ChauffÞren ringede og fortalte, at leveringen ville vÊre fremme om cirka 45 minutter. Da varevognen ankom, blev jeg ringet op én enkelt gang, men jeg nÄede desvÊrre ikke at tage telefonen. Jeg ring... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Virkelig dÄrlig oplevelse. KÞber en bÊrbar og da vi kommer hjem med den viser det sig at det ikke er den som vi har fÄet vist og som de reklamere for pÄ hjemmesiden. Snakker med hoved... Se mer
HĂ„blĂžs levering. Jf. bestillingen âleverer de til et udleveringssted nĂŠr digâ. Man fĂ„r ikke at vide hvor, og man kan ikke vĂŠlge mellem udleveringssteder. Det viser sig at vĂŠre en hĂ„blĂžst placeret pakk... Se mer
Min bedre halvdel og jeg skulle bruge et kĂžkken til sommerhuset. Da jeg fortalte hende at vi skulle i Elgiganten og kigge var hun overrasket, da hun ikke troede at de solgte kĂžkkener i Elgiganten. D... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Aldrig mereâŠ. de sĂŠlger varer som ikke findes
KĂžrte til Holstebro, for at kĂžbe et 65â TV, som de havde sagt, at de havde - det havde de sĂ„ ikke alligevel, og vi kĂžbte et 55â, som skulle leveres 2 uger efter. Vi fik, som normalt, ingen kvittering og bekrĂŠftigelse pĂ„ mail. Vi gik og ventede hele dagen, men der kom ingen TV. Fik efter 30 minutter venten fat i hovedkontoret - og fik at vide, at handlen var annulleret, fordi de ikke kunne skaffe det TV, og de ville bede Holstebro kontakte os. I lĂžbet af ugen, mĂ„tte vi kontakte hovedkontoret 3 gange, inden de reagerede i Holstebro. Hovedkontoret havde lovet en kompensation for alt vores bĂžvl, men en flabet sĂŠlger fra Holstebro sagde, at de ingen fejl havde lavet, og ville vi kĂžbe, var det fuld pris - ellers kunne vi bare annullerer handlen, og kĂžbe et andet sted đ€Ź
Meget dÄrlig service
Vi var i Elgiganten Gentofte for at kĂžbe en duson stĂžvsuger hvor vi blev anbefalet en Miele Triflex HX1 Pro stĂžvsuger i stedet som vi endte med at kĂžbe som skulle vĂŠre en som vi slet ikke har vĂŠret tilfreds med vi beslutter os at tage tilbage til forretningen for at klage over stĂžvsugeren for den lever slet ikke op til det der blev lovet. Vi kommer ind i forretningen og fortĂŠller at vi fĂžrst kommer nu da vi havde dĂždsfald i familien og blev ramt at covid og derfor kommer vi fĂžrst nu.vi har brugt den Max 10gange Elgiganten Ăžnsker ikke at tage den retur da der var brugsspor ved mundstykket vi siger til lederen af afdelingen at de bare kan trĂŠkke belĂžbet for en ny mundstykke fra men meget kold afviste at det ville han ikke. Vi siger til ham at vi Ăžnsker at klage siger han at det kunne vi bare gĂžre
Jeg har bestilt et amerikanskâŠ
Jeg har bestilt et amerikansk kĂžlefryseskab
ved fÞrste levering kom der kun 1 mand, selvom jeg havde betalt for 2 mÊnd pÄ bilen.
SĂ„ det bliver ridset og bullet.
SÄ det skulle byttes igÄr
SÄ igÄr kom der igen 1 mand, selvom der skulle komme to.
Han mente at hele indpakningen skulle med ind i huset, hvis han tog indpakning af ved hoveddÞren, skulle jeg underskrive at det var pÄ eget ansvar.
sÄ han blev bedt om at kÞrer.
KÞrte til Elgiganten NÊstved og fik en super forstÄelse og der blev skrevet til transportvirksomheden.
MEN SAD OG VENTEDE HELE DAGEN IGĂ
R OG VED VED FAKTISK IKKE HVORNĂ
R JEG MODTAGER MIT KĂLE-FRYSESKAB
og man kan ikke ringe til Elgiganten.
Vi sad og ventede pĂ„ opvaskemaskinenâŠ
Vi sad og ventede pÄ opvaskemaskinen med Äbne dÞre, og vi er 100% sikre pÄ, at der ikke har vÊret gjort et forsÞg pÄ at leverer opvaskemaskinen pÄ vores adresse. Pludselig modtager vi en SMS, om at de ikke har kunnet leverer varen med krav om ekstra gebyr.
