Feniks Games Consoles Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

2 weken geleden een bestelling gedaan. Op de site stond vermeld voor 15:30 besteld volgende dag verzonden. Na 2 weken nog niks ontvangen. Mail gestuurd, 2 appjes en telefonisch contact proberen te... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb pas geleden een grote bestelling gedaan van een ps1, ps3, xbox 360, een gamecube en wat games! 2 dagen later kwam mijn bestelling binnen, en alle producten zagen en werkten top! De prijz... Se mer

Företagsinformation

1. TV-spelsbutik
  2. Butik för cd-skivor
  3. DVD-butik
  4. Spelbutik
  5. Butik för filmuthyrning
  6. Second hand-butik

Skrivet av företaget

Wij hebben een uitgebreid Retro assortiment met games, consoles en accesoires. Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid!!! U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor CD's, DVD's, VHS (ook voor kinderen), Lp,s en Singles. Komt u liever langs om uw bestelling op te halen? Of om gewoon eens rond te kijken? Dit is totaal geen probleem. Wij zijn er op afspraak van maandag tm donderdag van 9 tot 17. En vrijdagochtend van 9 tot 12.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 10 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

3x X360 game discs defect!

Had hier volgens mij ooit al eens eerder wat games besteld en toen werkte alles prima.
Maar had afgelopen week. 3 X360 games besteld en alle 3 discs zijn volledig onleesbaar.
De ene houd er met 35% mee op. De ander word gelezen als dvd film en doet dus helemaal niks.
De laatste disc was volledig error, error.

Had Fenix een email verstuurd en heb nog geen reactie.
Gok er ook op dat ik 22 euro lichter ben geworden.
Ik ga hier nooit weer iets aanschaffen.
Eerst alles goed testen voordat je het verkoopt!

29 augusti 2024

Waauw wat een topservice

Waauw wat een topservice. Dpd heeft de hele boel verknoeit, twee maal een verkeerd adres label en niet enkel bij onze bestelling maar Feniks Game shop heeft volgehouden en helaas veel miserie erdoor gehad MAAR ons pakketje kwam net op tijd aan dankzij hen. Dikke pluim 👍🏼

10 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelde gepolijste en geteste FFVII…

Bestelde gepolijste en geteste FFVII voor PSone, maar kreeg eerst FFVIII opgestuurd. Na contact te hebben mocht ik deze retour sturen en zouden de verzendkosten vergoed worden. Uiteindelijk ontving ik FFVII, deze was niet gepolijst, vol met krassen en disk 1 werkt niet. Hierover terug een mail gestuurd alsook mijn kost van de eerste retour, geen respons, een reminder gestuurd en nog steeds geen response. Na 3 pogingen en een maand verder te zijn kan ik deze winkel echt niet aanraden, totaal geen klantenservice en je krijgt niet waarvoor je betaald.

5 mars 2024

Top!

Top site had was dingen besteld waren snel geleverd en goede kwaliteit en de prijs is ook prima k ga hier zeker vaker dingen bestellen!

17 mars 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Spellen deden het niet

Spellen deden het niet. Deze mocht ik retourneren. Lang verhaal kort: Kost mij teveel tijd, geld en moeite gezien niet het volledige verzend bedrag terug gestort is. Voor mij dus niet voor herhaling vatbaar.

31 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige service bied dit bedrijf

Geweldige service bied dit bedrijf. Gistermiddag vier games besteld en had ze vanochtend meteen in de brievenbus. Een spel foutief geleverd maar dit is na een appje meteen opgelost. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Bestel hier zeker nog een keer.

11 januari 2024

Top bedrijf!

2 dagen later kwam mijn bestelling binnen, en alle producten zagen en werkten top! De prijzen zijn redelijk laag en de kwaliteit van de consoles waren erg goed!

Het enige kleine minpunt is is dat ik nooit een track & trace in mijn mail heb gehad, maar gelukkig was mijn bestelling redelijk snel binnen (na 2 dagen).

Al met al, ik vind dit een goed bedrijf die consoles met lage prijzen aanbied voor een goeie kwaliteit, aanrader!

17 oktober 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Will use this website again

I bought super smash bros brawl from feniks, it said it would be disc only without a case, but they added a blank case so it wouldn’t be damaged by shipping! The whole thing only cost me 3 euros, a very cheap price for such a good game. 10/10 would recommend

5 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verkeerd product ontvangen, goed en snel opgelost

Had één game besteld bij Feniks, binnen 3 dagen had ik het in huis. Bleek niet de goeie te zijn dus had een bericht gestuurd via whatsapp. Dit was om 17:30, dus na sluitingstijd. Binnen 20 minuten antwoord dat ze morgen de goede gingen opsturen. Nog 3 dagen later had ik de goede in handen en heb ik de eerder verstuurde mogen houden

26 juni 2023

Goed

Aantal spellen besteld, kwamen allemaal snel en in goede staat aan.

Zelf per ongeluk iets dubbel besteld, werd netjes opgelost 👍🏻

24 maj 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Nieuw is niet nieuw hier

Verkoopt een game als “nieuw maar zonder seal”, de game kwam echter als zeer gebruikt binnen.

Zegt dat de “nieuw zonder seal” alleen van toepassing was op de disc en toont geen interesse in het oplossen van het probleem.

26 maj 2023

Slecht Niet aan te raden

2x besteld beide keren onvolledige bestelling ontvangen en na een week, geld retour voor ontbrekende artikelen duurde langer dan een week. Zeer slechte kwaliteit, en nog slechtere klanten service

12 april 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijzen, service en levering

Prima webshop. 2 bestellingen geplaatst en beide netjes aangekomen in een goed verpakte bubbelenvelop. 1 bestelling bevatte een foutje, maar werd mega snel en netjes opgelost. Zeker een aanrader.

11 februari 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.