Meget tilfreds. Næsestripsene er overraskende gode. De gør, så der er mere fri adgang til luft gennem næsen - og dermed mindre snorken. Jeg mærker en tydelig forskel.
Det här tycker kunderna
Meget tilfreds med de købte næsestrips (gennemsigtig, normal). Giver god luft i næsen. Eneste minus er, at ved brug hver nat bliver næseryggen efterhånden lidt skinnende, der hvor strippen har siddet,... Se mer
Jeg droppede næsespray og begyndte at bruge FeelAir-næsestrips, fordi jeg havde læst så mange gode anmeldelser. Allerede første gang jeg brugte dem, kunne jeg mærke en stor forskel – jeg kunne trække... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Feelair leverer næsestrips, der forbedrer din vejrtrækning og giver dig en bedre nattesøvn. Vores strips er udviklet til at støtte næsens ydre vægge, hvilket gør det nemmere at trække vejret gennem næsen – selv ved forkølelse eller allergi. Med Feelair får du øget komfort natten igennem og en bedre start på dagen. Perfekt til dem, der ønsker en rolig nat uden snorken, og til dem, der vil forbedre deres træning ved at optimere vejrtrækningen. Feelair er din løsning til en sundere og mere behagelig hverdag.
Kontaktuppgifter
Augustenborggade 2, 8000, Aarhus C, Danmark
- +45 52 76 76 64
- kontakt@feelair.dk
- feelair.dk
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde købt de kraftige strips, men de var for store. Feelair refunderede dem og sendte mig nye passende strips uden yderligere betaling 🙏🏻
Super produkt
Super godt produkt, både næsestrip og mundtape. Det eneste er at mundtape, desværre siger rigtig godt fast specielt i skæg.
Dejligt at I kommunikerer ud inden
Dejligt at I kommunikerer ud inden !
Giver god mulighed for at gøre det rigtige . Og jeg synes bestemt det virker
Optimal vejrtrækning
Har brugt free1air normal i ca. 3 måneder. Tar en strips på inden sengetid, den sidder fast hele natten igennem. Vejrtrækningen fungerer optimal, ingen behov for næsespray. Min søvn er blevet bedre. Jeg dyrker en del sport, men har endnu ikke testet dem under sorten.
Fantastisk kundeservice
De svarer hurtigt og er positive og løser problemet med det samme
Gode produkter som holder hvad de lover.
En god oplevelse
Jeg har misbrugt otrivin i perioder og ville prøve denne mulighed. Til min store glæde, så virker det helt perfekt! Skønt med luft i næsen, når jeg sover 🙂
Fungere rigtig godt omend jeg godt…
Fungere rigtig godt omend jeg godt kunne tænke mig de sad mere fast. Synes for tit de går løs. Jeg vasker næsen inden påsætning for at undgå fedtet overflade.

Svar från Feelair
Bøjer mig i støvet
Jeg troede sku ikke rigtigt på det, læste de mange gode anmeldelser og gav det et forsøg selv. Wow, jeg sidder her til morgen og har taget strippen af - desværre, for jeg savner allerede den, jeg havde på i nat. Kæmpe forskel de gør.
Virker som det skal
Jeg købte en pakke kraftige næsestrips (Kraftig V3).
Pakken kom hurtigt, og produktet fungere. Det var lidt mærkeligt at kunne trække vejret "ordenligt" igennem næsen.
Jeg tror at jeg skal ned til den almindelige næsestrip næste gang, for kraftig, betyder kraftig! De sidder fast, og falder ikke af, jeg bruger dem kun om natten, når jeg sover. Det gør at jeg kan trække vejret igennem næsen. Om jeg sover bedre, er jeg ikke helt sikker på.. Det betyder også at det kan gøre lidt ondt at tage den af, dagen efter. Men med vand på, er det ikke så slemt.
Jeg oplevede dog efter et par dage, at min næse blev øm, som om jeg havde været forkølet og pudset næse i en uge, øm. Jeg valgte at springe stripsene over i 2 dage. Nu bruger jeg dem igen og problemet er ikke kommet retur.
Jeg får nemt følesen af tilstoppet næse, så disse strips hjælper med at jeg ikke behøver at trække vejret gennem munden.
Virkelig god service
Virkelig god service! Jeg havde problemer med at få stripsne til at sidde og skrev en mail. Dagen efter havde jeg svar og en ny forsendning med posten som passer bedre.
Min søvn er blevet markant bedre og min snorken mindre.
God service og næsestrips, der virker!
Jeg er næsten kun for under et år siden begyndt at bruge næsestrips, da jeg førhen ikke troede på effekten af det.
Dog kan jeg sige, at jeg sover MEGET bedre og mærker med det samme, at jeg trækker vejret bedre efter, jeg har sat en strips på. Jeg snorker næsten ikke længere og får sovet igennem ift. før jeg brugte strips.
Jeg oplevede uheldigvis i min pakke, at jeg havde nogle defekte næsestrips, som jeg gjorde FeelAir opmærksom på. Her sendte Kasper mig hurtigt to nye pakker på deres regning, hvilket bare er god og hurtig service! Kan helt klart anbefale FeelAir!
