyttetilbud.
Kan varmt anbefales!
Antal af flyttemænd til opgaven var…undervurderet
Antal af flyttemænd til opgaven var undervurderet, så der var kun to, hvor der skulle have været 3. Bilen var for lille, så det krævede mange overvejelser og 2 ture. Flyttemændene var rigtig gode, men det var ikke rart at se at den ene havde forfærdelig ondt i ryggen. Der.burde være flere hjælpemidler til et så tungt et arbejde.
Bedste flytning
Flinke, hurtige og forsigtige. Mere kan man jo ikke ønske af et flyttefirma.
Yderst effektive flyttemænd
Yderst effektive flyttemænd, de overholdt den lovede pris og passede rigtig godt på mine ting. Kan klart anbefales!
Super fin flytning og effektivt arbejde.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.