jag får alltid en bra service när jag kontaktar supporten. det är snabb service och snabba leveranser. personalen uppträder professionellt och hjälper till att hitta lösningar på eventuella problem.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 1 av de 8 bästa företagen i Laddningsstation för elfordon
- Nr. 7 av de 37 bästa företagen i Biltillbehör
EFUEL är en nischdistributör inom elbilsladdning! Våra återförsäljare får tillgång till allt de behöver inom elbilsladdning; laddhårdvara och tillbehör, snabb logistik, säljstöd och rådgivning, utbildningar, teknisk support och även slutkundssupport. Hos EFUEL kan du även hitta det bästa inom last- och fasbalansering både för laddpunkten kombinerat med smarta hem energistyrningssystem. Som återförsäljare och installatör hittar du flera kända varumärken som bland annat; Defa, Easee, Zaptec, Charge Amps, Wallbox, Amina, go-e, FutureHome för att nämna några. Välkommen till EFUEL!
Kommendörsgatan 28, 11448, Stockholm, Sverige
- +46-10 424 58 00
- support@efuel.se
- efuel.se
Ber kunder att lämna omdömen
Trevligt folk
Lätt att komma i kontakt med och kunniga på sin sak! Riktiga laddningsproffs
Alltid bra tillmötesgående av…
Alltid bra tillmötesgående av Aleksander och gör det lätt för mig som montör att göra jobbet! 5/5
Alltid lättillgänglig och alltid bra…
Alltid lättillgänglig och alltid bra bemötande av Aleksandar som ser till att jag som montör får det lättare med problemlösning. 5/5
Mycket snabbt och vänligt bemötande
Mycket snabbt och vänligt bemötande. Snabb återkoppling med lösning på problemet.
Väldigt trevligt o hjälpsamt bemötande.
Väldigt trevligt o hjälpsamt bemötande.
Fantastisk professionellt bemötande av…
Fantastisk professionellt bemötande av Nemanja med snabb och effektiv problemlösning.
Det är sällan man upplever så effektiv service. En verklig förebild!
Tack
Bra service o kunskap
Bra bemötande och snabbt besked
Bra bemötande och snabbt besked, vilket gjorde processen enklare för oss.
Slutfört garantibyte
Garantibyte gjordes efter att anlitad elfirma utbytt mot annat företag.
Snabb leverans och bra priser
Väldigt snabb leverans och enkelt att lägga beställning. Samt till väldigt bra priser
Nöjd! Med snabbare svar hade det blivit full pott.
Inte så vidare snabba på att svara på mina mail, men när jag väl fick kontakt så löste de mitt problem med en laddrobot som slutat fungera, snabbt och effektivt, till full belåtenhet.
Supernöjd med produkt och Nemanja 👍
Snabbt, smidigt & professionellt
Fick snabb, smidig och professionell service. Hade utmaningar med att få ordning på app och laddare. Mötes med förstående och metodiskt fick jag hjälp med utmaningarna och sen var det löst. Mycket nöjd.
Alex gav mig dom svaren jag ville ha
Alex gav mig dom svaren jag ville ha. Väldigt trevlig och tog sig tid.
Trevligt bemötande och förståelse för…
Trevligt bemötande och förståelse för kundens problem.
God kunskap och bra support om produkt. Lämnar bra summering på ärende som kund haft via mail. snabb respons på telefon då man kontaktar supporten.
Väldigt trevligt bemötande där jag fick…
Väldigt trevligt bemötande där jag fick förklarat vad problemet var och åtgärdat.
Trevligt bemötande med inriktning på…
Trevligt bemötande med inriktning på att lösa kundens problem, vilket också gjordes snabbt och enkelt
Proffshjälp i sitt esse
Proffshjälp i sitt esse
Märks att dessa verkligen kan sina saker
Rekommenderas starkt