Företaget har svarat
Virkelig, virkelig god oplevelse med at bestille fra Farstad Optik! De ansatte var super venlige og hurtige til at svare, da jeg skrev til dem med et par spørgsmål. Mine solbriller var på forudbe... Se mer
Företaget har svarat
Bestilte et nyt etui til mine RayBan solbriller.🕶️ Et par dage senere modtog jeg den nydeligste pakke. Etuiet var svøbt i det fineste røde silkepapir og der medfulgte 2 pudseklude, en brillespra... Se mer
Företaget har svarat
Vi er en uafhængig optiker i hjertet af Silkeborg og Ry. Derudover har vi en webshop med et stort udvalg af solbriller og briller fra kendte brands og med konkurrencedygtige priser. Vi vægter den personlige kundekontakt og faglige dygtighed højt, så du tilbydes de mest optimale løsninger for dit syn. Vores ambition er at være din foretrukne optiker og et stærkt alternativ til de landsdækkende optikerkæders butikker. DU ER VORES FOKUS Hos Farstad Optik gør vi vores yderste for, at du finder netop de briller, kontaktlinser eller solbriller, som passer til dig, dit budget og din stil. Du finder et unikt sortiment hos os, som vi selv sætter en ære i at sammensætte. Vi forhandler de kendte mærker, men har også attraktive brands og modeller, som du ikke finder andre steder. Desuden tilbyder vi GRATIS synsprøve hos vores kvalificerede og professionelle optikere. Kig forbi og oplev en synlig forskel på udvalg, faglighed, service, lokal engagement og vores stræben efter at gøre hver kunde til en loyal livstidskunde.
Søndergade 2C, 8600, Silkeborg, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God hjemmeside. Hurtig levering. Kvalitets produkter. Jeg vil ikke undvære mine suncovers. Har de sidste par år købt ca 10 forskellige hos Jer . Og så super hyggeligt med lille kort med hilsen, brillespray og lækre bolcher. Det er ikke sidste gang jeg handler her!

Svar från Farstad Optik
Kan varmt anbefale Farstad Optik. Købte et par solbriller, (RB2132) som jeg er rigtig glad for. Faktisk federe end jeg forestillede mig - både ift. pasform, udtryk og farve. Helt perfekt. Jeg modtog brillerne meget forsvarligt indpakket efter et par dage. Incl. 2 pudseklude og et etui.
Farstad Optik gør en særlig indsats for personliggøre din handel med dem. Det er et godt “ træk” 😁 og min fornemmelse er, at Farstad Optik er meget nemme at komme i kontakt med, hvis du skulle få behov for det.
Handler gerne med Farstad Optik igen.
Per Strømberg

Svar från Farstad Optik
Det gik fint med forsendelsen,og jeg er meget glad for solbrillerne.

Svar från Farstad Optik
En god oplevelse. Solbriller er kommet hurtigt og er glad for dem. Farstad optik er til at stole på.

Svar från Farstad Optik
Rigtig god og personlig service og hurtig ekspedition. Den personlige dialog sikrede at jeg inden afsendelsen af min ordre fik rettet op på, at jeg havde bestilt for stor brillestørrelse.

Svar från Farstad Optik
Super hurtig afsendelse, desværre med postnord så der gik en ekstra dag.
Tak til Majken for den søde note.

Svar från Farstad Optik
Mine solbriller var på forudbestilling og ankom hurtigt efter, at de var kommet på lager.
Kan helt sikkert anbefale køb herfra! 😊

Svar från Farstad Optik
Hvis du mangler nye briller, så LØB, ikke gå :)
Simpelthen fantastisk service med høj faglighed. Har i dag fået den bedste behandling af Stine.

Svar från Farstad Optik
Har bestilt premium brillestel som blev leveret på 2 dage og kom med en personlig hilsen med tak for handlen.
God oplevelse.

Svar från Farstad Optik
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.