Fur og svindel.
Reklamernes lovprisning af dette produkt til rensning af afløb og toilet kummer er fup og svindel. Produktet skummer ganske lidt og giver ingen synlig rensende virkning.
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Køb ikke fra dette svindel firma, Jeg annullerede min ordre allerede e8 min, da beløbet ikke svarede til det , jeg bestilte for.
De skrev tilbage, den ikke kunne annulleres, da den allerede var afsendt 🤔🤔Arh så hurtige er ingen ???? Og de er svære at skrive til 🙈🙈
Die Werbung hat viel versprochen. Das Ergebniss war jedoch mehr als ernüchternd. Die Reinigungsleistung war "gleich null". Noch ärgerlicher war der Bestellvorgang: Nach meiner Bestellung von zwei Päckchen, suchte ich den Warenkorb. Den gab es jedoch nicht. Stattdessen erschien eine weitere Werbe-Aktion. Nachdem ich diese angeklickt hatte, hatte ich plötzlich zwei weitere Päckchen bestellt. Ein Stornierung war wegen des nicht vorhandenen Warenkorbs nicht möglich. Dieses Produkt kann ich somit nicht empfehlen.
Fitz Clean verspricht mehr, als es tatsächlich bewirkt. Diesbezüglich ist Fitz Clean mit circa 12-14 € im Einkauf unattraktiv. Meine Erfahrung ist, dass Fitz Clean nicht die Schaumentwicklung bringt die man verspricht. Von 30 cm Höhe kann keine Rede sein. Außerdem sind nach der Anwendung Rückstände die man gern aus dem Toilettenbecken entfernen möchte, wie Kalkstein, Rost, Urinstein nicht bereinigt. Fitz Clean wird unter anderem beworben mit der Aussage, dass es den Biofilm in Abflussrohren komplett beseitigt. Das ist schlichtweg eine Lüge! Da der Schaum in aller Regel im Toilettenbecken auf der Wasseroberfläche schwimmt, besteht überhaupt keine Möglichkeit als Schaum in die Abflussrohre zu gelangen. Denn spätestens mit der Spülung wird der Schaum verdünnt einfach weggespült. Wer also seine Abflussrohre mit Fitz Clean reinigen möchte um den Bio Film zu entfernen, müsste zuvor mindestens sein Toilettenbecken abschrauben. Dann bestände immer noch das Problem, wo und wie der Schaum sich entwickeln sollte um den Biofilm anzugreifen und zu entfernen.
Also Hände weg von Fitz Clean das ist nur unnötige Chemie, die zusätzlich unsere Umwelt belastet.
D. 7. april 2026 bestilte jeg på en dansk hjemmeside 5 poser toiletrensepulver, (fjernelse af fedt, hår mm.) hver pose kostede 97 kr. og fragt var gratis ved alle onlinebestillinger til levering i Danmark!
Dvs. beløbet skulle lyde på kr. 485.- Da jeg havde udfyldt mine oplysninger, ser jeg at der er reserveret kr. 586.- til FizzClean, og at de har taget penge for Shipping og Handling samt forsendelsesbeskyttelse.
Jeg annullerer straks ordren, men firmaet hæver mine penge alligevel. Jeg kontakter også min bank, som dog ikke kan gøre noget samme dag.
Jeg skriver adskillige gange til firmaet på dansk og FizzClean svarer mig på engelsk. Jeg beder dem skrive på dansk, da min ordre er bestilt på en dansk side.
Der er ikke muligt at finde et telefonnummer, og deres respons på engelsk, fortæller mig at de intet forstår.
Først da jeg har samlet al korrespondance , billeder fra den side min ordre blev bestilt fra samt alt hvad jeg har skrevet til firmaet, og samtidig oplyser at jeg har skrevet en indsigelse til min bank, forstår firmaet dansk.! Jeg har brugt timer på dette firma, og de har uretmæssigt hævet penge fra min konto til en pris der ikke var aftalt. Så jeg har været ufrivillig bank for FizzClean i 13 dage.
Jeg vil derfor advare alle om, at benytte dette firma, da de ikke overholder markedsføringsloven og hæver et højere beløb fra den potentielle kundes konto.
Jeg har skrevet anmeldelse af firmaet på FizzClean.com - som indeholder stort set det samme som skrevet her.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.