Alt funker nemt og enkelt. Det er pænt og ordentligt. Samtidigt noget for alle niveauer Technogym til de knapt så tunge drenge og andet grej til de mere avancerede. Også godt udvalg af løbebånd og and... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fair Fitness. Centeret er altid pænt og ryddeligt, hvilket skaber en behagelig træningsatmosfære. Fordele: • Maskinerne er moderne og i god stand, hv... Se mer
Företaget har svarat
Et helt igennem dejligt trænings center! Rene toiletter/omklædningsrum, gode maskiner, dejlig indretning, nemt afspritnings system, skønne mennesker og altid en fantastisk stemningen deroppe... Se mer
Företaget har svarat
Har i mere end et halvt år bedt om at få udskiftet defekt udstyr i Sorø centret og skrevet mere end en mail. De svarede første gang at det ville blive skiftet med det samme. Tre måneder senere svarede... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Fair Fitness tilbyder et meget bredt udvalg af topmoderne fitnessudstyr, og er stedet for alle der ønsker at dyrke fitness. Om du aldrig har sat fod i et fitness center, eller om du har gjort det i en menneskealder – vi har udstyr og plads til begge ender af spektret, og alle derimellem! Vi bryster os ved at tilbyde et fitnessmedlemskab der er simpelt og til at forstå. Med dit personlige medlemskab kan du træne alle dage, hele døgnet og i alle centre til en fast pris. Du har et opsigelsesvarsel på løbende måned + en måned, og der er ingen binding eller andre kryptiske betingelser. Fair Fitness er en kæde af centre, der er ejet af forskellige juridiske enheder.
Kontaktuppgifter
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fint center
Frie rammer, nemt at finde rundt i centerne. Mangler dog lidt produkter engang i mellem, såsom skraldeposer, håndklæder og viskestykker.
Fedt Center i Marielyst
Fedt Center i Marielyst. Alltid pænt og rent 💪
Kan ikke finde 2 gode ting at sige om…
Kan ikke finde 2 gode ting at sige om det skod sted, vælg alle andre steder.
Fair Fitness
Fair Fitness, Næstved og Fensmark.
Kan varmt anbefales, jeg har trænet i alle centre og er nu fast i Fensmark.
Jeg er yderst tilfreds med alle de maskiner som er til rådighed, der mangler intet 👌😊
God plads i mellem maskinerne og så er der blevet så flot i Fensmark efter alt det nye som er blevet lavet, plus der altid er rent og pænt 🤩
Mvh Rikke
Dårligt trænings miljø
Hej med jer
Har lige skiftet træningscenter til jer. Har trænet i det lokale center 2 gange, begge gange render unge rundt og træner i bar overkrop og tror de er med i en Hollywood spillefilm. Det giver et utroligt dårligt miljø. Har prøvet at skrive via kontakt formular, men virker ikke. Har udmeldt mig og håbede at jeg kun skrive noget der, men mine kommentar kunne igen ikke sendes, virkede heller ikke. Jeg vender retur til det gamle center.

Svar från Fair Fitness
Det har været en stor fornøjelse
Det har været en stor fornøjelse at træne i jeres center i Sorø.
Men har nu hen over vinteren nået mit mål om at blive klar til KBH Marathon.
Jeg vil fremhæve det rummelige
kølige og gode indeklima der gør det perfekt til løb på løbebånd.
På gensyn
Vh Henning

Snyd med betalingerne
Da centret skiftede deres navn fairfitness/wedo i høng, begyndte de at trække dobbelt hver mnd. Skrev til dem at det måtte være en fejl i deres system, men de svarer ikke på mine henvendelser meget frustrerende da jeg gerne ville træne der men ikke betale dobbelt.
Føler mig virkelig snydt

Svar från Fair Fitness
Badeforhold gør jeg skifter…
Badeforhold gør jeg skifter træningscenter
Ingen varme i omklædnings rum / bad og slet ikke det der ligner varmt vand mere
Total ringe i forhold til tidligere
Ellers var det et fint center

Svar från Fair Fitness
Overordnet er jeg godt tilfreds med…
Overordnet er jeg godt tilfreds med centeret. Der er god plads og de maskiner mm jeg skal bruge. Rengøring er desuden i store træk fin
I øjeblikket virker udsugningen ikke i centeret. Jeg skrev en mail for at høre hvornår den blev lavet. Den har jeg ikke fået svar på endnu, så inden jeg skulle træne i dag ville jeg lige ringe og høre til det.
Jeg fik desværre fat i en medarbejder, der trængte til weekend. Og fik derfor ikke andet svar end at det først blev lavet næste gang der kørte en Tekniker forbi centeret. Bortset fra det kunne han ikke hjælpe- og det var tydeligt at han ikke GAD hjælpe. Kunne man til en start lære sine medarbejdere at præsentere sig med om ikke andet så bare fornavn og sige pænt goddag til kunderne.

