Jag har använt ERGO Försäkring både för reseförsäkring och hälsoförsäkring och är mycket nöjd. Det märks att de har lång erfarenhet – allt från tecknande till skadehantering har fungerat smidigt och... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
ERGO Försäkring erbjuder reseförsäkringar och hälsoförsäkringar för såväl privatpersoner som företag – med fokus på trygghet i varje steg. Tack vare över 100 års erfarenhet inom reseförsäkringar via Europeiska ERV, och spetskompetens inom hälsoförsäkringar via DKV Hälsa, så är ERGO Försäkring en pålitlig partner. ERGO Försäkring tillhör den internationella försäkringsgruppen ERGO Group AG.
Få hjälp 24/7
Hantverkargatan 11b, 11221, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
KATASTROF.
System är som gjort för att man inte ska orka driva igenom sitt ärende. Förlegat och knepigt. Svårt att logga in och skapa konto. Går inte att se om ens svar gått iväg.
Efterfrågas utdrag ur journal flera månader innan bokning trots att läkarintyg säger att det vid avbokningstillfälle inte kunde förutses sjukdom? ALDRIG nånsin kommer jag använda ERV/ERGO. Kommer sprida vidare till samtliga jag känner. Fy tusan för er, lurendrejare.

Svar från Europeiska ERV
Jag tycker att jag inte har något val att inte köpa nya glasögon då jag inte kan utföra mitt arbete på operation eller ens ta mig till jobbet eller ens rör mig hemma medans glasögonen repareras på fabriken i upptill 2 veckor .
Så valet finns inte .

Svar från Europeiska ERV
Smidigt att teckna förlängt reseskydd. Men har inte fått försäkringsintyget skickat till min e-post som det utlovades. Ska kontakta kundsupporten senare.

Svar från Europeiska ERV
Man får ett pris som för mig 10282 fram till det är dags att betala då har priset plötsligt stigit till 10837. Tycker det är att lura folk

Svar från Europeiska ERV
Snabb behandling och bra svar på telefon.
Jag hade gett 5 stjärnor om det varit tydligare vad som var rese-dokumentet. Nu fick jag kvitto och försäkringsvillkor. Saknade det papper man kan visa upp om något händer.

Svar från Europeiska ERV
Det är var lätt att köpa en försäkring. Ringer man till kundtjänst så får man en bra upplevelse och de är väldig trevliga och bemötande vad man än frågar dom om försäkringen. Kan rekommendera ERV till alla som skall köpa en försäkring till någon annan eller till sig själva.

Svar från Europeiska ERV
Enda avbeställningsskyddet jag hittade som gällde även vid avresa från annat land. Dessutom väldigt snabba svar från kundtjänst.

Tacksam för hjälpen.
Ringde er och fick hjälp som jag är så tacksam för. 💕

Svar från Europeiska ERV
Betalade direkt men har 4 dagar senare fortfarande inte fått nån bekräftelse eller försäkringsbrev..

Svar från Europeiska ERV
Jag köpte en försäkring för mina föräldrar inför deras vistelse i Sverige och betalade för fler dagar än vad som behövdes. När jag försökte få hjälp med återbetalning fick jag inte rätt stöd, och länken jag fick skickad till mig var alldeles för krånglig att använda. Därför har jag fortfarande inte fått tillbaka pengarna för de extra dagarna.
Utöver detta behövde mina föräldrar kontakta vårdcentralen kort efter ankomsten eftersom de inte mådde bra. Jag skickade in alla fakturor från vårdcentralen, men trots det har processen varit onödigt svår och besvärlig. Och detta var under 2023/2024.

Svar från Europeiska ERV
Detta är den 4:e eller 5:e gånger som jag använder Europeiska ERV till mina anhöriga som kommer på besök och det har alltid funkade bra. Ingen har någonsin behövt sjukvård medan de var på besök för att utvärdera försäkringen men jag känner mig trygg att de är försäkrade.