Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slecht gemotiveerde jongens. Uitstraling was alsof ze knetter stoned waren. Ongeïnteresseerd, niet te verstaan bij praten. Verzending ophalen had met ID gemoeten maar daar werd niet om gevr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb hier vandaag mijn band laten maken en een onderhoudsbeurt laten doen. Hele snelle, eerlijke service. De prijzen waren ook erg goed.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ik heb me fatbike gebracht om me remmen te laten maken en top service gehad ! nog gelachen met de eigenaar en de jongere die er werk zaam zijn ! ik vond het top ! aanrader

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,9

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

PostNL punt van Fiets safe

PostNL punt. Ik kreeg de melding dat mijn pakket hier bezorgd is, ik ging er 3 dagen later naar toe maar de medewerkers die waren niet echt meewerkend en erg onduidelijk. de pakketen stonden op stapels in het magazijn maar geen structuur in proces. na 30 minuten kwam de melding er is iets fout gegaan pakket is er niet.
Beetje vreemd vind ik het wel. PostNL geeft aan dat het wel afgeleverd is, maar ja spelletje welles nietes is begonnen.
@Fiets Safe doe wat aan de structuur en motivatie van de medwerkers.!
Ook reactie gekregen van eigenaar, dat dit niet klopt, en dat hij een camera heeft. Dan kan hij dit ook zien toch dat het een zooitje is.

17 juli 2026

Zeer slecht gemotiveerde jongens

Verzending ophalen had met ID gemoeten maar daar werd niet om gevraagd.
Daar zou PostNL niet mee moeten willen samenwerken

18 juli 2026

Slecht afhaalpunt

Pakket stond eerst als geleverd. Ik had ook een afhaalcode gekregen. Even later was het pakket ineens weer onderweg en niet te vinden bij het afhalen. De knullen die daar stonden werden er niet warm of koud van. Hun telefoon was interessanter .

14 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakket geweigerd na eerst te zijn ontvangen

Pakket gisteren door Fiets Safe ontvangen. En.... vandaag geweigerd ? Die volgorde kan dus niet. Antwoord van de Fiets Safe pubers: "we moesten vandaag alle PostNL pakketten weigeren ??" Vertrouw dit "service punt" totaal niet. Heb inmiddels contact met PostNL en de webshop hierover.

11 juli 2026

verschrikkelijk PostNL punt

Deze review gaat over het PostNL punt dat ze hebben in de winkel. Het is verschrikkelijk. Vandaag was mijn pakje gewoon open, alles viel op de grond. Geen sorry, niks, alleen ‘Wij hebben t niet opengemaakt’
Het vorige pakje dat ik daar ging halen was onvindbaar, terwijl het die dag daar was afgeleverd door PostNL. Ze hebben het drukker met het kijken van filmpjes op hun telefoon dan met klanten helpen.

9 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deze winkel is ook een service punt…

Deze winkel is ook een service punt voor postnl, ik kom mijn pakketjes ophalen in het systeem staat er dat ik 2 pakketten hier heb prima! Pakket is kwijt? Deze jongen geeft aan dat hij het pakketje verkeerd heeft meegegeven? Sorry maar een kind van 13/14 in de winkel alleen laten schiet niet op..

28 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima service van de eigenaar Zekai.

Prima service van de eigenaar Zekai.
Hij denkt mee over oplossingen en geeft eerlijk advies voor een eerlijke prijs.
Bovendien een buitengewoon vriendelijke man.
Zekai bedankt.

30 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring met ophalen pakket

Bij het pakket punt een pakketje opgehaald. Heren hadden alleen oog voor hun telefoon, was enige in de winkel en heb zeker 5 minuten staan wachten voor ik werd geholpen. Waren druk met filmpjes kijken.
Pakketje uiteindelijk gekregen en voor getekend.
Bij het weglopen vonden de medewerkers het nodig om met zeer kinderlijke stem mij na te doen m.b.t. het ophalen van mijn pakketje (had de heren bedankt voor het aangeven van m’n pakketje). Heb mij omgedraaid en gevraagd wat de toegevoegde waarde was en of dit voor mij bedoeld was waarop ik werd uitgelachen.
Zal dit punt niet meer gebruiken om mijn pakketjes te laten bezorgen en/of te versturen. Zeer slechte ervaring.

19 december 2024

Scammers

I got my Bike repaired for 55 euro after using 2 day bike again broke. I asked to fix it for free because it didn't survive a week. They agreed to fix it for free because a screw was lose but when we went to pick up we were forced to pay another 55 euro. Not trustworthy. Pathetic employees & service. Never again visiting them for any kind of service.

25 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als fietsenmaker hele fijne ervaring…

Als fietsenmaker hele fijne ervaring (met de eigenaar) maar laat hier niet je post nl pakketjes afleveren want je bent ze kwijt! Lange rij in de winkel en het jonge ventje die daar werkt heeft alleen oog voor YouTube.
Hij zucht en steunt en laat mensen zelf tussen de pakketten hun pakket zoeken. Als mensen geïrriteerd reageren zegt hij alleen “ik weet het niet, bel PostNL maar”.

Nou dit hebben we gedaan. En de klacht neergelegd dat dit absoluut geen geschikte PostNL punt is!

24 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Omgaan met hen is erg moeilijk als het…

Omgaan met hen is erg moeilijk als het gaat om een zending via het post NL bedrijf het post Nl bedrijf is erg slecht, zoals we weten als je niet thuis bent brengen ze het terug naar het dichtstbijzijnde punt en dat punt zijn de Safa werknemers niet aardig, helaas is de zending geretourneerd .

30 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn pakketje werd bij dit postnl punt…

Mijn pakketje werd bij dit postnl punt geleverd. Toen ik 2 dagen later het pakketje wou ophalen was het al retour verstuurd naar Amerika.
Het pakketje hoort er volgens de voorwaarden 7 dagen te blijven. Het personeel was niet behulpzaam en zei alleen "ik weet het niet" Nu ben ik dankzij hun 70 eu lichter 👍

11 april 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.