Svar från Fair Fitness
Fair fitness er et rigtig godt fitness…
Fair fitness er et rigtig godt fitness center på grund af maskinerne, fælleskabet. Folk er rigtig flinke til at hjælpe og det er virkelig fedt at træne der.

Svar från Fair Fitness
Super venlig betjening og hjælp til at…
Super venlig betjening og hjælp til at få medlemskab i orden, med alt som hører med, ansigts kode, instruktør og besparelse på 100 kr mdr, til september. Jeg er ret glad og imponeret over betjening. Tak..
Hver vinter skal man huske ekstra tøj…
Hver vinter skal man huske ekstra tøj da der ikke er særlig meget varme i centeret. Om sommer er der ikke nok ventilation.
Det er selvfølgelig min mening, hvis du en dag brækker hoften og ikke kan træne igen. Skal du stadig betale din måned
Færdig, og den næste selv om du ikke kan træne.

Kom nu ind i kampen.
Jeg har ingen klager eller andet ang. centrene. Derfor også 2 stjerner i stedet for 1.
Mit problem er på hvordan kæden bliver drevet, og de nærmest ikke eksisterende fordele du får med i dit ellers dyre abn.
Først og fremmest kan man ikke sætte sit abn på pause. Jeg skal ud og rejse i en måned med ingen mulighed for at bruge mit abn. Jeg bliver dog stadig tvunget til at betale fuld pris fordi Fairfit ikke har sådan et koncept, som Fitnessworld eksempelvis har.
For det andet så er kædens 24/7 åbningstid hovedårsagen til at jeg træner i Fairfit. Men, pga. små børn ikke kan finde ud af at opføre sig ordenligt, har de lukket centret i Næstved centrum fra kl. 22 om aften i weekenden. Jeg er indforstået med, at kæden gør det for at undgå hærværk mv., men der må da være et andet alternativ end dette. Sæt eksempelvis vagter på, sæt flere sikkerhedskamera op osv. Osv. Det for dårligt at det går ud over alle andre. Desuden betaler vi stadig 259kr p/m selvom centeret lukker tidligere end aftalt. Dette forekommer “unfair” i mine øjne.
Endelig er prisen på abn alt for dyrt ift. hvad du får. Du får ingen mulighed for at sætte dit abn på pause, ingen fitnessapp eller trackingudstyr mv., ingen mulighed for at tage fx en ven med - og jeg kunne blive ved. Alt dette har jeres største konkurrent i Næstved til næsten samme penge.
Kom ind i kampen.
UPDATE TIL JER SVAR:
Du har helt ret i, at det ikke står i jeres medlemsbetingelser. MEN, dette ændrer ikke på at det BURDE være muligt at sætte sit abn i bero - især når i opkræver 259kr for Danmarks nok mest middelmådige fitnessabn.
Desuden vil jeg også give dig ret i, at det er beklageligt og ærgerligt at små børn ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Men den løsning I har fundet på er alt for indgribende. I reklamerer jer til verden som et døgnåbent fitnesscenter, men I forsøger ikke at opretholde dette image. Som sagt er der mange flere alternativer end at lukke centeret for alle. Derudover gav I ingen kompensation eller lign. til jeres medlemmer da I gjorde dette.
Og ja, det andet center i byen er stadig døgnåbent (heldigvis), men det er jo kvalitetsmæssigt ikke i nærheden af centeret i byen - og det ved I også selv. Det er i hvert fald ikke 259kr værd. Der er fx færre maskiner og slidt udstyr samt badende lugter og er pænt uhygiejniske i det andet center. Så lad vær med at bruge det andet center som undskyldning for at lukke jeres hovedcenter og for jeres urimelig høje pris.
Desuden svarer du ikke på hvorfor jeres medlemmer ingen flere fordele får? Der er ingen apps, trackingsudstyr, mulighed for bero eller at tage en ven med osv. inkluderet i jeres abn. Dette er ellers forventeligt eftersom man giver så mange penge.
Alt i alt er det et meget ligegyldigt svar du giver.
Til andre som overvejer at melde sig ind i Fairfitness bør det nævnes, at de intet ansvar tager for deres fejl og mangler. Det kan ses i deres svar på denne anmeldelse. Så hvis du leder efter et fitnesscenter med få til ingen abonnementsfordele, et center som ikke er faste på deres principper, og ej heller prøver at være løsningsorienteret når der opstår problemer - så bør du klart vælge Fairfitness :)
Anmeldelsen er gået fra 2 til 1 stjerne pga. jeres ubrugelige svar og tilgang til kunder.

