ChauffÞren ringede og fortalte, at leveringen ville vÊre fremme om cirka 45 minutter. Da varevognen ankom, blev jeg ringet op én enkelt gang, men jeg nÄede desvÊrre ikke at tage telefonen. Jeg ring... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Virkelig dÄrlig oplevelse. KÞber en bÊrbar og da vi kommer hjem med den viser det sig at det ikke er den som vi har fÄet vist og som de reklamere for pÄ hjemmesiden. Snakker med hoved... Se mer
HĂ„blĂžs levering. Jf. bestillingen âleverer de til et udleveringssted nĂŠr digâ. Man fĂ„r ikke at vide hvor, og man kan ikke vĂŠlge mellem udleveringssteder. Det viser sig at vĂŠre en hĂ„blĂžst placeret pakk... Se mer
Min bedre halvdel og jeg skulle bruge et kĂžkken til sommerhuset. Da jeg fortalte hende at vi skulle i Elgiganten og kigge var hun overrasket, da hun ikke troede at de solgte kĂžkkener i Elgiganten. D... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Mega dĂ„rlige serviceâčïž
Mega dĂ„rlige serviceâčïž
Vi bestilte en vaskemaskine og tĂžrretumbler, som skulle vĂŠre overraskels fĂždselsdags gave til min datter, vi lavet aftale med butikken de skulle ringe en halv time fĂžr levering, vi aftalte dato og tidspunkt.
Efter et par dage fĂ„r jeg besked fra elgigant, de har vĂŠret med varerne og der var nogen hjemmeđł
Jeg finder ude af, de har vĂŠret 5 dage fĂžr, den aftalte tidâčïž Og uden at ringe, ifĂžlge aftale skulle de ringe halv time fĂžr de kom, sĂ„ man ikke skulle sidde og vente fra kl.8-17
Jeg ringer og de undskylder med at der sket noget fejlđĄ
SĂ„ vil de levere det ugen efterđĄ
Med samme slags aftaleđł
Men nej, de har ikke ringet inden de kom, og forstĂ„r ikke hvilken adresse de har vĂŠret pĂ„, for min datter og hendes mand var hjemme, der blev ikke ringet pĂ„ dĂžr klokke hos demâčïž
Senere fik jeg besked fra elgigant at de har vÊre pÄ adressen, men blev ikke lukke inde.
Det er ikke til at forstĂ„đł
Jeg sidder med min tlf og venter pĂ„ opkald som aftaleđ
Jeg ringer igen til butikken og venter en halv time pĂ„ min turđ
Det var umuligt at kunne forklar kundeservice det mĂžg de havde lavet, hun blev ved med at kaste skylden pĂ„ os. Jeg har til sidst sagt vi ikke Ăžnsker maskerne og bil annullere ordre, det kunne hun heller ikke, sĂ„ tog jeg i butikken, efter lang vente tid blev det min tur, og nej det lykkes stadigvĂŠk ikke at kunne annullere det, fik besked pĂ„ jeg skal ringe efter kl.16 đł
Jeg ringet Kl.17 og venter igen en halv time til min tur, og til sidts fĂ„r samme besked igenđ
De kunne ikke annullere det, og jeg skal ringe igen imorgen đĄđĄđĄđĄđĄđĄđĄđĄđĄđĄđĄđĄ Mega dĂ„rlige serviceđĄ
Jeg kĂžber en ps4 slim Fra ny
Jeg kÞber en ps4 slim, hvori jeg Ligger mÊrke til at der er drag pÄ R3, der gÞr at man under spillet langsomt men konstant drejer til venstre. Under spillet kan controlleren ogsÄ finde pÄ at dreje 30-45 grader til venstre. Jeg tager fat i Elgiganten der Beder mig om at tage tlf-nisk kontakt til Playstation. Jeg efterkommer deres anbefaling. Jeg gÞr Playstation opmÊrksom pÄ mit problem med controlleren og her fÄr jeg at vide at jeg skulle tage ned til Elgiganten og fÄ controlleren byttet. Jeg spurgte om hvad jeg skulle gÞre, sÄfremt de ikke ville give mig et nyt.
