Bondefanget og svindlet ved køb af Orivelle pen.
Jeg læste med interesse annoncen på BT.DK
Her blev jeg fristet til at købe en pen.
Det betød at jeg blev bundefanget i hjemmesidens tilbud og betalingsfelt.
Der blev vist et tilbud med 3 pen til 75 kr. pr. Stk hvor man så fik 3 pen gratis, og fragtfri levering.
Jeg besluttede at købe dette tilbud, jeg registrere mig i betalingsfelterne med adresse osv. samt opgav mit visakort i betalingsfeltet, jeg havde forventet en købsopstilling med faktura osv. men i stedet blev der øjeblikkelig trukket 2 køb på 2 x 6 pen med 2 hævninger på henholdsvis 449 kr. samt 372 kr.
Jeg skrev tilbage til kundeservice at jeg havde fortrudt mit køb og ville annullere købet, men Adlibris Orivelle svarede 30 min. Efter at pakken var desværre allerede afsendt og kunne ikke stoppes, min eneste mulighed var at returnere pakken når jeg modtog den og Orivelle tilbød at fremsende formularer der skulle udfyldes
Når man havde fortrudt købet, men returnering er til USA for egen regning.
Jeg skrev så at jeg gerne ville have fragt papirer og oplysninger, men de kom først efter 3 dage, derfor er de fulde af løgn, så hold jer langt væk fra dette firma. Jeg har afvist at få tilsendt retur formularer, for man aner ikke hvad de er vedhæftet når du åbner de filer.
Jeg vil på mandag lukke mit Visa kort i banken. Jeg har også klaget til BT, at de medvirker til denne form for svindel, men de er ikke vendt tilbage.
Hold jer væk fra annoncer på BT.DK