Företaget har svarat
Vi har gennem mange år fået forhandlet gode vilkår, specielt når vi sammenligner med andre overenskomster inden for samme fag. Der er mange gode muligheder for kurser, webinarer, tilbud af forskellig... Se mer
Finansforbundet havde fundet en uhyre relevant oplægsholder, som på levende vis perspektiverede den spændte situation vi alle er en del af. Han havde også et forfriskende syn på prepping, som jo er... Se mer
Företaget har svarat
Virkelig god fagforening. Har altid skaffet os en fantastisk overenskomst (langt bedre end dem, der havde anden overenskomst, da jeg i en peruiode var i IBM). Arrangerer og giver muligheder for del... Se mer
Företaget har svarat
Finansforbundet er et fagforbund for alle ansatte i den finansielle sektor. Hos Finansforbundet tror vi på det holdbare arbejdsliv. Det gør vi med fællesskabet som fundament for at skabe en sund og bæredygtig udvikling af det finansielle område - med mennesket i centrum.
Applebys Plads 5, 1411, København, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har været mangeårigt medlem og har for første gang, sådan rigtig skulle bruge hjælp. Torsdag den 18/6 kl. 13 indsender jeg min ansættelseskontrakt til det juridiske team, der står på deres hjemmeside at de gennemgår disse på 24 timer på hverdage.
Fredag 9/6 ringer jeg, men bliver mødt af en telefonsvarer der informere omkring personalearrangement.
Tirsdag 23/6 ringer jeg ind, da jeg ikke så meget som har fået en bekræftigelse på min henvendelse. Jeg får at vide, at de vil tage sagen med det samme og jeg vil få svar samme dag.
Onsdag 24/6 ringer jeg igen ind kl. 12.38, og her får jeg at vide, at der ikke engang er en sagsbehandler på sagen endnu.
Det er dybt kritisabelt, at der fremgår vildledende markedsføring på en fagforenings juridiske afdelings hjemmeside! Jeg undres stærkt over, hvad jeg betaler for.
Der har ikke engang har været en løbende kommunikation, der er stor uoverensstemmelse mellem markedsføringen og den leverede service.
Jeg har netop i dag 24/6 nu fået hjælp, af en meget sød medarbejder, men det ændre stadig ikke på, at der har taget virkelig lang tid, desværre.

Svar från Finansforbundet
Finansforbundet har en masse gode tilbud til medlemmerne. Der er noget for alle. Foredrag, webinarer og kurser, som både kan være relevant for ens arbejde, men også privat.

Svar från Finansforbundet
Jeg har aldrig brugt min fagforening i de 12 år jeg har været medlem. Da jeg ved en fejl bliver meldt ud og ringer for at melde mig ind igen, bliver jeg rådgivet om at det behøver jeg ikke, før jeg får behov for dem. Og da behovet opstår 2 mdr. senere vil de ikke hjælpe eller indrømme de har lavet en fejl. Det er spild af så mange penge gennem mange år…

Svar från Finansforbundet
På mange parametre et godt forbund, men vær OBS, hvis du vil gøre brug af anbefalingen om at tegne forsikringer i TRYG/Finans. Jeg har på skrift, at en rejseforsikring for nyoprettede kunder, vil koste 9.791kr - desuden opkrævede TRYG mere, end deres prisvarsling, så jeg måtte har Finans indover. Når Finansforbundet anbefaler skal vi også kunne have tillid til TRYG. Det er desværre ikke altid en forbundsanbefaling er det mest fordelagtige.

Svar från Finansforbundet
Super nemt at få klar indsigt og gode værktøjer fra webinar om at opbygge personlig resiliens.

Super professionel rådgivning.
En fagforening der fuldt ud lever op til sin loyalitet overfor sine medlemmer. Tak for kompetent sparring.

Svar från Finansforbundet
Det var en virkelig fed oplevelse. Folk var meget søde

Svar från Finansforbundet
Gode input til at lære at tale om alt - og især det svære. Jo før du kommer i gang jo bedre.

Svar från Finansforbundet
Rigtig godt fagforbund. Altid gode tilbud til medlemmerne. Jeg melder mig tit til foredrag/kurser af forskellig art via livestreaming som er super godt for mig. Udbuddet er vældig godt.
Foredraget med Steen Bocian var virkelig godt, han er godt til at formidle det, så alle kan forstå det.
Meget mere af det

Svar från Finansforbundet
I reached out to Finansforbundet with a query regarding my holidays and I was taken by surprise, for the details they looked through before providing a good advice. I am thankful to Jeppe Thulstrup for all your support and recommendation provided within a short time.

Svar från Finansforbundet
Jeg har været medlem af Finansforbundet i mange år, også fordi jeg synes, de førte medlemmernes sag.
Nu har Finansforbundet indgået en aftale med We-Grow, hvor Finansforbundet opfordrer medlemmerne til at undervise gratis i økonomi på folkeskoler. Opgaven går ud på, at We-Grow udarbejder undervisningsmateriale, indbyder dig til oplæring, og så får du tildelt skoler, hvor du underviser i privatøkonomi, herunder at lære eleverne at udarbejde et budget for privatøkonomien. Undervisningen foregår i en klasse, hvor klasselæreren hører med på undervisningen. Finansforbundet kalder det frivilligt arbejde, jeg kalder det social dumping.
På generalforsamlingen i Finansforbundet rejste jeg spørgsmålet i januar 2025, og efterfølgende kom en del medlemmer hen til mig, som også var utilfredse med Finansforbundet opfordring og holdning. En oplyste, at han var anmodet om at køre fra København til Roskilde for at undervise, We-Grow ville ikke engang dække hans transport. Jeg hørte efterfølgende intet fra Finansforbundet.
6. august 2025 kom der igen opfordring fra Finansforbundet om at undervise gratis via We-Grow. Jeg kontaktede Finansforbundet, talte med sekretariatschefen, der ville undersøge og vende tilbage. Jeg har stadig intet hørt. Jeg forstår stadigvæk ikke at min fagforening opfordrer til social dumping.

Svar från Finansforbundet
Det var et super godt møde, hvor der blev talt et sprog alle forstod. Det var en grundig gennemgang af den kommende AML pakke. Man kunne mærke at fremlægger “brændte” for emnet.

Svar från Finansforbundet
God og insprerende dag i selskab med kollegaer i branchen

Svar från Finansforbundet
Jeg snakkede sammen med Gosia, som hjalp mig med at forklare hvad Finansforbundet kunne tilbyde.
Det gjorde hun gennem en yderst god service, jeg var ikke i tvivl om at vælge dem, hvis det er mennesker som Gosia der repræsenterer deres firma 🤩

Svar från Finansforbundet
Manglende tillid grundet en episode/ samtale med en politisk ordfører, som svarede meget nedladende: “Vi er i Danmark… sådan noget sker ikke her..” på et spørgsmål. ikke lige det svar man forventer, når man tager fat i sin fagforening. Af den grund har jeg så også meldt mig ud igen.

Svar från Finansforbundet
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.