Hertil svarede Playstation at jeg skulle bede dem om at ringe med det samme, da jeg selvfĂžlgelig ikke skulle vente, da det var et nyt controller.
Jeg tog ned til Elgiganten i Horsens og forklarede problemet og fik at vide at de ville tage min controller og at jeg skulle vente med at fĂ„ en controller. Jeg gjorde ham opmĂŠrksom pĂ„ det Playstation sagde til mig. Her svarede Elgiganten at det ikke var deres procedure..... hvorfor Beder i mig sĂ„ om at tage kontakt til Playstation, hvis i ikke selv er klar over proceduren?!đ€Ż jeg spĂžrger sĂ„ om hvor lang tid jeg skal vente pĂ„ svar om jeg fĂ„r en.... svaret blev et kort: âdet ved jeg ikkeâđ
DÄrligste service fra kundeservice Horsens.
Jeg har altid vĂŠret en fan af Elgiganten, men det blev sq lige overskygget af en trĂŠt og trĂŠls medarbejder.
Yderst utilfredsstillende og uprofessionel levering
I juni kĂžbte vi opvaskemaskine som det sĂ„ fĂžrst lukkede os at fĂ„ leveret i august. positivt skal det siges at vi ved selve kĂžbet fik en god behandling MEN da varen sĂ„ senere skulle leveres gik det heeeeelt galt: efter at fĂžrste aftale pludselig og uden begrundelse blev aflyst, blev den nĂŠste aftale ogsĂ„ samme dag aflyst denne gang med en urigtig begrundelse om af at varen vi selv havde set i butikken nu pludselig ikke var pĂ„ lager. Da der sĂ„ 3. Gang endelig kom en medarbejder med varen, var denne person fuldstĂŠndig ubehjĂŠlpsom og uden initiativ. Efter at have rykket lidt i den gamle maskine âkonstaterede â han at den ikke kunne afmonteres , hvilket atter viste sig at vĂŠre urigtigt da vi selv som absolut ikke fagpersoner nemt kunne gĂžre det. EfterfĂžlgende mĂ„tte vi sĂ„ atter 3 gange opleve at aftale om levering blev misligeholdt fra firmaer side - de dukkede simpelthen ikke op. SĂ„ fĂžrst over 2 mĂ„neder efter kĂžb fik vi omsider maskinen efter adskillige gange selv at have vĂŠret i butikken!
Der er bare slet ikke godt nok for et sÄ stort et firma. Selv om de ikke selv stÄr for leveringen er de alligevel ansvarlige for at det firma som stÄr for leveringen agerer professionelt og med rettidig omhu.
Det skal samtidigt medgives at vi alle gange er blevet behandlet hĂžfligt og venligt og at medarbejderne fuld ud forstod vores utilfredshed med âleveringenâ
det var da noget t*ssemand
KÞbte i gÄr ny tlf
KÞbte i gÄr ny tlf. SÊlger overbeviser mig om at jeg skal have en tillÊgsydelse som koster kr. 1.000,- det virker ikke !!!! Tager tilbage til butikken i dag for at tekniker til at fÄ det til at virke. Tekniker var arrogant og overbÊrende. Jeg havde kÞbt noget andet end forventet som jeg ikke har brug for. Stolede pÄ sÊlger men skal erkende at jeg ikke lÊste det med smÄt. Har i Þvrigt ikke fÄet papir pÄ tillÊgsydelsen.
KĂŠre Elgigant slet mig venligst i jeres kĂžberkatotek
Super serviceđ
Super serviceđ
Jeg var i dag i Elgiganten i Randers.
Og sikke en service jeg fik af en ung mand, da jeg skulle ha ny iPhone.
Ingen ventetid.
Kommer helt sikkert igen.
SERVICE TAGER ALT FOR LANG TID!!!
SERVICE TAGER ALT FOR LANG TID!!!
Fredag d. 12 april har jeg sendt min PC til reparation hos Elgiganten fordi én af knapperne ikke virkede efter en opdatering, hvilket i Þvrigt burde gÄ i garantien, men selv efter dagens dato i dag (Onsdag d. 15 maj) har jeg stadig ikke fÄet noget svar om, hvor langt den er nÄet i systemet eller hvornÄr ca. jeg vil fÄ den. Jeg vil ogsÄ bide mÊrke i at jeres servicemedarbejdere sagde at der kun ville gÄ ca. 14 hverdage, fÞr at jeg ville fÄ den igen. Nu har jeg simpelthen haft problemer med skolen og arbejdet, da jeg ikke kan skrive nogen noter ind pÄ min PC mere... Syntes det vil vÊre for dÄrligt, hvis jeg skal betale fuld pris for sÄ langsom en service pÄ sÄdan en lille skade.
Selv efter lang tids ventetid, har jeg ikke blevet budt andet end blive fravalgt service og har ikke fÄet svar fra dem endnu...
Jeg hÄber at i ser dette sÄ vi kan komme mere i dybden om det senere hen :)
god service
god service og tak for hjĂŠlpen med at finde den rigtig maskine
Ping service!
Jeg har aldrig prÞvet noget sÄ ringe!
Jeg har d. 27/3 taget fri fra arbejde, da jeg i tidsrummet 12 til 17 skulle have leveret en vaskemaskine. ChauffĂžren skulle angiveligt ringe 30 min. fĂžr han ankom.
Kl. 16.34 ringer jeg til Kundeservice for at hÞre, hvor den bliver af. Her fÄr jeg besked pÄ at chauffÞren har vÊret der, men at der ikke var nogen hjemme. Jeg informerer naturligvis om at jeg intet opkald har modtaget, ligesom jeg kan bekrÊfte at han ikke fysisk har vÊret der.
Den stakkels kundeservicemedarbejdere fortÊller mig, at han vil tage fat i logistikafdelingen og jeg bliver sat pÄ hold. 5 min. senere vender han retur med, at logistikafdelingen ikke kunne hjÊlpe ham og at chauffÞren iÞvrigt var kÞrt hjem for i dag. Kundeservice kunne ikke oplyse mig om, hvornÄr de kunne komme igen og ej heller om han kunne bestille en ny levering. Jeg kunne ikke fÄ oplyst nummeret til logistikafdelingen og jeg kunne ikke fÄ oplyst hvornÄr jeg kunne fÄ den leveret igen. Jeg kunne iÞvrigt ikke tale med en person, som kunne trÊffe en beslutning omkring at gensende produktet.
Langsom levering
Langsom levering, og ikke sĂŠrlig behjĂŠlpeligt personale.
Da de efter 3 hverdage stadig ikke havde sendt min pakke, ringede jeg til kundeservice der fortalte mig, at jeg jo bare kunne kÞbe spillet i en butik, hvis pakken ikke nÄede frem i tide, da det var en fÞdselsdagsgave.
Vi har ligeledes flere gange oplevet at komme hjem med et produkt, som var solgt som nyt, og sÄ har der manglet indhold i kassen, og produkterne bar prÊg af at have vÊret brugt tidligere.
Gode priser men personalet er tit ikkeâŠ
Gode priser men personalet er tit ikke sÄ imÞdekommende.
Henviser til producent og Ăžnsker ikke dĂŠkke fejl - fryseskab til ca 8000 kr
KÞbte fryseskab til ca 8000 kr. Efter 1 Är gÄr det i stykker pga fejl i skuffeholder (smuldrer stille og roligt og mister bÊreevnen). Samsung vil ikke dÊkke fejlen og siger skufferne har vÊret for tunge. Elgiganten henviser til dette og Þnsker ikke at dÊkke fejlen.
Flere problemer men flink personale
Flere problemer men flink personale
KÞbte ny telefon i Elgiganten, men der var desvÊrre flere problemer, da en fra personalet skulle hjÊlpe med at sÊtte den op. Det tog ca. 1 mÄned fÞr den fungerede ordentligt.
Personalet var dog sĂžde og altid hjĂŠlpsomme.
udstillingsvare med tydelig slid forsĂžges solgt til fuld pris!
Laver reservering pÄ annonceret linse til Canon EOS. Skriver tilbage at der kun er udstillingsmodel. Men jeg er velkommen til kigge pÄ modellen.
Tilbydes model hvor tydelig fedtede fingre pÄ linse og beskyttelse lÄg er fjernet fra kamera enden. Den vil de sÊlge til fuld pris
Har vĂŠret i Elgiganten i Vejle og fĂ„et âŠ
Har vÊret i Elgiganten i Vejle og fÄet god vejledning vedr. nyt TV i eftermiddag.
Synes lige jeg vil dele min oplevelse her, da jeg ikke fik samme gode service i Bilka, tidligere i dag.
Ja ja... Jeg kĂžbte ikke noget fjernsyn, da de ikke havde den model jeg gerne ville have, men ros skal de have ;-)
Langt forlĂžb med tilbageholdt information og grove 'service'medarbejdere
Jeg har haft en lÊngere proces med Elgiganten dels online gennem deres leverandÞr Bring og dels Elgigantens varehus i Roskilde pÄ KÞbenhavnsvej.
ForlĂžbet er som fĂžlger:
22/2/2017 kÞber jeg en bÊrbar pÄ nettet med en forventet leveringstid pÄ 1-2 dage. Forventer den naturligvis leveret senest den 24/2/2017.
FÄr at vide den 24/2/2017 at varen er sendt til afsendelse og studser mig over det, da jeg har stÄet i en situation, hvor jeg havde fÄet min bÊrbar stjÄlet og en ny var derfor akut, men mÄ da vente over weekenden (to yderligere dage) for at modtage den 27/2/2017.
Den 27/2/2017 skal Bring, som Elgiganten benytter som leverandĂžr, ringe 30-60 minutter fĂžr afleveringstid. Det sker ikke, og jeg er derfor ikke hjemme - hvilket er super ĂŠrgerligt, da lĂžfter forventes overholdt.
Den 28/2/2017 bliver bÊrbaren endelig leveret, dog stadig uden at fÄ 'varselsopkaldet' fra Bring.
Ender med at skrive til Elgiganten, der returnerer fragtudgiften, men ikke vil udstede anden form for kompensation, da bĂŠrbaren bruges til erhvervsarbejde ligeledes. Der beklages meget, men der bliver ikke kompenseret.
Den 13/3/2017 slukker bÊrbaren en sen aften efter at have vÊret forholdsvis varm. Jeg kan ikke umiddelbart fÄ liv i den. Den 14/4/2017 kÞrer jeg til Elgiganten Roskilde for at indlevere bÊrbaren til reparation med tanke om at fÄ den ombyttet i stedet for repararet, som er en del af reklamationsretten.
Jeg fÄr at vide, at bÊrbaren ikke kan ombyttes, da de 14 dage er overskredet (som dog er fortrydelsesretten og derfor forskellig fra reklamationsretten, men som medarbejderen pÄstÄr er reklamationsretten). De to medarbejdere, en mand og en kvinde, kommunikerer samtidig, og jeg bliver spist af med at Elgiganten altid overholder kÞbelovgivningen. Jeg stod med en kopi af reklamationsretten beskrevet af ForbrugerrÄdet TÊnk, som nÊvner, at ombytning eller reparation tÊller som et forsÞg, og at forbruger kan vÊlge.
Det nĂŠgter den mandlige servicemedarbejder.
