Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds. Næsestripsene er overraskende gode. De gør, så der er mere fri adgang til luft gennem næsen - og dermed mindre snorken. Jeg mærker en tydelig forskel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds med de købte næsestrips (gennemsigtig, normal). Giver god luft i næsen. Eneste minus er, at ved brug hver nat bliver næseryggen efterhånden lidt skinnende, der hvor strippen har siddet,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg droppede næsespray og begyndte at bruge FeelAir-næsestrips, fordi jeg havde læst så mange gode anmeldelser. Allerede første gang jeg brugte dem, kunne jeg mærke en stor forskel – jeg kunne trække... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

4 solide stjerner for rigtig god kundeservice, hvilket vægter meget højt i min bog. Venlig og løsningsorienteret vejledning. Og så ringede de endda mig op i telefontiden, efter jeg havde forsøgt at ko... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av medicinsk utrustning
  2. Dagspa
  3. Butik med träningsutrustning

Skrivet av företaget

Feelair leverer næsestrips, der forbedrer din vejrtrækning og giver dig en bedre nattesøvn. Vores strips er udviklet til at støtte næsens ydre vægge, hvilket gør det nemmere at trække vejret gennem næsen – selv ved forkølelse eller allergi. Med Feelair får du øget komfort natten igennem og en bedre start på dagen. Perfekt til dem, der ønsker en rolig nat uden snorken, og til dem, der vil forbedre deres træning ved at optimere vejrtrækningen. Feelair er din løsning til en sundere og mere behagelig hverdag.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1/5 stjerner

Jeg nu brugt de (kraftige) feel Air næsestrips og har desværre ikke fået noget positivt resultat ud af det.

Vil lige understrege at Jeg aftørre området af inden brug med en spritserviet og de holder nogenlunde de første 5-10 min løb.. Men lige så snart man begynder at svede, aftager klistereffekten og næsestripsen falder af.

Hvis bare man kunne få det til at sidde helt fast en hel løbetur, er det et skide godt produkt, men det har jeg desværre ikke haft held med.

1 april 2024

Hej Jesper!

Tusind tak for din ærlige feedback - det vil vi bruge til at forbedre vores model. Alle næser er trods alt forskellige, så i nogle tilfælde vil de bare ikke side ordenligt.

Dog kunne jeg forestille mig i din situation, at det mere er et spørgsmål om 'forberedelsen' inden du starter med at træne.

Men først vil jeg lige nævne, jeg har refunderet dit køb da du selvfølgelig ikke skal betale for noget du ikke kan bruge!

Dog, hvis du gerne vil blive ved med at prøve. Så sæt næsestrippen på ca.30 minutter før du begynder at træne - det burde give den tid nok til at sætte sig.

Jeg bruger selv de kraftige til boksetræning, og de sidder lige som de skal - indtil jeg får en på hovedet selvfølgelig.

Hvis det kan have interesse, har jeg optaget en video der viser hvordan jeg personligt selv sætter dem på. Det kan være at det evt. hjælper.
Den kan du se her, under "Video mini-guide:"

Håber at det hjælper, ellers så er du mere end velkommen til at sende os en mail. Så kan vi sagtens dykke dybere ned i problemet sammen!

Dbh. Kasper fra Feelair

Super kundeservice

Det er så ringe, kan på ingen måde klistre på tør eller affedtet hud. Det er sgu penge tilbage eller ombytter. Ordre FA1230.

Superservice og penge tilbage👍 og ja tak til at prøve de kraftige😊

1 november 2023

Hej Henrik,
Jeg er ked af at høre, at de ikke sidder som de skal. Alle næser er forskellige, og derfor er der desværre nogle tilfælde hvor de ikke kan sidde fast.

Jeg kan se at du bestilte en normal pakke tilbage i start September.

Normalt holder vi os til vores 30 dages tilfredsgaranti. Men jeg vil aldrig have at en kunde betaler for noget, som de ikke får noget ud af.

Derfor har jeg tilladt mig at refundere dit køb.

