Meget tilfreds. Næsestripsene er overraskende gode. De gør, så der er mere fri adgang til luft gennem næsen - og dermed mindre snorken. Jeg mærker en tydelig forskel.
Det här tycker kunderna
Meget tilfreds med de købte næsestrips (gennemsigtig, normal). Giver god luft i næsen. Eneste minus er, at ved brug hver nat bliver næseryggen efterhånden lidt skinnende, der hvor strippen har siddet,... Se mer
Jeg droppede næsespray og begyndte at bruge FeelAir-næsestrips, fordi jeg havde læst så mange gode anmeldelser. Allerede første gang jeg brugte dem, kunne jeg mærke en stor forskel – jeg kunne trække... Se mer
4 solide stjerner for rigtig god kundeservice, hvilket vægter meget højt i min bog. Venlig og løsningsorienteret vejledning. Og så ringede de endda mig op i telefontiden, efter jeg havde forsøgt at ko... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Feelair leverer næsestrips, der forbedrer din vejrtrækning og giver dig en bedre nattesøvn. Vores strips er udviklet til at støtte næsens ydre vægge, hvilket gør det nemmere at trække vejret gennem næsen – selv ved forkølelse eller allergi. Med Feelair får du øget komfort natten igennem og en bedre start på dagen. Perfekt til dem, der ønsker en rolig nat uden snorken, og til dem, der vil forbedre deres træning ved at optimere vejrtrækningen. Feelair er din løsning til en sundere og mere behagelig hverdag.
Kontaktuppgifter
Augustenborggade 2, 8000, Aarhus C, Danmark
- +45 52 76 76 64
- kontakt@feelair.dk
- feelair.dk
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
1/5 stjerner
Jeg nu brugt de (kraftige) feel Air næsestrips og har desværre ikke fået noget positivt resultat ud af det.
Vil lige understrege at Jeg aftørre området af inden brug med en spritserviet og de holder nogenlunde de første 5-10 min løb.. Men lige så snart man begynder at svede, aftager klistereffekten og næsestripsen falder af.
Hvis bare man kunne få det til at sidde helt fast en hel løbetur, er det et skide godt produkt, men det har jeg desværre ikke haft held med.

Super kundeservice
Det er så ringe, kan på ingen måde klistre på tør eller affedtet hud. Det er sgu penge tilbage eller ombytter. Ordre FA1230.
Superservice og penge tilbage👍 og ja tak til at prøve de kraftige😊

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling.
Hvis du på nogen måde har svært ved at trække vejret gennem næsen, så er det her vejen frem. Jeg har for nyligt hørt at det skulle være sundheds skadeligt at kun trække vejret gennem munden. Jeg har ingen evidens for det, men det er rigtigt at det føles meeeget bedre at tage en dyb indånding gennem næsen. Jeg bruger de kraftige og man skal rengøre området ved næsen først. Og jeg anbefaler at tage papiret lidt af først, så man ikke rører ved plastret på klistersiden, og først fjerne papiret helt når man sætter den på næsen.. giver det mening..? Så holder det i hvert fald hele natten. Kundeservice er desuden helt i top. 5 funklende stjerner her fra🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Feelair
Har aldrig sovet så godt som 1 gang jeg…
Har aldrig sovet så godt som 1 gang jeg prøvede de her næse plaster! Det eneste minus er dog at min hud på overfladen af næsen ikke er særlig glad for når jeg skal have det af igen :)

Svar från Feelair
Ingen snorken og jeg sover som en baby
Jeg har bokset i et årti og har derfor fået brækket min næse og fået banket brusken skæv. Siden jeg er begyndt at sove med de kraftige næsestrips, brokker kæresten sig ikke længere over min snorken og jeg sover fantastisk.

Svar från Feelair
Jeg bliv meget overrasket at det virker…
Jeg bliv meget overrasket at det virker så godt
Har fået en bedre søvn siden jeg købte dem og sovet med dem vær nat nu

God virkning
God virkning. Mærker tydelig forskel på luft og føler jeg er mere veludhvilet om morgenen.

Svar från Feelair
Næsestrips - et produkt som virker!
Jeg har nu brugt jeres næsestrips i et par måneder.
De har uden tvivl optimeret min søvn gevaldigt.
Levering går hurtigt og produkterne er så nemme at tage i brug.
Klar anbefaling herfra!

Svar från Feelair
Kæmpe ros for den måde indtager jer af…
Kæmpe ros for den måde i tager jer af jeres kunder på! Helt igennem verdens klasse kundeservice

Fantastisk oplevelse vedr kundeservice
Fantastisk oplevelse vedr kundeservice, levering og returnering. Kan kun anbefales.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.