Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Absolute BETRÜGER !!! Keine Geschäfte mit diese firma. Ich bestellte eine Kopfhörer, und die sind nicht gut. Aber die total freche Personen am Telefon sagten mir, dass ich bin selber schuld. Bevor ma... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Verkeerde kabel meegekregen, via e-mail doorgegeven. Zou meteen werk van worden gemaakt en als het kon dezelfde dag nog verzonden worden, maar helaas een kleine week al niets meer gehoord daarna.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fiio are a truly terrible company. My device just stopped working properly after a few years, so I looked into getting it repaired. To cut a very, very long and frustrating story short,... Se mer

Företagsinformation

1. HiFi-butik

Skrivet av företaget

Fiio Nederland is dé plek waar je Fiio audiospelers en versterkers koopt. Je profiteert van lage prijzen en de beste service. Alle producten uit voorraad leverbaar en de volgende dag in huis. Fiio Nederland is officieel Fiio leverancier.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betaald niet terug na ontvangst retour. Beantwoord geen berichten

Betaald niet terug na ontvangst retour. Beantwoord geen berichten

Wacht al 10 weken op een terugbetaling van €699

Na het indienen van een retourverzoek via mail na 1 week nog geen reactie. De bestelling vervolgens toch retour gestuurd, om binnen de retour periode te blijven, met een brief met nogmaals een retour verzoek. 3 weken later nog geen antwoord, ontvangst bevestiging of geld retour.
Wederom een email gestuurd en 2 weken later nog geen reactie. Meerdere berichten via WhatsApp gestuurd, geen enkele reactie. Na 6 weken een reactie met de belofte de betaling te verwerken, maar er gebeurt niets

Inmiddels een incasso bureau ingeschakeld, mogelijk is hij slim genoeg om te betalen voordat het voor de rechter komt.

Gekochte product = weg
Geld = weg

Fiio.nl geeft een adres in Waspik op, maar zit hier niet, enkel monta.nl dat voor webshops verzend en ook niet mee werkt.
Apollolaan 51 2 1077AE Amsterdam is het echte adres van de diverse bedrijfjes van Joost KvK-nummer = 75710528

1 mars 2022

Bad communication.

Bad communication.

I have no any satisfaction from Fiio Netherland.
If you can read this evaluation ,then you can read also and reply the mail i been sent two days a go regarding my order.
But no answer from your side,but still ask for rate.
You have seen my rate.

I hope you will answer my mail and improve as soon as possible.

Regards
Nicolae Cristea

24 februari 2022

Goed geholpen.

Dank jullie wel voor de snelle service. De kabel is nu al binnen. Mijn oordoppen doen het nu weer zoals vanouds.

2 februari 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Communicatie zeer slecht, product top.

Laten we starten met het prduct (K9 Pro), deze is fantastisch. Nul klachten. Het probleem zit hem in de communicatie. Ik snap dat het soms druk kan zijn en dat een antwoord 1 à 2 dagen op zich kan laten wachten, maar op Whatsappjes heb ik nooit een antwoord gekregen en op mails moet je dagen/weken wachten op een antwoord, als je al antwoord krijgt. Uit frustratie de order via de mail gecanceld (verzending liet ruim 6 weken op zich wachten, het product was nog niet voorradig, waarvan ik op de hoogte was, maar in de tussentijd was het elders al weken gewoon leverbaar....). Op de annulering heb ik nooit een antwoord ontvangen. Ik kreeg erg het gevoel bij een malafide bedrijf besteld te hebben, maar zowaar kreeg ik plotseling een track en trace in de mail en stond postNL de volgende dag voor mijn deur. Annuleren hoeft inmiddels niet meer, want het apparaat is binnen, maar ik hoop niet dat ik ooit service nodig ga hebben voor dit apparaat bij dit bedrijf...

