Jeg har været mangeårigt medlem og har for første gang, sådan rigtig skulle bruge hjælp. Torsdag den 18/6 kl. 13 indsender jeg min ansættelseskontrakt til det juridiske team, der står på dere... Se mer
Företaget har svarat
Vi har gennem mange år fået forhandlet gode vilkår, specielt når vi sammenligner med andre overenskomster inden for samme fag. Der er mange gode muligheder for kurser, webinarer, tilbud af forskellig... Se mer
Finansforbundet havde fundet en uhyre relevant oplægsholder, som på levende vis perspektiverede den spændte situation vi alle er en del af. Han havde også et forfriskende syn på prepping, som jo er... Se mer
Företaget har svarat
Virkelig god fagforening. Har altid skaffet os en fantastisk overenskomst (langt bedre end dem, der havde anden overenskomst, da jeg i en peruiode var i IBM). Arrangerer og giver muligheder for del... Se mer
Företaget har svarat
Finansforbundet er et fagforbund for alle ansatte i den finansielle sektor. Hos Finansforbundet tror vi på det holdbare arbejdsliv. Det gør vi med fællesskabet som fundament for at skabe en sund og bæredygtig udvikling af det finansielle område - med mennesket i centrum.
Applebys Plads 5, 1411, København, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Finansforbundet laver rigtig mange arrangementer for medlemmerne (og lidt for ikke-medlemmer). Mange arrangementer er online, så man kan deltage hjemmefra. Det sidste jeg var på gav simpelthen så mange guldkorn. Jeg er rigtig glad for at være medlem af Finansforbundet

Svar från Finansforbundet
Clement er god til at være i nuet og få debatten til at flyde. Er super glad for at jeg som hørehandicappet kunne følge med, da der var teleslynge i det lokale der blev benyttet.

Svar från Finansforbundet
Tydelig, pædagogisk og præcis, rummelig og tålmodig. Godt tempo og flow. En super oplevelser som kan anbefales.

Svar från Finansforbundet
Oplægsholderen gjorde det fantastisk godt. Sublimt. Stor viden samt klar og tydelig tale. Jeg deltog virtuelt, hvilket også fungerede rigtig godt.

Svar från Finansforbundet
Godt emne og god underviser samt super omgivelser på Teknologisk institut

Svar från Finansforbundet
God intensiv gennemgang af verdenssituationen i et klart og letforståeligt sprog.

Svar från Finansforbundet
Et godt og spændende indlæg - fortalt i et forståeligt sprog.

Svar från Finansforbundet
Han havde også et forfriskende syn på prepping, som jo er noget man bør tage alvorligt😊
Tak for et godt foredrag😊

Svar från Finansforbundet
Peter Viggo er en fantastisk formidler.
Godt foredrag.

Svar från Finansforbundet
Fantastisk foredrag som gav god indsigt i det geopolitiske spil. Peter Viggo Jakobsen åben for alle typer spørgsmål og kommunikerer klart og tydeligt. Godt set finansforbund, at få fat i ham.

Svar från Finansforbundet
Min seneste oplevelse var et foredrag: Sikkerhed og trusler mod Danmark - ifølge Peter Viggo Jakobsen - Livestreaming. Det var yderst interessant, relevant og i et "sprog" der var til at forstå.
Finansforbundet har i det hele taget mange gode arrangementer og webinarer, også for pensionister.

Svar från Finansforbundet
Finansforbundet har altid sikret os gode overenskomster og interessante foredrag, senest det meget spændende foredrag "på Sikkerhed og trusler mod Danmark - ifølge Peter Viggo Jakobsen", som var meget spændende og tids-relevant.

Svar från Finansforbundet
Fantastisk arrangement. Peter Viggo serverer altid tingenes tilstand på en informativ og underholdende måde. 👍

Svar från Finansforbundet
Peter Viggo Jakobsen er en utrolig god formidler om truselsbilledet omkring Danmark

Svar från Finansforbundet
Super spændende og et meget validt oplæg!
Tak!

Svar från Finansforbundet
Var til dette online event "Sikkerhed og trusler mod Danmark"
Oplægsholderen Peter Viggo Jakobsen leverede en utrolig god og spændene oplæg/foredrag.
Selv om det var online, så havde man følelsen af at man var tilstede.

Svar från Finansforbundet
Super interessant arrangement med en meget kompetent professionel og underholderne formidler. Kan kun anbefales til alle.

Svar från Finansforbundet
Fremragende oplæg af meget engageret og spændende foredragsholder

Svar från Finansforbundet
Efter snart mange år i branchen har jeg Endeligt meldt mig ind - og stiller mig solidarisk med mine kollegaer. Men ud over dette så synes jeg at finansforbundet har en masse gode aktiviteter, som jeg benytter mig meget af - foredrag med aktuelle og meget vidende personer bringer perspektiv ind i hverdagen. Jeg har i hvert fald benyttet mig af Finansforbundets arrangementer i meget større stil end jeg nogensinde har gjort det i andre fællesskaber. Stor ros herfra.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.