Svar från Fair Fitness
God service, pænt center, altid åbent!
Virkelig pænt træningscenter for en lav pris og deres service er hurtig og hjælpsom. Det er også rigtig fedt at man kan komme ind alle timer på dagen.

Svar från Fair Fitness
Good experience at Næstved fairfit also…
Good experience at Næstved fairfit also in Præstø and Vordingborg

Fair Fitness Vordingborg
Jeg elsker at træne i jeres Fair Fitness center i Vordingborg og var medlem fra den dag i åbnede. Jeg har haft en længere pause fra træning og er nu tilbage som medlem i jeres center igen. Måden det hele er indrettet på og selve atmosfæren dernede var grunden til at jeg meldte mig ind i netop jeres center igen, fremfor Fitness World som ellers er større og med billigere abonnement.
Dog synes jeg at det er under alt kritik at i tager 259,- kr for at træne i Vordingborg centeret når det på ingen måde er opdateret som de mange andre flotte centre i har opført rundt omkring i andre byer. Gulvet er stadig skævt som det var tilbage i 2019 og det er de samme slidte maskiner og genstande som er at finde dernede.
Da i åbnede hang der fjernsyn i cardio området som gjorde det nemmere for mig at stå længere tid på maskinerne da der var noget at kigge på, dem har i taget ned..
Udsugningen i herre omklædningsrummet virker ikke og et par af skabene mangler skabslåger. Ude på toiletterne er der en rist under håndvasken i gulvet hvor der flyver dyr rundt.
Har hørt fra andre medlemmer som også er bitre over at give fuld pris for tiden, at planen er at centeret skal opdateres og skulle have været det før nytår men endnu ikke er blevet det..
Jeg håber at i vil kigge på tingene dernede og tage min anmeldelse af centeret til jer og ikke kun se den som hård kritik. For jeg elsker og ønsker som sagt stadig at træne i Fair Fitness Vordingborg. :)

Fantastisk trænings-center.
Hejsa. Jeg er nyt medlem. Jeg er positivt over for det udstyr i sætter til rådighed. Der er kun fantasien der sætter grænser. Udstyret er i høj kvalitet samt mange muligheder. Der er en del af udstyre jeg aldrig har set før men mulighederne er ubegrænset. Det er positivt samt en dejlig atmosfære i træningcenter og folk er hjælpsomme vis der er udstyr man er i tvivl om, så endelig spørg den sidemakkar, han eller hun kan hjælpe dig . Sidst men ikke mindst. Det så fedt med det face scanning systemet, aldrig set det før. Utrolig nemt at oprette sig, det tager 2 min derefter ned i centeret og scann dit ansigt. Tager 1 min max .Bum så du klart til at træne .. jeg har intet negativt at sige om træningcentert..

Centeret i Nykøbing sj.
Selvom centret ikke er bemandet, oplever jeg en super god service. Det er dejligt, at jeg har mulighed for at tilpasse mit abonnement til ferieperioder, så jeg undgår at skulle betale for en hel måned ekstra. Jeg er også imponeret over ansigtsgenkendelsessystemet, som fungerer super godt, når jeg skal ind i centret.
På trods af de positive oplevelser, er der dog stadig nogle områder, som kunne forbedres i centret i Nykøbing sjælland. For eksempel trænger badeforholdene til en opgradering, da bruseren ikke er særlig kraftig, og selv når man skruer helt op for det varme vand, virker temperaturen uændret. Der kunne også overvejes en omrokering af maskinerne og et bredere udvalg af træningsøvelser, da det kan være svært at få plads til at udføre øvelserne, når der er mange mennesker i træningsområdet.

Lækre provins-centre
Lækre provins-centre, til skønne provins priser! Yderst fænomenalt, kan på det kraftigste anbefales hvis koen muuuh'er for meget derhjemme!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.