Fenix Omdömen

1 804
‱
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

Med hÀnsyn till 156 recensioner, recensenterna hade en enastÄende upplevelse med det hÀr företaget. Kunderna uppskattar den professionella personalen som ger ett varmt, inkÀnnande och mycket tryggt bemötande under svÄra stunder av sorg. MÄnga framhÄller ocksÄ att planeringen av ceremonin fungerar mycket smidigt och att det Àr enkelt att fÄ god hjÀlp med alla praktiska detaljer. Vissa recensenter var inte nöjda med kommunikationen och upplevde att det tidvis var svÄrt att fÄ ordentlig kontakt eller tydliga svar frÄn sin rÄdgivare. NÄgra kunder nÀmnde dÀrtill att de stötte pÄ ovÀntat höga kostnader samt kÀnde sig pressade gÀllande faktureringen av de olika tjÀnsterna.

Ämnen som oftast nĂ€mns

Staff

Recensenter nÀmner positiv feedback om personalen och uppskattar det professionella bemötandet under en svÄr... Se mer

Service

Kunder delar positiva Äsikter om service och beskriver ett varmt och professionellt bemötande under... Se mer

Customer service

MÀnniskor rapporterar uppskattning och stor tillfredsstÀllelse med kundservicen, och lyfter fram ett varmt... Se mer

Customer communications

Kunder uppskattar den enkla och snabba kontakten samt den tillgÀngliga personalen. MÄnga upplever att det Àr... Se mer

Price

AnvÀndare beskriver tvetydiga upplevelser gÀllande priser och fakturering. Vissa kunder uppskattar att de Àr... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi vill rikta ett varmt tack till Vicky, som med stor omtanke hjÀlpte oss genom hela processen. Hon lyssnade in vÄra önskemÄl och förstod precis hur vi ville ha det, vilket betydde oerhört mycket för... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag vill uttrycka min enorma tacksamhet för det otroliga stöd jag fick frÄn er medarbetare. I sÄdana svÄra tider kan man bara hoppas pÄ ett sÄdant utmÀrkt stöd. Snabba svar, extremt vÀnlig kommunikati... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Carol Rahimi pÄ Fenix begravningsbyrÄ gav oss ett professionellt och mycket uppskattat stöd, under hela processen. Allt fungerade helt perfekt och hon fanns alltid till hands nÀr det behövdes. Har abs... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

VÀldigt trevlig person(Katja Nestor) som hjÀlpte mig och mina barn och barnbarn, nÀr vi begravde pappan och morfar. Var vÀldigt hjÀlpsam med allt kring begravningen och hon var den som höll i begravni... Se mer

1. Nr. 5 av de 6 bÀsta företagen i BegravningsbyrÄ

Ditt liv Ă€r fullt av mĂ„nga smĂ„ hĂ€ndelser och storartade ögonblick som tillsammans gör dig till den du Ă€r. Det Ă€r genom att titta tillbaka pĂ„ livets alla Ă€ventyr, vĂ€ndningar och upptĂ„g som du kan se allt utifrĂ„n ett större perspektiv. Vi vill ge dig som anhörig möjligheten att minnas den du saknar genom att hylla dennes liv. Vi hjĂ€lper dig att berĂ€tta den sista och minnesvĂ€rda pusselbiten i personens livshistoria. Vi hjĂ€lper dig att hylla livet. Det ska vara smidigt att ordna en vacker begravning – utan onödig oro. För oss pĂ„ Fenix handlar det om sĂ„ mycket mer Ă€n att bara erbjuda dig ett lĂ„gt pris. Det ska vara enkelt sĂ„ att du förstĂ„r hur saker funkar, platser man kan vara pĂ„ och vilka produkter och priser som finns. Det handlar Ă€ven om att fungera som en rĂ„dgivare för dig i en svĂ„r och jobbig tid, att du alltid kĂ€nner dig trygg med att Fenix ger dig den hjĂ€lp du behöver. Att du alltid kan lita pĂ„ÌŠ att vi ger dig minnesvĂ€rda avsked utan onödiga kostnader.

UtmÀrkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

(1 804)

153 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Ceremonin var helt ok.

Ceremonin var helt ok.
Kan inte förstÄ att det ska behöva ta elva veckor för att transportera en urna 12 km för placering i minneslund.
Är oerhört besviken pĂ„ hur detta hanterats, dĂ„ er representant informerat om att urnan skickats vilket visade sig vara ren lögn efter kontroll med kyrkogĂ„rdsförvaltningen i KĂ€vlinge.
Som sagt oerhört besviken, kommer knappast att rekommendera era tjÀnster vidare.
Per Paulsson

3 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ett varmt bemötande i en svÄr stund.