Det helt uacceptabelt, at jeg skal bruge tid pÄ at vente pÄ noget, der aldrig dukker op, bare fordi de ikke gider overholde de indgÄede aftaler.
Jeg opfordre til en boykot af EL giganten, indtil de stiller garanti for levering af de vare, der er betalt for pÄ forhÄnd.
Mega dÄrlig betjening
Mega dÄrlig betjening af en ung fyr, som ikke fattede at jeg bare skulle kÞbe en cover til Ipad. Han blev ved og ved med at sÊlge mig internet, og alt muligt andet. Til sidst blev han nÊrmest sur over jeg ikke valgte at skifte el, forsikring, internet. Jeg handler aldrig mere i Elgiganten i fields.
Helt absurd ringe kundeservice.
Helt absurd ringe kundeservice.
Ingen kompensation ordning for forsinkelse af leverance af hvidevare. Det helt uacceptabelt at jeg skal bruge 5 timer + pÄ ikke andet end at vente pÄ noget der aldrig dukker op!
Jeg opfordre ingen at handle med dem fremover
Jeg har bestillt en computer den skulleâŠ
Jeg har bestillt en computer den skulle komme den 9.06.21 Nu har jeg 6 gange fÄet en forsinkelse ( skal komme den 28.07.21)uden nogen forklaring hvorfor .
jeg har skrevet til kundeservice og har ikke hĂžrt noget fra dem siden en uge .
Helt ĂŠrlig hvad er det for en service i byder kunderne.
:-(
Overordentlig dÄrlig kundeservice og reperation
Jeg har nu haft et VR headset inde pÄ jeres "vÊrksted" i 3 uger, jeg har ikke modtaget nogen som helst form for kommunikation fra jer vedrÞrende mit produkt, jeg skal selv bruge tid pÄ at ringe til jeres support for at fÄ det samme svar uge for uge, at det er pÄ vÊrksted....
Da jeg efter 2 uger ringede blev jeres telefon supporter uforskammet og sagde at hverken jeg eller ham var teknikere, sÄ vi kunne ikke kommentere pÄ hvor lang tid det kunne tage.
Hvorfra kan han vide om jeg er supporter, tekniker, statsminister eller cirkusklovn for den sags skyld?
Det kan ikke vÊre rigtigt at det skal tage jer over 3 uger at kigge pÄ et stykke plastik der er knÊkket pÄ et headset til 3500kr efter 3-4 ganges brug...
Hvis i er i tvivl om min ordre mÄ i tjekke med den mail jeg anmelder fra her, for jeg har heller ikke fÄet udleveret et servicenunmer, det er ikke til at finde pÄ den kvittering jeg underskrev da jeg indleverede headsÊttet.
Reklamation fusk
Ekstrem dÄrlig service. Havde kÞbt et ur til min datter. Efter lidt over et halvt Är virkede opladeren ikke rigtig. Vi tog til elgianten for at fÄ det ordnet. Uret var sÄ udgÄet og jeg fik afvide at jeg ku betale 400kr for at fÄ et nyt eller pengene tilbage. Det var jeg selvfÞlgelig ikke tilfreds med da jeg har reklamation bevis pÄ. Jeg fik nr til service og fik afvide at jeg ku sende det ind til reparation og hvis det ikk ku laves fik vi et nyt. Idag fÄr vi sÄ SMS om at vi kunne gÄ i forretningen og hente et nyt produkt eller fÄ pengene tilbage. Tager ned for at fÄ et nyt ur som de ikke ville give men vi ku betale for et nyt. Det er bare ikke iorden nÄr det ikk er Êldre. Det ikke vores problem at de sÄ hurtigt ikk har den model men kun det nye model. Det nye koster lige sÄ meget som det vi kÞbte. Vi kÞbte dog da der var rabat pÄ og det bruger de nu mod os i butikken. Tros reklamation bevis overholder de det ikke.
POLITI ANMELDT
Jeg har I dag vÊret i kontakt med butikken I HillerÞd vedrÞrende min mobiltelefon som har vÊret sendt til reparation der er i dag gÄet 14 hver dage butik chefen har lovet at ringe til mig i morgen de kan ikke finde ud af hvor min mobiltelefon er henne jeg har ogsÄ efterspurgt et track nummer men har ikke modtaget det endnu kundeservice har ogsÄ efterspurgt det men de har ikke modtaget det jeg kan kun sige til folk at de skal holde Þje med deres sager jeg er nÄet sÄ langt ud nu at jeg bliver nÞd til at politi anmelde elgiganten for evt erstatning
Ringeste service !!
