Finansforbundet Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har været mangeårigt medlem og har for første gang, sådan rigtig skulle bruge hjælp. Torsdag den 18/6 kl. 13 indsender jeg min ansættelseskontrakt til det juridiske team, der står på dere... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har gennem mange år fået forhandlet gode vilkår, specielt når vi sammenligner med andre overenskomster inden for samme fag. Der er mange gode muligheder for kurser, webinarer, tilbud af forskellig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Finansforbundet havde fundet en uhyre relevant oplægsholder, som på levende vis perspektiverede den spændte situation vi alle er en del af. Han havde også et forfriskende syn på prepping, som jo er... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god fagforening. Har altid skaffet os en fantastisk overenskomst (langt bedre end dem, der havde anden overenskomst, da jeg i en peruiode var i IBM). Arrangerer og giver muligheder for del... Se mer

Företagsinformation

1. Fackförening
  2. också i
  3. Inkomstförsäkring

Skrivet av företaget

Finansforbundet er et fagforbund for alle ansatte i den finansielle sektor. Hos Finansforbundet tror vi på det holdbare arbejdsliv. Det gør vi med fællesskabet som fundament for at skabe en sund og bæredygtig udvikling af det finansielle område - med mennesket i centrum.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

15 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ingen interesse i kontraktansatte

Har været medlem i over 30 år og betalt kontingent. Ved henvendelse fik jeg meldingen at Finansforbundet ikke hjælper kontraktansatte.
Jeg talte med Kirsten Ebbe Brich, som er formand i Finansforbundet, og svarer var klart. Suppleret med en beklagelse. Så I behøver ikke at foregive, at det forholder sig anderledes ved at henvise til jeres juridiske afdeling. Det er ikke så god stil.

10 april 2023

Hej Lars,
Det er ærgerligt, at du har fået opfattelsen, at vi ikke hjælper kontraktansatte, for det er ikke rigtigt.

Faktisk er det et område, som vi har særligt fokus på og vi rådgiver dagligt vores kontraktansatte medlemmer.

Du skal være meget velkommen til at kontakte Jura på 32661330 eller sende din kontrakt med en beskrivelse af problemstillingen til raadgivning@finansforbundet.dk.
vh
Signe

15 års medlemskab = fuld tilfredshed

Efter 15 års medlemskab kan jeg blot konkludere, at jeg altid har været fuldt ud tilfreds med den service og rådgivning jeg har modtaget samt de generelle resultater af overenskomstforhandlingerne.

21 mars 2024

Ingen hjælp at hente

Sagen kort

I forbindelse med min fyring fra Midt Factoring den 7. september 2022, var jeg i kontakt med Finansforbundet, og blev bedt om fremsende alt jeg havde omkring sagen, hvilket jeg gjorde.

Jeg blev fyret fra Midt Factoring, to dage efter jeg var komme i udredning for kræft. Min chef spurgte mig to dage før om jeg skulle i udredning og jeg var ærlig og sagde ja til at det skulle jeg.
Min chef og en meget ubehagelig HR-medarbejder troppede op på min adresse med fyreseddel.

Fik modvilligt svar fra Finansforbundet om at jeg ikke kunne få hjælp! Ham jeg talte og skrev med, spurgte endda om jeg ikke selv kunne kontakte firmaet.

Skrev til andre i Finansforbundet, men fik aldrig svar!
Er på den anden side af sygdommen nu og er ude af Finansforbundet, for bestandigt.

8 februari 2024

Hej Allan
Jeg kan naturligvis ikke gå ind i din konkrete sag her på Trustpilot. Jeg har talt med vores jurister, og de fortæller, at de altid vurderer konkret, om der er juridisk grundlag efter ansættelsesretlig lovgivning for at rejse en sag mod arbejdsgiver.

I de tilfælde, hvor der ikke er juridisk grundlag, fokuserer de på at hjælp og støtte dig som medlem i forhold til at få besvaret alle spørgsmål, bl.a. for at sikre, at du kan komme videre efter en sags afslutning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores jurister på 32661330.

Jeg håber, at du er kommet godt videre.

Venlig hilsen
Signe, Finansforbundet

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nemt at melde sig ind og svært at komme…

Nemt at melde sig ind og svært at komme ud af igen.

5 mars 2024

Hej!
Vi er selvfølgelig kede af at sige farvel til dig som medlem, men du kan til hver en tid melde dig ud enten på hjemmesiden eller ved at ringe til os.

Som alle andre foreninger har vi et opsigelsesvarsel og det er:

- Bliver du i den finansielle sektor, er opsigelsesvarslet tre måneder.
- Skifter du til et job udenfor sektoren eller er du ledig, så er opsigelsesvarslet løbende måned plus en måned.
- Er du studerende er der intet opsigelsesvarsel og du kan opsige dit medlemskab fra dag til dag.

vh
Signe

Jeg vil bare sige Tusind tak ❤️

Jeg vil bare sige Tusind tak ❤️

Finansforbundet er den bedste Fagforening jeg har haft. De har hjulpet mig med en paragraf 56 aftale. Og de har været så gode hele vejen og hjulpet mig da jeg havde brug for det. Der er mere til sagen. Men så kunne jeg skrive flere sider.