30 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet te retourneren en dus te koop gezet op marktplaats

De Nederlandse verkoper Fiio punt nl neemt deze niet retour omdat het een hygiëne product is. Echter bij beluisteren zijn andere dopjes gebruikt zodat deze nog gewoon nieuw is. In combinatie mijn DAC valt deze tegen en kan ik deze dus niet retourneren door onzinnig beleid die niet wordt aangegeven op de website van Fiio punt nl. Schandalig Navraag is de doen bij Joost. IK HEB DUS VIA TWEEDEHANDS VERKOOP DEZE VAN DE HAND MOETEN DOEN WANT IK HEB ER NIETS AAN EN HEEFT MIJ DEZE WINKEL DUS 35 EURO GEKOST.

22 december 2021

Goede sales, slechte aftersales

26 november besteld, snel geleverd, echter bleek de kabel aan een zijde defect te zijn. Dit gemeld op 2 december en de volgende dag gelijk een reactie dat de kabel nagestuurd zou worden. Nadien blijft het stil... twee keer gemaild en geappt maar geen reactie. Verkoop ervaring is goed maar aftersales onder de maat. Ik hoop toch gauw van mijn aankoop gebruik te kunnen maken.

14 december 2021

Snelle bezorging

Snelle bezorging, geweldige oordopjes. Nieuwe beleving van muziek. Niet te vergelijken met standaard dopjes van €40,-

10 december 2021

IBasso IEM gekocht

IBasso IEM gekocht voor een goede prijs. Verzending kan sneller en communicatie kan beter, maar producten in goede doen ontvangen. Als je meteen snel wat wil hebben is dit misschien niet de plek om je spullen te kopen. Als je wat meer geduld hebt kun je misschien wat moois naar wens scoren.

9 december 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

te laat verstuurd en geen reactie op…

te laat verstuurd en geen reactie op mail+whattsapp bericht.

product is goed maar service behoeft aandacht

Logotyp för Fiio

Svar från Fiio

Beste Sjoerd,
je bestelling kwam midden in de Black Friday-drukte binnen om 22.30u en is de volgende dag verzonden. We doen ons best om ook in deze topdrukte de volgende dag te leveren maar dat lukt niet altijd.
Je hebt als reactie op je bericht de melding gehad dat het heel druk is en dat een antwoord langer op zich kan laten wachten. Volgens mij hebben we het dus best netjes gedaan.
Mvg,
Joost

Super super super

Super super super! Had een cadeautje gekocht en dat kwam kapot uit de doos. Kon Fiio niets aan doen, maar ik kreeg toch met een koerier een nieuw exemplaar om zo de verjaardag te redden. Echt heel blij met deze service.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Nog niks ontvangen, wacht nog steeds op mijn bestelling

Wil eigenlijk niet perse een slechte review achterlaten omdat ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen heb maar ik zou zeker switchen van PostNL. Ik wacht al ongeveer een week voor mijn bestelling en nog steeds niets ontvangen. Het is ook nog een brievenbus post dat er zo in kan maar nog steeds niks.

9/12/2021
Eindelijk de K3 ontvangen dus daarom deze update. Bedankt Joost voor je reactie maar had zelf ook gehoopt dat ik een terugkoppeling zou krijgen op Whatsapp, wat dus niet gebeurd is en misschien een verbeter punt voor communicatie.

PostNL duurde even maar de K3 zelf is een hele goeie amp dat helpt met bij DT 770 pro alleen heb ik soms problemen met dat het niet bepaalde programma's op pakt voor geluid. Moet nog ff uitvogelen hoe en wat maar voor nu ben ik er wel tevreden mee.

Logotyp för Fiio

Svar från Fiio

Beste Chris,
we zien helaas vertragingen bij zowel PostNL, DHL als DPD. Hoeveel vertraging er is verschilt per regio en per vervoerder dus er is weinig zinnigs over te zeggen, behalve dan dat het overal topdrukte is en dat het helaas wat langer kan duren voor je bestelling afgeleverd wordt.
Mvg,
Joost

Geluid is mooi en breed

Geluid is mooi en breed. Had hiervoor Momentum in-ears, m.i. vergelijkbaar.
Inbrengen vergt wat oefening vanwege de krul om je oor. Maar bij bedrade versie ging je toch al niet voor gemak maar voor geluidskwaliteit.
Goede keus geweest!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.