Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds. Næsestripsene er overraskende gode. De gør, så der er mere fri adgang til luft gennem næsen - og dermed mindre snorken. Jeg mærker en tydelig forskel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg droppede næsespray og begyndte at bruge FeelAir-næsestrips, fordi jeg havde læst så mange gode anmeldelser. Allerede første gang jeg brugte dem, kunne jeg mærke en stor forskel – jeg kunne trække... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

4 solide stjerner for rigtig god kundeservice, hvilket vægter meget højt i min bog. Venlig og løsningsorienteret vejledning. Og så ringede de endda mig op i telefontiden, efter jeg havde forsøgt at ko... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av medicinsk utrustning
  2. Dagspa
  3. Butik med träningsutrustning

Skrivet av företaget

Feelair leverer næsestrips, der forbedrer din vejrtrækning og giver dig en bedre nattesøvn. Vores strips er udviklet til at støtte næsens ydre vægge, hvilket gør det nemmere at trække vejret gennem næsen – selv ved forkølelse eller allergi. Med Feelair får du øget komfort natten igennem og en bedre start på dagen. Perfekt til dem, der ønsker en rolig nat uden snorken, og til dem, der vil forbedre deres træning ved at optimere vejrtrækningen. Feelair er din løsning til en sundere og mere behagelig hverdag.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super super god kundeservice

Super super god kundeservice. Jeg havde bestilt kraftig næsestrips og de var alt for store til mig, skrev om mit problem og vupti så fik jeg UB tilsendt nogle andre og de passer perfekt og de bliver brugt hver nat. Køber helt sikker igen og tak for den meget flotte service.

10 september 2025

Rigtig god kundeservice

Jeg har købt en pakke kraftig gennemsigtig.
Kan godt mærke jeg får mere luft når jeg sætter det på, men på trods af at jeg har renset huden (så det kan sidde fast) går der ikke lang tid inden det slipper i den ene eller anden side, og derefter umulig at få til at sidde fast igen. Endnu værre er det når jeg bruger det i forbindelse med motion. Så slipper det meget hurtigt.
Har så efterfølgende haft kontakt til kundeservice, og jeg må sige at de faktisk yder en fantastisk god indsats for at forsøge at finde løsning på problemet

31 oktober 2024

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det ærgrer mig lidt at vi ikke har hørt fra dig i supporten, da vi ellers nemt ville kunne havet hjulpet dig med at finde lige netop den model der passer din anatomi, og hudtype!

Det er nemlig forskelligt fra person til person, når det kommer til hvilken næsestrip model man skal bruge for optimal ‘performance’.

Nu kan jeg se at din sidste ordre fra os er helt tilbage fra Oktober 2024, så det tyder på at det er en gammel model du har fået erfaring med.

Jeg vil helt sikkert anbefale at du rækker ud til os i supporten:
kontakt@feelair.dk

Så kan vi hurtigt få enten refunderet dit køb, eller sende en ny pakke af en anden model, som kompensation for dit køb!

Det absolut vigtigste for os er blot at du i sidste ende er tilfreds.

Håber at vi hører fra dig, rigtig god dag.

De bedste hilsner,
Kasper fra Feelair

Super gode næse strips.

Super gode næse strips.
Jeg har haft kræft i næsen og pga arvæv har jeg svært ved at få luft når jeg sover på den ene side om natten, men efter jeg er begyndt at bruge dette produkt, kan jeg trække vejret som før og kan sove på begge sider uden problemer.
Jeg har brugt dem i 2 måneder nu og vil ikke undvære dem.
Jeg fik en pakke som viste sig at være skæve ( produktionsfejl ) jeg skrev til dem og vedhæftede et billede, de reagerede hurtigt og sendte en ny pakke uden beregning.
Kan kun give min største anbefaling til Feelair - super hurtige til at sende og til at svare
Super gode produkter.
Jeg har et abonnement så jeg aldrig løber tør

22 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misvisende information

Misvisende information.
På hjemmesiden står der +16.300 glade kunder på truspilot.

19 september 2025

Hej Ali,

Det er korrekt at der på vores hjemmeside står "+16.300 glade kunder".

Men det er bestemt ikke beskrevet som at værende "+16.300 anmeldelser på trustpilot". Det er blot størrelsen af vores tilfredse kundebase.

