BHV cursus is echt waardeloos, ik ben zelf hulpverlener, reanimatie instructeur. Heb na tig keren een mail gestuurd en ik kreeg als respons dat ik weer de lessen moest gaan nakijken. Nergens kun je zi... Se mer
Det här tycker kunderna
heb twee certificaten behaald Engels en Duits nabetaling voor de certificaten heb ik niets meer vernomen. Ik vind dit onzorgvuldig handelen. Heb gevraagd het bedrag wat ik heb betaald te retourneren e... Se mer
Kocht voor mijn kleinzoon een cursus Frans voor Beginners. Al in les 1 staan belachelijke vertalingen. Zo worden 'u 'en 'jij' door elkaar gehaald en zelfs de vertaling van 'bonne nuit' is fout. Heb E... Se mer
Vlotte bestelling van de cursus (via coupon kunnen bemachtigen). De cursus zelf is echter ondermaats. Ik koos voor de cursus Grieks, maar dit is zeer matig. Incorrecte vertalingen (mijn vriend he... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeg nee tegen de cursus BHV
Voor mij was deze BHV cursus een herhaling voor de zesde keer, dus de inhoud ken ik zo zachtjes aan wel. De inhoud klopt aardig afgezien van de vele taalfouten.
Dan ga je echter de toetsen doen en krijg je vragen die niet in het desbetreffende onderdeel staan of gewoon helemaal niet beschreven staan en worden de vragen een dobbelspel. Ook staan er antwoorden in de toetsen die gewoonweg fout zijn, bijvoorbeeld vangt een bhv-er de hulpdiensten op? Antwoord moet Ja zijn maar in de toets is het dus nee. veel multiple choice vragen waarbij het antwoord niet in het onderwerp ligt maar de manier waarop de vraag gesteld is. Het gedrag van mensen kan je volgens de cursus analyseren aan de hand van Mens, gebouw en brandkenmerken, volgens de toets zijn dit mens, gebouw en voertuigkenmerken. Het is te lachwekkend voor woorden.
Het belang van een BHV cursus is het leren van de handelingen op de correcte manier. Dat EML hier niet in slaagt blijkt wel uit het feit dat ze de cursus nu van €179.95 (absoluut niet waard) voor € 34.95 aanbieden. Dit zou al genoeg moeten zeggen.
Cursus Spaans via vakantieveilingen gekocht
Hier ook via vakantieveilingen gekocht, geen contact mogelijk ik kan mijzelf niet eens aanmelden. Gelukkig weinig betaald. Ik ga contact opnemen met @vakantieveilingen
Vlotte bestelling van de cursus. Inhoud ondermaats
Vlotte bestelling van de cursus (via coupon kunnen bemachtigen).
De cursus zelf is echter ondermaats.
Ik koos voor de cursus Grieks, maar dit is zeer matig.
Incorrecte vertalingen (mijn vriend heeft Grieks als moedertaal), dubbelzinnige vertalingen en ontbreken van de context.
Dit is niet de correcte manier om een taal te leren.
Weinig ondersteuning, niet motiverend en weinig opbouw op de reeds voorgaande hoofdstukken.
Oplichters
Cursus gekocht via vakantieveilingen en meteen een werkboek erbij besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Meerdere malen contact opgenomen via WhatsApp en zou geld terug krijgen, maar een half jaar later nog steeds niks ontvangen. Zeer slecht
Cursusboek nooit ontvangen
Bij EML fysiek cursusboek besteld, was een 'feestdagenaanbieding', is ook direct betaald, maar daarna blijft het stil! De link naar de status vd bestelling werkt niet, men reageert niet op email en whatsapp. Nooit intrappen, riekt naar oplichting!
Dramatische Cursus Pools
Cursus Pools gekocht, maar slaat he-le-maal nergens op. Allemaal verkeerde woorden, spelfouten, niet werkende toetsen, verkeerde grammatica uitleg en nul ondersteuning. Dit bedrijf flanst via AI snel een cursus in elkaar en verkoopt kwantiteit aan de allerlaatste kwaliteit. Wees gewaarschuwd, dit is een grote verspilling van tijd en geld! Zuivere oplichting.
Cursus Spaans
Ik had de cursus Spaans aangeschaft.
Er zitten veel fouten in de cursus en
Met vragen kun je nergens terecht.
Via messenger krijg je een reactie...dat ze t opnemen met de docent,maar je hoort er nooit meer iets over.
Ondertussen blijf je met vragen zitten
Zonde van je geld om deze cursus aan te schaffen
EML kiest voor kwantiteit ipv kwaliteit…
EML kiest voor kwantiteit ipv kwaliteit en dat is te merken. Een pdf hoofdstuk is in 5 min te lezen. Vragen vd toets onder niveau. Wat vraagt de telefoniste van 112 NIET.... een van de antwoorden was "Hoe laat het is"...
Er waren zeker 6 van dit soort bijzondere mogelijkheden bij de antwoorden.... Op een mail hierover na 3 weken nog geen antwoord gehad. Aan de reviews te zien schat ik het EML niet heel leerbaar in.
