Aanbod via mail gekregen om een afspraak onderhoudsbeurt te maken tegen redelijk tarief. Daar heb ik op gereageerd. Goede klantcommunicatie. Op de afgesproken tijd kwam de bus voorrijden. De onderhoud... Se mer
Företaget har svarat
Was onze 1e keer maar we werden netjes gebeld dat hij er aan kwam. Een aardige man die eerst vroeg of er nog problemen waren met de fietsen en heeft ze weer servicebeurt en nieuwe achterbanden gegeven... Se mer
Företaget har svarat
Giudo heeft onze 2 fietsen een onderhoudsbeurt gegeven , ze rijden weer als nieuwe lekker licht en soepel. Zo kunnen we er weer een jaar tegen en veilig fietsen. Bedankt voor de service aan huis.
Företaget har svarat
Vanaf 27 februari bezig om mijn fiets te laten maken. Vandaag, dinsdag 28 april, na 6 afspraken, is die dan eindelijk gemaakt… Door de verschillende monteurs die komen (overigens niks tegen de... Se mer
Företaget har svarat
Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.
Rinaldostraat, 2, 6953 CP, Dieren, Nederländerna
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik was superblij. In eerste instantie was mij verteld dat mijn accu kapot was. Maar bij de levering bleek het niet aan de accu te liggen. Mike de monteur heeft fantastisch werk geleverd door te testen , waaruit bleek dat er in het frame een draad los was. Dat scheelde dus heel veel geld . Hij krijgt van mij 10 punten

Svar från Fietspechpas
Snelle actie op mijn verzoek ! Monteur ingepland en onderdeel besteld ! Monteur vriendelijk en kundig , probleem snel verholpen

Svar från Fietspechpas
Afspraak voor twee e-bikes was vlot gemaakt. Twee dagen van tevoren werd de (vanaf) aankomsttijd doorgegeven, die ook keurig werd nagekomen. Tussentijds contact verliep snel, makkelijk en duidelijk.
Monteur was zeer vriendelijk , kundig en meedenkend. Wij fietsen weer heerlijk!

Svar från Fietspechpas
Was een erg aardige man en heeft de fiets van mijn dochter netjes gemaakt 👍

Svar från Fietspechpas
De servicebeurt van de E-bike is vakkundig uitgevoerd.

Svar från Fietspechpas
Vriendelijke monteur, goed onderhoud uitgevoerd.

Svar från Fietspechpas
Binnen een week stonden ze al voor mijn deur. Echt heel fijn dat ze langs je huis komen! Fiets rijdt weer als een zonnetje.

Svar från Fietspechpas
Vandaag na drie kwartier de telefoon verbinding verbroken. Geen gehoor gedurende drie kwartier. Waardeloos.
Gisteren zouden wij een e-mail ontvangen waarin de komst van de monteur zou worden aangegeven. Nog steeds niet ontvangen.
Vandaag is het onderhoud uitgevoerd aan beide fietsen. Hierbij werd door de monteur excuses aangeboden namens het bedrijf met betrekking tot de ervaring gisteren.
Uiteraard de excuses geaccepteerd.
Ter tegemoetkoming werd de beurt van een fiets niet in rekening gebracht.
Al met al correct geholpen en afgehandeld.

Svar från Fietspechpas
Al maanden in contact met fietspechpas. Een stella fiets die geen ondersteuning geeft. Ben nu 200 euro kwijt en nog steeds kan ik niet fietsen op mijn fiets. Er moet nog een update worden uitgevoerd bij de trappers, ben benieuwd of dit nog gebeurd. Nu al 2 maanden bezig om iemand te laten komen. Ze hebben zelf een paar keer afgezegd en komen nu op een tijdstip dat het mij niet uitkomt. Is hun telefoonnummer uit de lucht.... nu maar een mail gedaan.

Svar från Fietspechpas
Onderhoudsbeurt ivm garantie. Er was niks met deze halfjaar oude fiets. Maar na de beurt, liep de fiets aan. Lijkt op het eerste gezicht dat er te grof mee is omgegaan.
Verder aardige vent die de fiets kwam nakijken. Wel dus twijfels over de kundigheid.

Svar från Fietspechpas
was erg blij dat er de volgende dag iemand langs kon komen. helaas kon niet gerepareerd worden . nu 2 weken wachten op nieuwe accu. Hoop dat het weer allemaal goed gaat komen. Mis mijn fiets verschrikkelijk.
Vriendelijke man
Goede ervaring gehad met de monteur voor een onderhoudsbeurt van mijn fiets. Hij was er op de afgesproken tijd, was vriendelijke en behulpzaam.

Svar från Fietspechpas
Grote complimenten voor de klantenservice , deze dames zijn erg vriendelijk aan de telefoon en proberen mee te denken en oplossingen te zoeken daar waar andere dingen mis gelopen waren.

Svar från Fietspechpas
De monteur kwam keurig op de geplande tijd, was vriendelijk en behulpzaam.
Na de reparatie van mijn Amslod, display vervangen, en een onderhoudsbeurt rijdt mijn fiets weer als een zonnetje.
Afrekenen via de telefoon app, ook heel makkelijk. De rekening werd de zelfde dag nog keurig gemaild.

Svar från Fietspechpas
Uitkijken met deze partij. Fiets was bruikbaar, na komst monteur niet meer. valt nooit op korte termijn iets af te spreken en ze nemen geen verantwoordelijkheid. Steeds niet de juiste spullen bij zich.

Svar från Fietspechpas
Mijn fiets moest groot onderhoud dus ging mee naar de werkplaats. Dit zou een paar weken duren, dat werd 3 maanden. In die tijd heb meerdere keren om een update gevraagd, telefonisch en via de mail. Ik hoorde helemaal niks van ze tot ik opeens bericht kreeg dat de fiets klaar was. Ik vroeg om de kosten, dit was nog niet de helft van de prijsindicatie die was gegeven. Dit zou gaan om een tegemoetkoming. Nog geen maand later moest alsnog een voorband vervangen worden en nog later de ketting en tandwielen. En in de tussentijd is mijn achterband 3 keer lek geweest en bleek dat er helemaal geen velg lint in de band zat.
Die tegemoetkoming was dus helemaal geen tegemoetkoming maar eerder het gebrek aan werk dat verricht was.

Svar från Fietspechpas
Een teleurstellende ervaring. Bij de eerste service is er slechts 1 van de 3 gemelde "klachten" opgelost. Een vervolgafspraak is 1 uur voordat deze zou plaatsvinden zonder toelichting geannuleerd. Na een mail van mij was de uitleg "monteur is ziek naar huis gegaan." Vervolgens weer geen info. Na een nieuwe mail van mij is de uitleg "het onderdeel kan pas 13 april geleverd worden." Zeer ongeloofwaardig. Geen aanrader.

Svar från Fietspechpas
Onze fietsmonteur Robert belde keurig op dat hij over 10 min bij mij zou arriveren.
En dat was ook zo … een zeer klantvriendelijke monteur die direct aan de slag ging en met de juiste vakkennis
Ik kan niet anders zeggen dan Chapoo voor Robert ….

Svar från Fietspechpas
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.