Jeg er ude for det samme som alle af jeres mange dÄrlige anmeldser pÄ TrustPilot, med en espresso maskine som jeg har indleveret d.3/4 og har nÊsten dagligt kontakt med jer og I kommer med den ene undskyldning efter den anden. De kan ikke give mig svar pÄ hvornÄr jeg fÄr den.
I mandags ville I kontakte vÊrkstedet for at fÄ en leveringsdato og lovede at ringe tilbage. Dette skete ikke, sÄ kontakter jeg jer igen tirsdag, hvor I bekrÊfter pÄ mail at jeg ville fÄ besked samme dag.... DETTE skete heller ikke, sÄ jeg kontakter jer igen i dag onsdag, hvor dagens lÞgn er at I atter engang har kontaktet vÊrkstedet for at fÄ at vide hvornÄr der skulle komme dele til den. - Hvad skal jeg bruge det til? Jeg vil bare gerne have den, en tilsvarende eller pengene retur.!! NU !!
DET ER 5 UGER SIDEN JEG HAR INDLEVERET DEN !
Det er oven i kĂžbet anden gang den er til reparation for det samme.
Jeg kĂžbte denne maskine d.19/4-2020 og har vĂŠret tilfreds med produktet.
Jeg var dog uheldigt at den holdt op med at virke d.19/12-2020 og der indleveret jeg den i HolbĂŠk.
Den 8 januar fÞlger jeg op pÄ reparationen, men kunne ikke fÄ svar pÄ hvad der skulle gÞres ved den eller hvor den var. Sjovt nok fik jeg sms samme aften at nu var den klar til afhentning! Ja det var jo dejligt, men jeg tÊnker pÄ hvor lÊnge den mon havde vÊret der og hvorfor kunne I ikke fortÊlle mig om den var blevet repareret eller skulle repareres da jeg rykker for den??
Nu samme problem.
Den virkede fint indtil d.3 april, hvor den fik nÞjagtig samme fejlsymptomer som sidste gang og jeg vil sÄ indlevere den atter engang.
DesvÊrre falder jeg og taber den pÄ vej ud til bilen og den gÄr yderligere i stykker.
NĂ„ men fik indleveret d. 3 april og efterfĂžlgende har jeg gentagne gange henvendt mig til jer for at hĂžre hvad der sker med reparationen eller erstatning?
Jeg fÄr noget nyt at vide hver gang jeg ringer, sÄ det gÞr jeg sÄ tit. Jeg har ogsÄ krÊvet at fÄ kÞbet ophÊvet men I mener stadig det er inden for rimelig tid. 5 uger og I aner stadig ikke hvornÄr jeg fÄr den. Jeg vil bare have en tilsvarende eller pengene retur NU !
MEN nej I overholder ikke kÞbeloven, § 78, stk. 3 og 4, sammenholdt med § 79 !!!
Jeg har fÄet en skriftlig bekrÊftelse pÄ min anke og klage i HolbÊk, sÄ jeg har noget hvis dette ender med en retssag.
Mvh Bruno
Bondefangeri til UG.
D. 9.4.2021 bliver jeg bondefanget pÄ Elgigantens hjemmeside ved at kÞbe en opvaskemaskine som de slet ikke har hjemme, og ikke nok med at de ikke har den hjemme, men de reserverer ogsÄ belÞbet pÄ mit kort for en vare de ikke har. Iflg. Elgiganten vil reservationen blive ophÊvet efter 48 timer. I dag skriver vi d. 23.4.2021, og reservationen er stadig ikke ophÊvet, trods adskillige henvendelser til dem. De har den ene dÄrlige undskyldning efter den anden. SÄ dÄrlig kundeservice/behandling skal man lede lÊnge efter.
Nyt katalog
Nyt katalog.
Varen dog kun pÄ lager i 2 forretninger i Jylland.
Det er bondefangeri
DÄrlig stil.
Fik dog tilbudt et tv som var en del dyrere
Mvh.
Elendig bytteservice. Mangler stadig varer efter 3 mÄneder.
KĂžbte 3 Philips hue produkter til Black friday.
Ved udpakning kunne jeg konstatere at alle 3 produkter allerede havde vĂŠret udpakket, og der manglede komponenter.