Derudover, hvis du har gåpåmod, vil jeg gerne tilbyde at sende dig en pakke af vores Kraftige næsestrips - helt kvit og frit?

Så kan du prøve dem, og se om ikke de virker bedre end de normale for dig.

Hvad tænker du om det? :)

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling.
Hvis du på nogen måde har svært ved at trække vejret gennem næsen, så er det her vejen frem. Jeg har for nyligt hørt at det skulle være sundheds skadeligt at kun trække vejret gennem munden. Jeg har ingen evidens for det, men det er rigtigt at det føles meeeget bedre at tage en dyb indånding gennem næsen. Jeg bruger de kraftige og man skal rengøre området ved næsen først. Og jeg anbefaler at tage papiret lidt af først, så man ikke rører ved plastret på klistersiden, og først fjerne papiret helt når man sætter den på næsen.. giver det mening..? Så holder det i hvert fald hele natten. Kundeservice er desuden helt i top. 5 funklende stjerner her fra🌟🌟🌟🌟🌟

25 november 2023

Svar från Feelair

Tusind tusind tak for de rosende ord Anniqa. Det sætter vi virkelig pris på!

... og fedt med en lille guide. Det er også sådan jeg selv gør det :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har aldrig sovet så godt som 1 gang jeg…

Har aldrig sovet så godt som 1 gang jeg prøvede de her næse plaster! Det eneste minus er dog at min hud på overfladen af næsen ikke er særlig glad for når jeg skal have det af igen :)

10 oktober 2023

Hej Jonas,

Mega fedt at høre, at de hjælper på din søvn. Det er jeg glad for!

Alle næser er forskellige. Det kan godt være at hvis du har en meget følsom hud, så kan de være lidt øv at tage af.

Mine råd er:
Næste gang du skal tage næsestrippen af, så hav følgende i mente.

1. Når du tager strippen af fra den ene side til den anden, så sørg for at gøre det langsomt. Så du ikke river den af som et traditionelt plaster - for det kan godt gøre nas.

2. Du kan tage/putte lidt vand på fingrene, og så samtidigt med at du tager næsestrippen af, så fugter du huden. Det skulle gerne gøre det mildere at tage den af.

3. Efter den er taget af, vil jeg anbefale at vaske huden med vand, og så bruge en lille klat ansigtscreme. Så holder du huden sund og rask.

Prøv endelig de tips jeg lige kom med, forhåbentlig hjælper de på ubehaget ved at tage dem af.

Endnu engang. Tusind tak for din støtte, og din ærlighed. Det sætter vi stor pris på!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ingen snorken og jeg sover som en baby

Jeg har bokset i et årti og har derfor fået brækket min næse og fået banket brusken skæv. Siden jeg er begyndt at sove med de kraftige næsestrips, brokker kæresten sig ikke længere over min snorken og jeg sover fantastisk.

11 september 2023

Hej Daniel,

Jeg er glad for at høre, at de virker som de skal, og at kæresten ikke længere brokker sig. Tusind tak for anmeldelsen!

God virkning

God virkning. Mærker tydelig forskel på luft og føler jeg er mere veludhvilet om morgenen.

8 november 2023

Hej Mads,
Jeg er glad for at de giver dig en god virkning, og hjælper på din søvn! Tusind tak for anmeldelsen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Næsestrips - et produkt som virker!

Jeg har nu brugt jeres næsestrips i et par måneder.
De har uden tvivl optimeret min søvn gevaldigt.

Levering går hurtigt og produkterne er så nemme at tage i brug.

Klar anbefaling herfra!

30 september 2023

Hej Emil,
Tusind tak for den fine ros, det sætter vi ekstremt meget pris på! Jeg er så glad for at høre at de hjælper på søvnen!

Fantastisk oplevelse vedr kundeservice

Fantastisk oplevelse vedr kundeservice, levering og returnering. Kan kun anbefales.

20 september 2023

Hej Karsten,
Tusind tak for de rosende ord, det sætter vi ekstremt meget pris på!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.