Jeg beklager dog mange gange, hvis du føler at det nemt kan blive misforstået. Det vil jeg tage med videre!

Det ærgrer mig utroligt meget at du hopper til Trustpilot med det samme, uden at have prøvet vores produkter, eller oplevet vores kundeservice.

Så hvis du nogensinde skulle have lyst til at give Feelair en fair chance, og bedømme os ud fra vores produkter og service, så har vi altid vores 30 dages garanti som kan indløses, i tilfælde af at du ikke er tilfreds i sidste ende.

Igen, tak for din feedback.

Rigtig god weekend!

De bedste hilsner,
Kasper fra Feelair

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget tilfreds med de købte næsestrips…

Meget tilfreds med de købte næsestrips (gennemsigtig, normal). Giver god luft i næsen. Eneste minus er, at ved brug hver nat bliver næseryggen efterhånden lidt skinnende, der hvor strippen har siddet, formentlig fordi strippens lim tager lidt hud med, når man fjerner den.

20 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service! Selvom produktet ikke virkede for mig, var de hjælpsomme og gav en super service!
Endte med at få pengene retur - derfor 5 stjerner.

27 augusti 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Klæber dårligt ift. andre mærker

Kvaliteten lever ikke op til andre næsestrips (f.eks. Breathe Right). Hæfteevnen er simpelthen for ringe og den normale variant er ikke lige så effektiv som andre tilsvarende mærker. Jeg har dog ikke prøvet den kraftige model.

15 augusti 2025

Hej Melanie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det ærgrer mig at vi ikke har hørt fra dig i supporten, da vi ellers hurtigt kan finde en løsning der passer dig.

Det er nemlig ikke alle næsestrips der passer til alles anatomi, og hudtype.

Det er lige netop derfor vi tilbyder 4 forskellige næsestrip modeller, og har vores 30 dages tilfredshedsgaranti, hvor vi endda også tilbyder at man kan bytte til en anden model.

Hvis det lyster, og du gerne vil prøve en anden model som formentlig kan sidde bedre fast på din hudtype.

Så tag endelig vores anbefalingsquiz: https://feelair.dk/pages/modelquiz (hvis ikke du allerede tog den inden dit køb), og send os svaret på “kontakt@feelair.dk”.

Så sender vi den nye pakke afsted med det samme!

Dog hvis du synes at det virker for bøvlet og hellere vil have refunderet dit køb, og dermed indfri din garanti, jamen så send os gerne en mail, og så får vi det ordnet.

Uanset hvad, skal du have en stor tak for at give Feelair en chance!

Dbh. Kasper fra Feelair

Bedre søvn

Det har hjulpet mig at få en bedre søvn, det var den primære grund til at prøve dem, det har indfriet mine forventninger, det er dejligt 😃

24 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I får altså 5 stjerner selv om jeg fik…

I får altså 5 stjerner selv om jeg fik pengene tilbage da jeg var/er i tvivl om de er gode til mig.
Det gør i da de sådan set fungere fint og har gjort jeg ikke har brugt næsespray i lang tid.
Jeg kan dog ikke bruge dem i mange dage af gangen (om natten) da jeg så begynder at få et ubehag og smerter rundt omkring i kroppen - uden vi i korrespondancen kunne finde nogen forklaring, men væsentlig bedre end at skulle bruge næsespray alt for ofte!

Jeg vil dog helt klart anbefale produktet - specielt med tanke på tilfredshedsgarantien og servicen - så taber man kun ved ikke at prøve dem af!

24 juli 2025

En kundeoplevelse i særklasse

Jeg har sjældent oplevet så god kundeservice som hos Feelair. Selvom deres næsestrips desværre ikke fungerede for mig personligt, blev jeg mødt med åbenhed, forståelse og oprigtig venlighed hele vejen igennem.

De tilbød mig hurtigt en testpakke med andre modeller, og da det heller ikke løste problemet, fik jeg en fuld refundering - helt uden bøvl eller sure miner (endda uden jeg spurgte). Tværtimod virkede det, som om de oprigtigt satte pris på min feedback og ønskede at bruge den konstruktivt.

Kasper fra Feelair var fantastisk hele vejen – hurtig, imødekommende og meget professionel.
Hvis du overvejer at prøve deres produkter, så gør det med ro i maven - du er i trygge hænder.

Tak for en sjælden god oplevelse

4 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.