Det tog dem en mÄned at finde ud af hvordan jeg kunne bytte dem under Corona lockdown.
Her 3 mÄneder efter jeg endelig fik indleveret dem, mangler jeg stadig at modtage den sidste af varerne. De vil ikke sende den, fÞr den afdeling der har modtaget den melder den bortkommet. Og den afdeling svarer ikke tilbage.
Har kĂžbt en iPad 10.2 " ny" troede jeg
Har kĂžbt en iPad 10.2 " ny" troede jeg. Da vi pakkede den nye iPad ud, var der 168 familiebilleder???
PĂ„ en ny iPad???
Jeg prĂžvede at anulere ordren, inden jeg fik den, men det kunne jeg ikke,da de var igang med at pakke den.
Fik at vide at jeg bare kunne lade vÊre med at hente den i Bring Boxen, sÄ ville den blive sendt retur og ordren animeret efter 14 dage i frostvejr. De var ligeglade med om den skulle ligge der 14 dage, men jeg var ikke ligeglad med mine penge.
Der var intet at stille op. Utroligt personale
Man skulle nok have kĂžbt et andet sted.
SĂ„ nu sidder jeg med en "ny iPad" som er brugt.
Kan ikke komme i kontakt med Elgiganten???
Hardy
Deres system er trÊls at kigge pÄ
Deres system er trÊls at kigge pÄ. og fungere ikke jeg havde problemer med et gavekort deres kundeservice svarede ikke, eller det vil sÄ sige jeg fik ringet til dem til sidst da de ikke svarede pÄ min mail.
Kundeklub fordele/ ulemper
KĂžbte iPad kontant og bad om ikke at fĂ„ kvitteringen pĂ„ mail da vi har fĂŠlles e-mail. Det var super at hun intet kunne se hvor jeg kĂžbte julegavenđ
Fanme om sÄ ikke Elgiganten sender en mail dagen efter med tillykke med din nye iPad, her er tips og ticks.
Er i helt vĂŠkđł det er sgu da ikke for sjov jeg frabeder mig kvitteringen og de overtaler mig til at registrere mit kĂžb pĂ„ tlfnr fordi der ikke bliver sendt noget.đ€Źđ€Ź
Jeg skal helt sikkert ikke vĂŠre med i jeres kundeklub som jeg forĂžvrigt aldrig har meldt mig ind i men pludselig bare var med iđ€Źđ€Źđ€Ź
Handler andet sted nĂŠste gang.
DĂ„rlig stil at afvise folk udenâŠ
DÄrlig stil at afvise folk uden mundbind/visir. Nogle mennesker kan ikke have det pÄ, det kan vÊre helbredsmÊssigt, og det er en personlig sag. Shame on you elgiganten. Mand jer op.
Utroligt i bliver ved med at pĂ„stĂ„ atâŠ
Utroligt i bliver ved med at pĂ„stĂ„ at pengene kun har vĂŠret reserveret og ikke har vĂŠret trukket fra min konto nĂ„r jeg ved det er en stor lĂžgn. Vi skulle betale fĂžrst for overhovedet at kunne reservere det tv. Har endda bevis pĂ„ det er betalt bliver nĂždtil at politi anmelde den sag her desvĂŠrre. Vi havde kĂžbt og betalt et tv som i blev ved med at udsĂŠtte fik det annulleret og kĂžbte et andet tv i en anden butik. Men ufatteligt det er sĂ„ svĂŠrt at fĂ„ sine egne penge tilbage det er mange penge at miste nĂ„r man er hĂžjgravid đĄđĄđĄ
skĂŠrm under garanti
Indleverede PCskÊrm under garanti til rep. den 12.09.20. De ville ikke lave den og 24.09 sendte vÊrkstedet den retur til elgiganten. Her 33 dage efter har vi trods gentagne henvendelser (incl til : status.ccc elgiganten.dk) ikke fÄet skÊrmen retur. Kun halvvenlige "beklager meget" fra unge piger i skranken hos elgiganten. Det med rimelig tid til rep. som stÄr i kÞbeloven og hvis det overskrides har man krav pÄ ny vare eller tilbagebetaling er elgiganten ligeglade med. Man/nogle flere burde pudse advokater og ekstrabladet efter dem. De er pisseligeglade med os nÄr vi fÞrst har betalt for varen.
OgsÄ spÊndt pÄ hvorfor de ikke vil rep. den.
Vh.
Arne
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.