Ett varmt bemötande i en svÄr stund.
Ingela Hertze gjorde att allt runt begravningen blev precis sĂ„ som vi önskade för vĂ„r mamma ❀
Ingela fanns pÄ plats under begravningen och jag har hela tiden kunnat fÄ bra svar pÄ de mÄnga frÄgor som vi har haft bÄde före och efter begravningen.
Jag kan varmt rekommendera henne.
Begravningen Àgde rum i TorshÀlla församling i Södermanland.
Renée Torndal

26 juni 2026
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Jag ville att min frus aska skulle

Jag ville att min frus aska skulle spridas pÄ gravplatsen nÀrmast mig, dvs vid KungsÀngens kyrka. NÀr jag frÄgade Thomas Boström vad gravplatsen hette sade han att den heter VÀstra Ryds gravplats. Det visade sig att den ligger sju kilometer bort vid en annan gammal kyrka som inte Àr lÀttillgÀnglig för mig. Jag skrev om detta till Thomas men fick ingen respons. Detta gör att jag inte har varit helt nöjd.

8 januari 2026
Logotyp för Fenix

Svar frÄn Fenix

Hej Esa,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar att det blev ett missförstÄnd och att du inte fick Äterkoppling pÄ ditt mejl. Jag tar gÀrna en dialog med dig för att gÄ igenom vad som har hÀnt.

Ellinor Kiby
Kvalitetsansvarig
Fenix Family
ellinor.kiby@fenixfamily.se
Dir + 46103308271

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi Ă€r bara nöjda och rekommenderar

Vi Àr bara nöjda och rekommenderar Fenix till alla. Vi har fÄtt den bÀsta och mest engagerade servicen frÄn början till slut. Personalen Àr bÄde varma, engagerade och professionella. De gÄr utanför boxen nÀr det behövs. Vi Àr sÄ nöjda, trots den svÄra stunden.

3 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

AvrÄder starkt frÄn att anlita Fenix

AvrÄder starkt frÄn att anlita Fenix vad gÀller juridiska tjÀnster. Jag fick avbryta uppdraget och har fÄtt betala flera tusen för grundlÀggande information om bouppteckning. Endast juniora medarbetare.

28 juli 2026
Logotyp för Fenix

Svar frÄn Fenix

Hej Paula,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi Àr ledsna att höra att du inte Àr nöjd.

Innan vi pÄbörjar ett uppdrag gÄr vi alltid igenom hur vÄra kostnader berÀknas för att ge en tydlig prisbild. PÄ sÄ sÀtt fÄr kunden möjlighet att ta stÀllning till uppdraget innan arbetet pÄbörjas.

Det lÄter som att ditt uppdrag av nÄgon anledning inte fick det avslut som vi hade önskat. Jag skulle dÀrför gÀrna vilja komma i kontakt med dig för att gÄ igenom vad som har hÀnt och se om vi kan reda ut dina synpunkter.

Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta mig.

Ellinor Kiby
Kvalitetsansvarig
Fenix Family
ellinor.kiby@fenixfamily.se
Dir + 46103308271

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Begravning i semestertider rekommenderas ej

Min första kontakt med Fenix blev tyvÀrr en besvikelse. Det kÀndes som att alla var pÄ semester.. (och dÄ bor vi i stockholm!) Att fÄ till en personlig kontakt var omöjligt men tillslut fick vi en kontakt som jobbade i Dalarna och via videomöten fick vi ihop en bra lösning. Hon var vÀldigt trevlig och lyssnade in vÄra önskemÄl. Hon var behjÀlplig med allt och min mamma fick ett vÀldigt fint avsked.

31 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ett lugnt och medkÀnnande bemötande

Ett lugnt och medkÀnnande bemötande. Att vi fick mÄnga bra förslag pÄ hur man genomför en borgerlig begravning. Vi kÀnde oss inte stressade. Att man inte försökte pÄverka oss att ta nÄgot annat Àn det vi önskade. Tack för all proffsig hjÀlp.

16 februari 2026

Omtanke och kunskap

Mycket varmt och professionellt bemötande genom hela processen. Kunde lita helt pÄ att allt sköttes noggrant och som vi kommit överens om.
Fick snabbt svar pÄ mina frÄgor pÄ mail.
Kan verkligen rekommendera!

6 februari 2026

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer