Zo op het oog leken de instant mooi ,maar ik had ze gewassen om te dragen en al na 1 keer wassen zie je dat het waardeloos is de stof Voor die prijs is het een teleurstelling Dan maar liever op d... Se mer
Det här tycker kunderna
De hijabs werden heel snel verzonden. Ik vind de kleuren echt prachtig en de stof is ontzettend zacht. Ideaal voor de lente/zomer. 1 hijab had een kleine beschadiging en nadat ik contact had opgenomen... Se mer
Ik ben zó ontzettend blij met de bamboo sjaals. Eindelijk hoofddoeken die lekker zitten, luchtig en niet zwaar op het hoofd. Ik heb inmiddels bijna alle kleuren binnen en wacht op nieuwe kleuren!
Företaget har svarat
Goede kwaliteit en betaalbare webshop. Ik had vragen over het product voordat ik het wou bestellen. Ik kreeg makkelijk en heel snel antwoord met foto's. De volgende dag had ik gelijk mijn bestelling... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Nisaboutique staat comfort en kwaliteit centraal. Onze hijabs zijn gemaakt van luxe materiaal dat zacht aanvoelt op de huid, waardoor je ze de hele dag met plezier kunt dragen. We bieden een breed scala aan kleuren, zodat je altijd de perfecte hoofddoek kunt vinden die bij jouw stijl en gelegenheid past. Met de duurzaamheid van onze producten ben je verzekerd van een waardevolle investering in je garderobe. Ervaar de ultieme combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met onze unieke collectie hoofddoeken.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- Info@nisaboutique.nl
- nisaboutique.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zo op het oog leken de instant mooi…
Voor die prijs is het een teleurstelling
Dan maar liever op de markt voor 10 euro dan weet je wat je kunt verwachten
Voor mij was dit de eerste en laatste keer
Snelle bezorging en goed kwaliteit 🥰
Altijd tevreden met alle producten
Altijd tevreden met alle producten, de service is top! Ik ben vaste klant.

Super tevreden!!!
Ik heb twee instant hijabs besteld en ben echt zo blij ermee. De stof is echt perfect, blijft mooi zitten. Ik kan niet zonder meer. En de bezorging was ook heel snel!❤️

Prachtig en kwalitatief
Prachtig en kwalitatief ! Snelle en juiste levering. Top!!

Ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden, goede kwaliteit prijs verhouding vergeleken met andere sites. Heb meerdere bestellingen geplaatst. Bij vragen wordt je ook snel geholpen.

Svar från Nisaboutique
Onlangs heb ik bij u drie bamboo stof…
Onlangs heb ik bij u drie bamboo stof hoofddoeken besteld. Bij ontvangst merkte ik helaas dat één van de hoofddoeken niet van bamboo stof is, maar van een andere stof.
Deze stof vind ik persoonlijk niet prettig en wijkt af van wat ik had besteld.

Prachtige bamboe hoofddoeken
Prachtige bamboe hijabs, ze zitten heerlijk. Snel geleverd en goede service bij contact.

Svar från Nisaboutique
Voor het eerste keer heb een bestelling…
Voor het eerste keer heb een bestelling gedaan,heb best wel lang gewacht, toen heb ik bericht gestuurd ,kwam ik achter dat mijn mail adres niet korrekt aangegeven , na paar dagen heb mijn bestelling ontvangen, ben heel erg tevreden, ik blijf steeds kijken naar Retro Diella hijab somige die uitverkocht is of ik kan bestellen ,

Precies zoals verwacht
Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit mooie kleuren zoals op de afbeeldingen.

Svar från Nisaboutique
Ik heb 2 bestelling bij jullie gedaan…
Ik heb 2 bestelling bij jullie gedaan maar niet ontvangen en hebben jullie geen reacties

Svar från Nisaboutique
İk ben erg blıj met bambo jersey sjaals…
İk ben erg blıj met bambo jersey sjaals heb alle kleuren nu

Snelle levering
Snelle levering! Maysa instant hijab zitten zo lekker het glijdt niet af en de stof is echt een top kwaliteit! En Ze is heel vriendelijk en behulpzaam♥️

Fijne en kwalitatieve sjaals
Vandaag weer mijn bestelling ontvangen. Snelle service !!!
Ben erg tevreden over de hoofddoeken !! Ik draag alleen nog maar de sjaals van NisaBoutique !!!

Top service met kwaliteit
De bestelling was volgende dag geleverd. De kwaliteit van de hijab is top.
Super 🙂.
Bedankt

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.