Alt funker nemt og enkelt. Det er pænt og ordentligt. Samtidigt noget for alle niveauer Technogym til de knapt så tunge drenge og andet grej til de mere avancerede. Også godt udvalg af løbebånd og and... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fair Fitness. Centeret er altid pænt og ryddeligt, hvilket skaber en behagelig træningsatmosfære. Fordele: • Maskinerne er moderne og i god stand, hv... Se mer
Företaget har svarat
Et helt igennem dejligt trænings center! Rene toiletter/omklædningsrum, gode maskiner, dejlig indretning, nemt afspritnings system, skønne mennesker og altid en fantastisk stemningen deroppe... Se mer
Företaget har svarat
Har i mere end et halvt år bedt om at få udskiftet defekt udstyr i Sorø centret og skrevet mere end en mail. De svarede første gang at det ville blive skiftet med det samme. Tre måneder senere svarede... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fair Fitness tilbyder et meget bredt udvalg af topmoderne fitnessudstyr, og er stedet for alle der ønsker at dyrke fitness. Om du aldrig har sat fod i et fitness center, eller om du har gjort det i en menneskealder – vi har udstyr og plads til begge ender af spektret, og alle derimellem! Vi bryster os ved at tilbyde et fitnessmedlemskab der er simpelt og til at forstå. Med dit personlige medlemskab kan du træne alle dage, hele døgnet og i alle centre til en fast pris. Du har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned, og der er ingen binding eller andre kryptiske betingelser. Fair Fitness er en kæde af centre, der er ejet af forskellige juridiske enheder.
Kontaktuppgifter
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Søgte en løsning på et spørgsmål fik…
Søgte en løsning på et spørgsmål fik hurtigt og overskuelig svar og respons.

Svar från Fair Fitness
Udmeldelse - nemt og gennemskueligt!
Jeg har brugt fair fitness gennem nogle måneder og været super glad for det. Fint udvalg af maskiner til mit niveau.
Jeg har lige udmeldt mig (forhåbentligt kun midlertidigt grundet personlige forhold) og det var super nemt at melde sig ud. Ikke noget med nogle skjulte eller bøvlede udfordringer - men simpelt, nemt og hurtigt 👍🏼

Svar från Fair Fitness
Det er et super godt center i nykøbing…
Det er et super godt center i nykøbing sj. Håndvægtene stopper desværre ved 40kg, der ingen hack squat maskine Og det ville være dejligt med nogle elastikker til leg extensions maskinen.
Meget tilfreds ellers💪

Super fair fitness
Gode centre, med gode lokationer. En masse gode maskiner og godt med plads. Flot indrettet og god stemning.
Top klasse!

Gode og pæne faciliteter
Gode og pæne faciliteter. Rart med et center tæt på, så ikke jeg skal køre ind til de store byer.

Svar från Fair Fitness
Er godt tilfreds med centeret og…
Er godt tilfreds med centeret og faciliteterne.
Knap så godt er at medlemmer har svært ved at rydde op efter sig selv, snakker højlydt i telefon. Medlemmer bruger hørepropper/værn i/på begge øre, så de er svære at komme i kontakt med, tænk hvis der sker en hændelse(ulykke) og man ikke kan høre den.
Fair Fitness burde lave regler for brug af (ingen)telefon under træning.
Den oplevelsen er en typisk dag i centeret og ikke en special dato.
God træning.

Svar från Fair Fitness
Jeg syntes der var rent og pænt flot…
Jeg syntes der var rent og pænt flot udstyr, nyt og godt. Det er godt man kan træne der alle tider på døgnet.

Svar från Fair Fitness
Et fitness center der er værd at besøge
Fair Fitness = pænt og rent sted... hyggelige omgivelser....nemt at færdes rundt i centret....aldrig mange mennesker på en gang.... gode faciliteter....pæne og rene toiletter /bad.... alt i alt et godt sted at træne

Svar från Fair Fitness
Overordnet er jeg tilfreds med at træne…
Overordnet er jeg tilfreds med at træne i Fairfitness. Der er altid rent og pænt og mange gode maskiner.
Jer synes der mangler nogle flere træningsmåtter til gulvøvelser. Der er kun to måtter.
Der mangler desuden flere baderum. Der er kun to baderum til mange mennesker.
Elsebeth Engsig-Karup

Svar från Fair Fitness
Selve maskiner og motionsområde er ok
Selve maskiner og motionsområde er ok. Men bade og omklædningsfaciliteter kunne der godt gøres noget ved.
Der er og har altid være meget koldt i omklædningen om vinteren.
Flere brusere og større baderum ville være ønskeligt.

Svar från Fair Fitness
Det er fint lokaler og det har de…
Det er fint lokaler og det har de maskiner som kunne bruge

Udsigt og lysere farver
Det ville være rart med lidt udsigt og mere lys I træningslokalet, lysere farver istedet for det er så mørkt på både gulve og vægge.. Så bliver det ikke respekteret af andre brugere at man ikke må gå med udendørs sko indenfor, ser ofte på maskinerne og på gulvene at der har været nogle inde med sko på udefra.. Ellers er jeg godt tilfreds med at gå der hvor jeg går...

Godt træningscenter.
Hermed en lille hilsen til fair fitness.
Det er alle tiders træningscenter, der er dog nogen, der har glemt deres
Mor! til at klare oprydningen, for de unge mennesker. De har ikke lige fået den del med hjemme fra, og de har heller ikke lært at læse.
For sikke et rod der kan være, når den generation har været sluppet løs.
Når de er der, larmer de med vægtene, så vi ikke er i tvivl om, at vægten er for høj, for de kan ikke sænke den på normal vis, de slipper dem, så vi andre ikke er i tvivl om, at det er nogle slapsvanse, der er kommet i centeret.
Det med aftørring og sko skifte, har de heller ikke lært.
Ja der drejer sig om, måske ca. 20 % af dem, der halter lidt på ovenstående.
Men jeg vil nu alligevel, anbefale det til andre, for der er rigtig god plads og træningsudstyret er i orden. Så alt i alt et stort og godt træningscenter.

Svar från Fair Fitness
Super flot træningscenter …
Super flot træningscenter i Nykøbing Sjælland altid pænt og rent.
Maskinerne er virkelige gode ,rigtig fin kvalitet Mangler en kaffestue med stole og borde til efter træningen.Kan ikke aflåse garderobe skabe er defekte

Introduktion
Jeg er helt ny i fitness verden og ville ønske der var mere introduktion i brug af maskiner 🙂
Jeg er glad for at jeg kan komme og gå som jeg vil 🙂

Fair Fitness for Life
FF er udstyret med de bedste maskiner som altid fungerer
Der er altid rent
Der er en dejlig trænings-atmosfære

Mange mennesker og dyrt
Der er mange mennesker i nogle af træningscenterne og det mest unge mennesker. Det er også dyrt, jeg har ikke været i anden fitnesscenter end det her så ved ikke hvor godt det er forholdsvis til andre

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.