Habe einen 50€ Gutschein und mehrfach versucht ihn einzulösen. Es geht nicht. Der Kundenservice antwortet mir alle 3 Tage mal und ich bekomme eigentlich immer die gleichen Antworten. „Es sollte gehe... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb voor mijn moeder een fashioncheque gekocht bij Etos. De fashion cheque kan niet ingewisseld worden bij diverse ketens terwijl het saldo wel toereikend is. Al een week contact met fashioncheque... Se mer
Are you thinking about giving this gift card? Reconsider! Or at least read the limits carefully on where the card can be used. Some shops, like Foot Locker, sell some products exclusively on their onl... Se mer
Ik heb nog niets ontvangen! Op 24 december nog steeds niets ontvangen! Dit ligt niet aan Fashioncheque, maar helaas is Post.nl niet erg accuraat. Afgesproken met Fashiocheque dat mijn geld wordt... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland en te besteden bij meer dan 10.000 winkels en webshops. fashioncheque is het leukste cadeau om te geven én te krijgen!
Kontaktuppgifter
Kruisweg 801 C, 2132 NG, Hoofddorp, Nederländerna
- 023-2120012
- info@fashioncheque.com
- fashioncheque.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Duidelijk en snel!
Duidelijk en snel!
Ook de verzending is prima! Als cadeautje verstuurd en zeer gewaardeerd! 👌

datum afleveren
Heb maar 1 opmerking, graag bij bestellen ook afleverdatum door mij aan te kunnen geven, dat is wel net zo makkelijk.

Svar från fashioncheque
Eenvoudig bestelproces met mindere opvolging
Het bestelproces is eenvoudig. Het is alleen jammer dat de "besteller" geen bericht krijgt dat de E-cheque verzonden is naar ontvanger. Achteraf bleek dat dit ook niet gebeurt was door een of ander foutje. Maar uiteindelijk is dit hersteld na telefonisch contact gehad te hebben.

Niets ontvangen
Vorige week een cadeaubon besteld. Afgelopen zaterdag een mail ontvangen dat hij is bezorgd, maar ik heb helemaal niets ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar. Na het bellen komt er een keuzemenu, maar als je je keuze intoetst blijft hij het keuzemenu gewoon herhalen. Geen aanrader.

Onbetrouwbare levertijd…
Er is gezegd tijdens het bestelproces “voor 14.00 uur besteld morgen in huis” dit was DE reden om de fashion cheque te bestellen; nu lees ik bij de e-mail dat het 1-3 werkdagen kan duren!!!!! Dan had ik het zelf ook in winkel kunnen kopen en opsturen. Ik ben erg teleurgesteld in deze deceptie

Svar från fashioncheque
Vergitigd geschenk, geef liever cash aan wie je dierbaar is
Wat een gedoe om de bon in te ruilen! vergiftigd geschenk, absoluut geen aanrader. Geef dit niet cadeau aan iemand. enkel extra gedoe. Staat ook niet vermeld op het kaartje zelf. moet je eerst surfen naar de website.

Verzending onder andere naam
Het is heel raar dat in het verzendproces de naam fashioncheque niet voor komt. Dit geeft verwarring!
Fashioncheque heeft mij netjes gebeld met uitleg en ik heb verduidelijking gegeven over dat het met name ook over de betaling ging. Eind goed al goed!

Svar från fashioncheque
Makkelijk en snel te bestellen
Makkelijk en snel te bestellen! Soepel en vlot proces.

Late levering
Bij het bestellen staat er: vóór 14:00 besteld, de volgende dag in huis. Ik heb mijn bestelling geplaatst, maar de fashioncheque kwam helemaal niet de volgende dag in huis. Ik heb er een week op moeten wachten.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.