Så tusind tak til Marianne Winther, Olivera Nancovski og hele Finansforbundet!

Jeg vil til hver en tid anbefale jer.

Kærligste hilsner
Briyanthini

4 december 2023

Svar från Finansforbundet

Tusind tak for de pæne ord, der går lige i hjertet ❤

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har fokus på medlemmerne

Rigtig mange service og uddannelsestilbud. Virkelig fin og kvalificeret hjælp hvis man har spørgsmål eller problemer. Og så synes jeg sådan helt grundlæggende at man skal bakke op om den forening som forhandler ens løn og arbejdsvilkår.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig god fagforening med mange tilbud

Rigtig god fagforening med mange tilbud
Jeg har været medlem i mange år og har jeg skullet bruge hjælp, har jeg fået den. Der er utroligt mange tilbud om kurser, foredrag, arrangementer, så man blive udviklet både fagligt og personligt. Vi fik også en god overenskomst i sidste runde. Jeg er selv tillidsrepræsentant og anbefaler til enhver tid et medlemsskab.

Rummelig fagforening

En fagforening der også rummer alle de IT ansatte i sektoren - både med råd, vejledning og efteruddannelse - det sætter vi stor pris på, både som medlemmer og tillidsvalgte.

Jeg er fan :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sikrer gode forhold for os ansatte

Har været med i Finansforbundet i 40 år.
Finansforbundet sikrer, at vi har gode overenskomster.
F.eks omsorgsdage selvom man ikke har mindre børn og 1 ekstra ferieuge.
Vi har mulighed for at deltage i rigtig gode kurser samt foredrag.

29 augusti 2023

Svar från Finansforbundet

Tusind tak for både stjerner og de flotte ord om Finansforbundet 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Yderst tilfreds med Finansforbundet.

Yderst tilfreds med Finansforbundet.
Jeg er tidligere tillidsrepræsentant(TR) og fik i den forbindelse Finansforbundets TR uddannelse som er virkelig god og giver en masse gode og brugbare værktøjer. Jeg kun gode oplevelser med Finansforbundet og de laver mange spændende kurser, events og foredrag.

28 augusti 2023

Svar från Finansforbundet

Hej Julie, mange tak for de flotte stjerner og dine ord om Finansforbundet 🙏 Også tusind tak for din indsats som TR, det er en vigtig opgave, du har løst!

Virkelig god fagforening.

Virkelig god fagforening.
Arrangerer og giver muligheder for deltagelse i et væld af spændende og vedkommende arrangementer (bl.a. kurser, møder og foredrag).
Denne anmeldelse er dateret, fordi det skal den være (ellers kan den ikke oprettes), men det er en oplevelse jeg generelt har haft igennem de mange år, jeg har været medlem.

8 februari 2023

Svar från Finansforbundet

Hej Peter, tak for de flotte ord om bl.a. overenskomsten og vores arrangementer 🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er et meget tilfreds medlem af…

Jeg er et meget tilfreds medlem af Finansforbundet igennem de 37 år, jeg har været ansat i den finansielle sektor, gode overenskomster med gode vilkår til de ansatte.

Svar från Finansforbundet

Tusind tak for at dele dine erfaringer og tak for dine mange år som medlem 🙏

Danmarks bedste overenskomst

Danmarks bedste overenskomst, fx 5 barns sygedage, 6 ugers ferie, 5 omsorgsdage, lang barsel til både mor og far og mmmmm

Svar från Finansforbundet

Tusind tak for de pæne ord og de flotte stjerner 🙏

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Glemte pensionister

Jeg har klikket på "skriv en anmeldelse", så jeg ved ikke, hvorfor det bliver ændret til "en oplevelse".
Jeg synes generelt der gøres for lidt for pensionistgruppen. Det har måske noget at gøre med, at der er pensionister, der dropper medlemsskabet, hvilket så igen kan skyldes den manglende opmærksomhed.

Hej Georg
Tak for din anmeldelse. Jeg kan glæde dig med at fortælle, at vi om kort tid opstarter et nyhedsbrev dedikeret til vores pensionerede medlemmer med fokus på alle de fordele, arrangementer og muligheder, som du har adgang til. Allerede nu kan du holde dig orienteret på vores temaside for seniorer: https://finansforbundet.dk/dk/malgrupper/seniorer/
Vh Signe

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Katja Heberg har gjort det hele nemmere…

Katja Heberg har gjort det hele nemmere for mig på mine rigtige dårlige dage pga sygdom på arbejdet.
Katja har støttet mig både fagligt og personligt. Hun har sit hjerte rette sted med stor faglig viden.
Min oplevelse har været alle pengene værd!
Kan anbefale Finansforbundet til alle dem der ønsker at blive set og hørt, når alt falder sammen.
Hvis jeg kunne give Katja 100 stjerner, så havde jeg gjort det!

2 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.