Slut med Næsespray
Efter at have været “misbruger” af næsespray (otrivin) i over 20 år, med et lille pust i hvert næsebor inden sengetid, læste jeg om Feelair på Facebook. Jeg bestilte en pakke fordi jeg indtil da havde prøvet ALT for at slippe ud af misbruget.
Første nat med plastret hjalp det ikke en fløjtende fis 😞, men jeg var heldigvis stædig. For allerede dagen efter hjalp det, og nu efter at have taget plaster på i 8 nætter, sover jeg fantastisk.
Tak til FeelAir for på så kort tid at have fået mig til at skrotte næsesprayen ❤️
Mvh Lena
Supergo kundeservice
Jeg købte Feelair næse strips for store-fik gratis tilsendt den rigtige str.de passer perfekt- klæbepude holder længe /sidder godt fast.jeg reagere desværre med kløe på det.jeg sender feedback -som forespurgt- til Feelair og får promte- og mod min forventning- mine penge retur.
Super flot service- de kan jo ikke gøre ved at der er ting jeg reagerer på .
100% anbefaling fra mig.vh mie nielsen
Klasse kundeservice
SUPER god oplevelse omkring feelair!
Desværre fungerede produktet ikke til mig, men hele oplevelsen jeg har haft med feelair er har været super god!
Hurtig direkte levering af produktet og da jeg gjorde krav på min tilfredshed garanti var der absolut ingen problemer! Ingen dumme spørgsmål, intet! Der blev beklaget meget og takket for at man havde prøvet produktet trods at det ikke fungerede
Kan varmt anbefale at handle hos feelair! At deres produkter ikke lige passer til mig er jo hvad det er, men måden de håndtere deres forretning på er klasse min optik! Godt gået!
Fantastisk produkt og service
Jeg kan mærke, at jeg sover bedre med Feel Airs næsestrips, og det er vidunderligt.
MEN jeg er allermest imponeret over deres over toppen kundeservice. Jeg havde slet ikke forventet den respons, jeg fik fra Kasper, da jeg måtte klage min nød over en "selvforskyldt" bortkommet pakke.. Jeg tror ikke, at jeg i mit 40 årige liv nogensinde har fået så fantastisk et svar og service fra en butik før. Det er simpelthen i verdensklasse. Og så endda på et produkt, som virker!
Igen tusinde tak til Kasper (og teamet bag FeelAir), I må simpelthen være de dejligste mennesker.. Jeg ønsker jer alle en glædelig jul og godt nytår ;-)
5 stjerner for en fantastisk
5 stjerner for en fantastisk, hurtig og effektiv service. Det vægter højt hos mig. Stripsene (kraftige) virkede ikke fuldt ud for mig og desværre løsnede de sig også om natten.
Dog er det stadig 5 stjerner, da de altid forsøger at hjælpe kunden, om det så er vejledning eller pengene tilbage, så lytter de.
I mit tilfælde sendte jeg en mail hvor jeg ønskede at have pengene retur, hvilket skete inden for få døgn👏
Fantastisk kundeservice
4 solide stjerner for rigtig god kundeservice, hvilket vægter meget højt i min bog. Venlig og løsningsorienteret vejledning. Og så ringede de endda mig op i telefontiden, efter jeg havde forsøgt at kontakte dem uden for telefontiden. Desværre virkede stripsene ikke mod min snorken (ifølge min kone🙈), så derfor jeg ikke kan give den 5. stjerne. Og når de skriver fuld tilfredshed eller pengene tilbage, så holder de ord. Fik pengene for hele ordren retur i går. Fortsæt det gode arbejde, Feelair👍🏼
Ingen virkning
Har nu prøvet disse næsestrips af på både mig selv og min mand (De kraftige). Mig selv fordi min næse altid stopper til -det virker ikke, den stopper stadig til på samme måde. Min mand fordi han snorker -jeg sover stadig dårligt fordi han snorker, så desværre heller ingen virkning der.
De løsner sig også i løbet af natten.

Svar från Feelair
Et firma man kan stole på
Det er så god stil at Feelair står inde for deres produkter.
Jeg er blevet hjulpet hver gang der var en udfordring.
Kan varmt anbefale dette firma selvom de ikke sidder godt fast på mig (brugsanvisningen er fulgt)
Virkelig god og hurtig respons
Jeg har købt næsestrips over en længere periode, og er meget glade for dem. Altid hurtig levering.
Sidst jeg bestilte var d 14/10. Pakken kom dog aldrig frem. Kontaktede dao, som vil efterlyse den.
Samtidig skrev jeg blot til info til feelair, at dao efterlyste den.
Der blev pakket en ny til mig, og straks afsendt. Mig til tasterne igen og fortalte dem, at det slet ikke var min hensigt. De skrev tilbage, at det de mente det letteste for mig var at gå en ny tilsendt.
Det kalder jeg super god service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.