Företaget har svarat
In eerste instantie ging er iets helemaal mis, ik kreeg geen contact. Er was sprake geweest van een tehnische storing en inmiddels heb ik alle porducten ontvan plus nog een extra exemplaar gratis voor... Se mer
Företaget har svarat
Op 12 februari 4 rookmelders gekocht rechtstreeks op hun website. Vlotte levering en ze zien er goed uit, maar ze beloven 10 jaar garantie als je ze registreert en daarbij het aankoopbewijs kunt voor... Se mer
Het zijn een stel oplichters, rookmelders besteld en betaald. Wordt vervolgens niets opgestuurd, ze reageren niet op de email en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Mensen bestel hier niets!!
Door hardware-experts en innoveerders samen te brengen, ontwikkelen we unieke producten die ervoor zorgen dat mensen makkelijker & veiliger leven. We willen bijdragen aan brandveiligheid en mensen zorgeloos laten genieten van hun woning.
Brusselstraat 51, 2018, Antwerpen, Belgien
Har besvarat 12 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Dit bedrijf is een schoolvoorbeeld van oplichting. Ik heb de goederen op 16 januari gekocht. Ik heb via iDEAL betaald en toen begon het: pakket gestolen, pakket op het verkeerde adres bezorgd, verkeerd product verzonden (dat overigens nooit is aangekomen) etc. Het was geen enorm bedrag, 125 euro, maar het is toch geld. In een e-mail van Fiux (van 16 februari) vroegen ze of ik mijn geld terug wilde. Ik antwoordde: 'natuurlijk, graag een terugbetaling'. Ik kreeg een bericht terug dat dit 14 dagen zou duren en... sindsdien is het contact volledig verbroken. Oplichting met een hoofdletter 'O'. De zaak is gemeld bij de ACM.

op lichters......
jullie kunnen binnen kort meerderen claims verwachten..
Mensen bestel hier niets!!
Tot op heden geen bestelling ontvangen en geen reactie van de klantenservice. Erg zorgwekkend.
Ik zou niemand aanraden via hun website te bestellen. Hun telefoonnummer doet het niet, de bestelling komt niet en ze reageren ook niet op mails. Het ruikt verdacht veel naar fraude.
Helaas is het contact met dit bedrijf zeer moeizaam, men maakt afspraken maar komt deze niet na en reageren niet op mails
Hee oplichter gaan we nog betalen??
Wachten al maanden op 0ns geld..
mensen koop er niks allemaal rommel en je krijg geen cent meer terug...
vieze oplichters...
4 melders gekocht voor mijn nieuwe woning. Vervolgens contact gezocht met de klantenservice voor hulp, zij reageerden erg snel en hebben het probleem professioneel opgelost! Aanrader!
Bought the product. There is no good instruction. It is not possible to add the device to the mentioned apps.
Cannot return them.
Warning don't buy
Alles ging zoals beloofd. Goede producten en snelle levering. Ik kom zeker terug!

Svar från Fiux
Dit is mijn tweede bestelling en beide keren zeer tevreden!

Svar från Fiux
Gevonden op de website wat ik wou, gekregen wat ik besteld heb en dat binnen een zeer korte tijdspanne, dus correcte afhandeling, wat moet dat meer zijn.

Svar från Fiux
TOP alles prima geregeld. Alleen aflevering was niet perfect, was gewoon thuis en zat te wachten! Niet aangebeld en toch lag er een briefje in de bus dat ik het op kon halen bij primera en dat ze me gemist hadden. Was dus niet waar! Gebeurt regelmatig!

Svar från Fiux
Redelijk snelle levering waarbij de batterijen kennelijk geïnstalleerd zijn bij aflevering! Ze staan op "12-24" bij de levering opa 09-12-2024.
Commande facile, mais aucune information sur le fait que la livraison n'a lieu qu'entre 17h et 22h30 ! Comme je fais livrer sur mon lieu de travail (en fonction des horaires de livraison habituels...), les deux tentatives de livraison à 22h échouent. Mail envoyé à ce sujet le vendredi avant 9h. Nous sommes mercredi après 20h et AUCUNE réponse !
Meest waardeloze bedrijf wat er bestaat. Combi Pack gekocht, de eerste kreeg een foutmelding na enkele maanden (bleef maar piepen) en de 2de volgde kort daarna.
Dit bedrijf is op geen enkele manier te bereiken. Niet per mail, niet per telefoon en niet via het contact formulier op hun website.
Ze nemen gewoon niet op en geven niet thuis.
Tevens met bol.com gesproken, hier zijn ze inmiddels gebanned.
Absolute scam! Tip: KOOP HIER NIETS!
Na zo'n 4 maanden met veel plezier gebruik te hebben gemaakt van een Fiux rook- & CO-combimelder, is de combimelder recent middels piepen en in de bijbehorende app helaas aan beginnen te geven dat de batterij bijna helemaal leeg was en is de combimelder er vervolgens helemaal mee gestopt. Behalve dat we hierdoor nu in een onveilige situatie zitten doordat we nu geen werkzame combimelder hebben, hadden we ook verwacht er veel langer plezier van te hebben, aangezien de combimelder volgens de advertentie en de handleiding een levensduur van ca. 10 jaar zou hebben doordat de batterij ca. 10 jaar mee zou moeten gaan. Aangezien we verwachtten dat dit onder de garantie zou vallen hebben we meermaals per mail en telefonisch contact op proberen te nemen met de Fiux' klantenservice om dit te bespreken, maar op onze emails hebben we nooit een reactie ontvangen en als je belt neemt nooit iemand de telefoon op... Kortom, er is maar een mogelijke conclusie voor ons: Fiux levert producten van zeer slechte kwaliteit en levert daarbovenop ook nog eens zeer slechte service. Het is daarom aan te raden om hier niets te kopen!
Wanted to exchange one of my purchases. No reply on email to support or chat on website. Phone listed on wevsire always goes to voicemail
Zeer slechte klantenservice. Ik krijg het product niet verbonden met internet. Meerdere keren geprobeerd im enkel een handleiding oid te ontvangen. Nul reactie, slecht geregeld dus
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.