Lieve help... ik hoop niet dat EML veel BHV-ers gaat opleiden... Als je cursussen aanbiedt (hoe goedkoop ook!) heb je ook verantwoordelijkheid voor de kwaliteit die je aanbiedt. Voor mijzelf was het voor de 7,50 van vakantieveilingen (waarvan slechts 1 voor eml) goed genoeg omdat ik gewoon even wat info wilde doorlezen om wat extra info/ input te hebben voor wat betreft het verlenen van eerste hulp. Maar meer moet je er ook niet van verwachten.
Rampzalig
Probeer al maanden aan te melden. Telefoon wordt niet opgenomen! Whatsapp wordt niet gelezen! Mail wordt niet beantwoord!
Wel heb ik al betaald.
geen reactie
vanaf 26-6-2023 al aan het wachten op een reactie, deze mail nog 4x onder de aandacht gebracht. Helaas geen reactie meer, weinig service!
Bar slecht!!!
Verschrikkelijk. Kan niet anders zeggen..Als je een vraag hebt duurt het dagen voordat het uberhaupt beantwoordt wordt.
Hele cursus is verschikkelijk!!
Slecht!
In het kort: nooit aan beginnen! Na vele pogingen om in te schrijven voor een cursus Italiaans kreeg ik alleen 4 vage mails waar ik geen kant mee opkon. Contact met klantenservice was alleen via app mogelijk. Ook na een aantal pogingen om het langs deze weg te doen liepen op niets uit, er werd niet gereageerd op mijn appjes. Kortom: nog niet eens 1 ster waard! Dus nooit aan beginnen! Note: had een voucher via Vakantieveilingen gekocht. Misschien is het voor hun financieel niet interessant....?
Slechte kwaliteit om Spaans te leren
Slechte kwaliteit om Spaans te leren.
Net als in het Nederlands zijn er meerdere woorden die iets omschrijven.
Tijdens de toets is maar één antwoord goed, waardoor andere goede antwoorden fout gerekend worden.
Voorbeeld; Hoe gaat het?
Spaans; Que tal? & Como estas?
Maar bij E.M.L. cursus wordt alleen Que tal? goed gerekend.
Ook weinig oefeningetjes. "Je moet de woorden/zinnen maar 15 keer overschrijven en zelf doorlezen"
Al met al, niet je geld waard. Duolingo it is.
Een cursus Spaans voor beginners…
Een cursus Spaans voor beginners aangeschaft via een veilingsite.
Wat een slechte kwaliteit! De cursus zijn gewoon getypte woorden, dus je hebt geen idee hoe je het moet uit spreken.
Na 2 hoofdstukken mee gestopt. Dit is het geld absoluut niet waard.
Wat een onzin cursus
Wat een onzin cursus. Ik heb een cursus spaans voor beginners gekocht via een veilingwebsite. Gelukkig geen grof geld aan uitgegeven, want ik heb hier vrij weinig aan gehad. Er zitten erg veel spelfouten in, zowel in het Nederlands als in de taal die je wil leren, niet erg handig dus. De toetsen slaan ook helemaal nergens op. Kortom niet doen.
Waardeloos
Naast dat het geen cursus is, maar gewoon woordenlijstjes, kloppen de woorden hier en daar niet, gewoon typfouten. Plus, de test is zo raar, dat ondanks dat je het woord weet je het waarschijnlijk verkeerd invult... Soms staat er gewoon een nederlandse zin, met een ... ertussen; welk spaanse woord moet hier staan? >_<
neem gewoon duolingo pls!!
ik heb een cursus frans aangeschaft via vakantieveilingen beweren dat de cursus 149 euro waard was was eigenlijk niet zo was maar 29 euro gelukkig had ik maar 8,50 betaalt. En ook vindt ik de cursus zelf compleet nutteloos het eerste wat ik kreeg is een tabel met hoe de franse alfabet wordt uitgesproken maar er zaten geen audio fragmenten bij dus ik heb werkelijk geen idee of ik het wel correct uitspreek, en dan het tweede deel was gewoon een woorden lijstje met een losse uitleg. Dit zijn geen echt cursussen met een echte lessen constructie wat ik wel had verwacht, haal alsjeblieft je taal cursussen ergens anders dit was echt tijds verdoening. duolingo is beter
Geen cursus
Cursus gekocht, wil ik deze gaan gebruiken na een tijd krijg ik de melding dat deze afgerond is. Ben nog niet eens begonnen. Contact gezocht, in een chat geraakt, word er middenin 't gesprek ineens niks meer gezegd. Bellen gaat niet, nummer niet bereikbaar, gemaild, niemand antwoord. WAARDELOOS
Wel betaald, niets geleverd
Ik heb een cursusboek Duits besteld en betaald maar na betaling kreeg werd er niets geleverd. Niet online en ook niet fysiek. Ik heb geprobeerd te bellen via een 06 nummer (!) maar de klantenservice bleek onbereikbaar. Tot op heden ook geen reactie op mijn email aan dezelfde klantenservice maar wel €34 armer
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.