Pakket retour gestuurd, met bewijs van bpost van aflevering. 2 maanden en vele mails met de klantendienst later heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Det här tycker kunderna
telkens ik iets bestel bij flaconi krijg ik waar voor mijn geld.mijn bestelling mooi ingepakt en ik ben altijd tevreden dat mijn bestelling snel geleverd word in mijn afhaalpunt.ik twijfel niet meer.a... Se mer
Snelle levering, goede prijs, sterke verpakking. Leuk ....nog een paar gratis proefjes erbij.
De produkten zijn origineel en kwalitatief. Als pluspunt, zeer belangrijk, een zeer aantrekkelijke prijs. Nergens anders goedkoper. De snelle levering maakt het plaatje compleet. Minpuntje :ik had jul... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 52 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
nooit meer ga ik bestellen bij jullie…
nooit meer ga ik bestellen bij jullie als trouwe klant ben ik zeer teleurgesteld in jullie had recht bij aankoop van ysl parfum een extra mini parfum gratis maar zeggen dat het op was en willen zelfs de moeite niet doen om een andere geschenk te sturen!!

REVOLUTIONAIR
Deze webshop had ik al eerder moeten ontdekken. Reeds een 5 tal bestellingen geplaatst en allemaal zonder problemen en met de nodige snelheid geleverd. Producten zijn legit 👌 en tegen een prijs waar de concurentie nog wat van kan leren!! Bedankt Flaconi. Je hebt in mij een vaste TEVREDEN klant!!

Svar från flaconi België
Snelle levering en correcte prijzen
Snelle levering en correcte prijzen.
Zal zeker nog bestellingen plaatsen.

Svar från flaconi België
Groot assortiment,goeie prijzen ,veel…
Groot assortiment,goeie prijzen ,veel betaalmethoden en correcte verzending.
Toppie

Eerste bestelling
Flaconi was voor mij onbekend, dus een beetje aarzelend bestelling geplaatst maar alles top : zeer snelle verzending en super competitieve prijs.
Heel tevreden
Marc Loonen

Tevreden klant
Goede prijs tegenover andere parfumerieën en vlotte levering.

Svar från flaconi België
Goeie prijs inclusief 2 verrassingen en…
Goeie prijs inclusief 2 verrassingen en tijdig geleverd. Super!

Correcte levering!
Een war verwarrende communicatie mbt het leveringsproces maar al bij al geleverd op de beloofde dag!

Snel geleverd
Snel geleverd
Parfum zoals ik had verwacht
Goedkoper dan op andere webshops
Aan te raden dus

Très bien
Très bien, mais j'espère vraiment que ce n'est pas de la contrefaçon...

Svar från flaconi België
Het pakje was optijd geleverd maar het....
Het pakje was optijd geleverd maar het doosje was gescheurd aan één kant. Van binnen staat 1 product ook geopend, die andere blijft mooi. Dus ik durf niet geopend product te gebruiken ;(
Ik heb paar fotos genomen als bewijs, indien nodig

Svar från flaconi België
Supergoede service en snelle…
Supergoede service en snelle verzending.
Zeer scherpe prijzen!

Originele producten
Mooie prijs met korting,en originele producten!

Zeer tevreden!
Zeer goede prijs voor de parfum die ik graag wilde, supersnelle levering en zorgvuldig verpakt! Ik ben fan! Dankjewel 💗

Svar från flaconi België
Grandes marques à prix très…
Grandes marques à prix très raisonnables. Envoi très rapide. Ristourne proposée = ristourne réellement accordée. Merci

Svar från flaconi België
Echt originele produkten van de merk…
Echt originele produkten van de merk zelf aan een zeer aantrekkelijke prijs. Op tijd geleverd.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.