Det var et fedt design, men kvaliteten af stelle og specielt glas var så dårligt, at de blev ridset af at ligge i en lomme (uden nøgler eller andet "hårdt") - så smed dem ud...Jeg havde heldigvis købt... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Hurtig levering. Skulle bruge en mindre stak læsebriller primært til arbejdet da jeg så småt er begyndt at blive langsynet i en alder af 51. Købte nogle ekstra da jeg gerne vil have et par liggende fo... Se mer
Super god service, gode priser og hurtig levering. Vil bestemt anbefale andre at handle der.
Faldt over en annonce fra jer på Facebook og tjekkede siden ud - var lidt skeptisk, så tjekkede cvr og trustpilot! Gode anmeldelser - så bestilte 3 (kunne dog have bestilt flere fede designs) seje s... Se mer
CBA Optik blev stiftet i 2005, og siden da har vi specialiseret os i at designe og producere solbriller, læsebriller, skærmbriller, brillestel, og tilbehør til briller. Alt sammen til en overkommelig pris. Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, ved at have vores egen produktion i østen, og kan derfor tilbyde nogle af markedets bedste priser, i den bedste kvalitet.
Bøllemosvej 22, 3550, Slangerup, Danmark
Jeg købte to par solbriller hos CBA optik i sensommeren sidste år. Jeg fik ikke gået med brillerne, og lagde dem derfor i mit vitrineskab. Da jeg for 14 dage siden tog solbrillerne frem, var det ene par knækket to steder i stellet.
Jeg kontaktede CBA optik på mail, og de tilbød straks at give mig et erstatnings par. Desværre var min brille model udgået, men jeg kunne frit vælge mellem alle deres andre modeller.
Jeg takker for handlen, og kommer gerne igen en anden gang! Det er sku da service :-)
Alt var tilfredsstillende så helt klart et sikkert sted at handle
Købte et par læsebriller som var i smart design og kvalitet!
Blev perfekt serviceret med oplysninger om levering etc.
Kommer til at købe igen.
Fantastisk hurtig levering, og super produkter til prisen
Var bekymret for om det var et dårligt produkt jeg havde købt, men jeg er vildt glade for de solbriller jeg har købt. Overvejer at købe et par mere, så jeg har nogle hvis de andre bliver væk.
Fine briller til gode priser og hurtig levering 👍
Glasses are fine but they glued the +2 sticker on the lens, never experienced that before. Took me 30 minutes, trying to get the glue residue of the lens. Just kept spreading all over 😂
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.