EfterfÞlgende gÞr jeg servicemedarbjederen opmÊrksom pÄ at fortrydelsesretten ved onlinekÞb gÊlder fra modtagelsestidspunktet og ikke kÞbstidspunktet, og fÞrst da vil servicemedarbejderne undersÞge muligheden for fortrydelsesretten. Da jeg har skillet mig af med den originale emballage (jeg havde ikke tanker om at bytte min bÊrbar - hvorfor da beholde den?) var det ikke muligt at returnere bÊrbaren.
Jeg gÞr da servicemedarbejderne opmÊrksomme pÄ at jeg gerne vil underrettes fÞr der foretages reparation, da jeg Þnsker at fÄ ombyttet min vare. Elgigantens reparationskvalitet har en berygtet lav kvalitet, og resulterer ofte i lÊngerevarende reparationsforlÞb med krumspring, som det fremgÄr pÄ Elgigantens facebook hjemmeside. Det var dog ikke muligt, fortÊller servicemedarbejderne.
Jeg fÄr dog udleveret en lÄne bÊrbar, som er forlÞbets hÞjdepunkt. Dog har servicemedarbejderne lÞbende klandret andre kunder for at mangle dokumentation for 'pÄstÄede reparationer', afbrudt bÄde mig og andre kunder, mens vi fortalte vores situationer og bandede og svovlede under forlÞbet.
Jeg efterlod Elgiganten Roskilde med en mÊrkelig fornemmelse af at vÊre blevet talt ned til, dumt og uforstÄende overfor hvordan KÞbelovgivningen med mere rigtigt er skruet sammen - alt i alt, en meget lav grad af service og information.
EDIT:
Efter at have lÊst op pÄ kÞbeloven, reklamationsgarantien og ForbrugerrÄdets udlÊgning af fÞrnÊvnte, ringer jeg da op til kundeservice for at bede dem om at bekrÊfte min udlÊggelse af reklamationsgarantien og at fÄ en forsikring om at blive ringet op inden der bliver foretaget en reparation eller en ombytning. Servicemedarbejderen noterer at jeg vil have min besked, men nÊgter at bekrÊfte at Elgiganten kun har ét forsÞg til at lÞse problemet og at jeg kan vÊlge mellem at fÄ ombyttet eller repareret mit produkt.
Forsinkelse efter forsinkelse.
Jeg havde bestil et cover til en telefon, og jeg bestilte den om mandagen, og fik at vide jeg ville fÄ den fredag ( fair nok, den lÄ i jylland ) men sÄ fÄr jeg at vide fredag at de ikke kunne nÄ det og jeg fÄr den mandag. ( fint ).
mandag formiddag, for jeg sÄ en besked om de ikke kan levere den til mig , om mandagen og bliver nÞd til at udskyde det til mandag. og ikke de kunne heller ikke lever den personligt til mig.(altsÄ til den addresse jeg gerne vil have) men jeg kunne vÊlge nogle andre ting, som ved hovede dÞren, eller inden hos naboen, eller i skuret. ( som giver ingen ide.... ) men jeg vÊlger hovede dÞren for sÄ er den da der hjemme. den blev sÄ banket ned i min postkasse....... sÄ bÄde postnord og elgigant fÄr 0 stjerner fra mig af.....
overholder ikke deres markedsfĂžring
KÞber en mobil da de lover levering inden for 2 arbejdsdage. Efter 4 arbejdsdage ringer jeg, for den skal bruges nu. De viser sig de ikke har send den , og ved ikke hvorfor. MÄtte lave en hurtig handel et andet sted som desvÊrre blev lidt dyre .
Bedst mulig service og prÊcis rÄdgivning
Handler jÊvnligt i Elgiganten i Horsens og er altid blevet godt behandlet, reklamationsbehandling er altid uden vrÞvl, imÞdekommer laveste netpriser inden for rimeligheder. IsÊr d. 8. januar 2017 blev vores reklamation behandlet til ug og min sÞn fik fin rÄdgivning vedr. gaming hÞretlfsÊt
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.