Är otroligt skönt att få komma sig fri från det här företaget och det lär dröja innan man kommer ha affärer ihop med handelsbanken också.. fick en anmärkning likt många andra i verkar fått pga sent le... Se mer

Obehagligt företag, som ägs av Handelsbanken. Skickade mig till inkasso och anmälde mig till UC pga påminnelser som orsakats av dålig postgång på landet. Förstörde mitt kreditbetyg med ett enda brev.... Se mer

Slutbetalade ett avslutat kort efter påminnelser (naturligtvis inklusive räntor och dryga avgifter som de lägger på) och trodde då att allt var frid och fröjd. Det visar sig då att några dagar efte... Se mer

Blev lite besviken då jag åkte på påminnelseavg då mitt autogiro ej dragits, fick inget besked att det inte dragits förrän efter 16 dagar! Sitter inte och lusläser kontot alla dagar. Det fanns dessu... Se mer

Informationen kommer från olika externa källor

Ecster erbjuder betallösningar för konsumenter och säljföretag. Tillsammans med våra kunder utvecklar och förfinar vi våra produkter och tjänster för att skapa bättre köpupplevelser.

• Katarinavägen 14, 116 45, Stockholm, Sverige

• ecster.se

1,4

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Fick påminnelse på en faktura vi inte sett

Fick en påminnelse på fakturan som vi inte hade fått.
När vi letat länge i mailen efter den hittade vi den som en pytteliten länk på orderbekräftelsen. Är detta för att man ska missa av att betala och få straffavgift och ränta. Varför inte skicka en faktura på mailen som t ex Klarna alltid gör. Det som ni gör är inte ett seriöst sätt göra affärer på. Hädanefter undviker jag helt Ecster!!!

29 mars 2022

Hej.

Dålig information!

Loggar man in på Ecster, så ser man endast fakturor. Den som har dåligt minne, kan nog betala fler än en gång. Informationen uppdateras inte, man får lägga tid på att kontrollera mot sin bank att det verkligen är draget. Kommer avstå att handla från e-handlare som använder Ecster, sorry!!

21 mars 2022

Hej Fredrik,

Vad tråkigt att du fått en negativ upplevelse.

Vi arbetar ständigt med att utveckla/förbättra våra tjänster och produkter. Vi är tacksamma för din feedback och önskar dig en trevlig dag.

Elsa

Bäst låna från annan bank bättre än bli…

Bäst låna från annan bank bättre än bli lurad med dem. Eller handla från annan butik än Elgiganten. De skicka inte fakturan bara missa en gång betala 20% ränta. Aldrig gör kredit hos dem.

17 februari 2022

Svar från Ecster

Hej. Vad tråkigt att du fått en negativ upplevelse. Skicka gärna ett mejl till kundklagomal@ecster.se så kan vi kolla närmare på ditt ärende.

Fruktansvärt otrevlig personal

Fruktansvärt otrevlig personal . Skickar inte ut fakturor som dom påstår. Och trots betalning så skickar dom en betalningsanmärkning.

11 februari 2022

Svar från Ecster

Hej Madelene. Vad tråkigt att du fått en negativ upplevelse. Skicka gärna ett mejl till kundklagomal@ecster.se och beskriv ditt ärende så ska vi kolla på vad som kan ha blivit fel.

Mycket BESVIKEN

På grund av er får jag inte ta något bolån hos min bank och sabbat mina chanser till att köpa boende med min partner. Har aldrig någonsin fått ett haft en anmärkning tidigare och alltså detta trots att jag betalt allt så fort de gick till inkasso, så har jag fått denna anmärkning. Tack för att ni förstört mina chanser och har gjort denna anmärkning.

27 januari 2022

Tack för din åsikt!
Med anledning av banksekretess så kommenterar vi inte på enskilda ärenden i detta forum.
Du är välkommen att kontakta oss på kundklagomal@ecster.se så ska vi kolla närmare på ditt ärende.

ECSTER BRYTER LAGEN

Skickar fakturor daterade 2010 med olika inkassobolag. Dessa fakturor som är preskriberade och som passerat 3 år för länge sedan bryter mot lagen, ECSTER begår ett brott när de försöker driva in en fordring som är preskriberad sedan 8 år tillbaka enligt preskriptionslagen.

Trots flertal bestridande så fortsätter ECSTER trakassera mig och har nu skickat det vidare till kronofogden där detta också ska bestridas av mig och gå till tingsrätten där ECSTER får BEVISA att det du funnits preskriptionsavbrott, vilket de inte kan

30 december 2021

Tack för din åsikt!
Med anledning av banksekretess svarar vi inte på enskilda ärenden i detta forum.

Sämsta möjliga

Sämsta möjliga. Går ej att betala extra... luddig hemsida/app. Ingen möjlighet till mailkonversation. Nej aldrig mer elgiganten och aldrig mer ecster!

29 december 2021

Svar från Ecster

Hej Mikael. Vad tråkigt att du fått en negativ upplevelse. Det går alldeles utmärkt att mejla till kundservice@ecster.se om du föredrar den kontaktvägen.

Om det är en delbetalning du gjort, vilket verkar troligt eftersom du nämner Elgiganten, kan du välja att betala av hela summan på en gång även om du gjort en delbetalning.

Du kan läsa mer om det här:

Hoppas vi lyckats räta ut några frågetecken.

Ha en bra dag!

/ Tim

Oseriöst företag!

Oseriöst företag!
Fick en påminnelse om betalning från Ecter på ett köp från Hemfint. Då det inte stod vad fakturan gällde, kollade jag upp detta mot Hemfint, som inget hittade. Betalar ju inte fakturor som jag inte vet vad gäller. Under tiden som jag kommunicerar med Hemfint(som löser detta), skickar Ecster fakturan till inkasso! Vid kontakt med Ecster, finns ingen hjälp att få utan detta blir en sak mellan mig och inkassoföretaget! Så jag fick lösa detta denna vägen.

18 december 2021

Vad tråkigt att du fått en negativ upplevelse.
Skicka ett mejl till kundklagomal@ecster.se så kan vi kolla närmare på ditt ärende.

Äckelockrare

Äckelockrare som använder sig av tveksamma indrivningsmetoder. Ligger i gråzonen där du som kund blir drabbad. Håll er borta från dessa utsugarockrare.

14 december 2021

Elsa

Ecster borde ej tillåtas på kreditmarknaden

Både Handelsbanken och Elgiganten borde avveckla detta företags tjänster,

Jag vägrades faktura vid Elgiganten samtidigt som UC och andra lämnade det högsta betyget för min kreditvärdighet till Ecster.

Ett sådant företag borde inte finnas på kreditmarknaden.

21 november 2021

Vad tråkigt att du fått en negativ upplevelse.

För att vi ska kunna kolla närmare på varför din ansökan inte blev godkänd så är du varmt välkommen att ringa vår kundservice på 08- 34 35 50.
Vi har öppet vardagar mellan kl.09.00-18.00.

Ha en fin fredag,

Hip hip hurra!

Jag vet inte varför Ecster har så låga betyg. Jag har varit kund i över två år. Aldrig inte problem. Det är alltid super! Ecster är kundvänligt och det är värt att använda deras tjänster.

29 oktober 2021

Svar från Ecster

Hej. Tack för det fina omdömet.

Önskar dig en fin dag.

Aldrig Ecster

Underbara värld.
När min son Alfons låg på Covid-19 avdelningen på Gävle sjukhus så fick jag vara med honom när han vaknade.
Sen började en hård kamp för att få honom på bättringsvägen.
Till stor hjälp hade vi Musik.
Jag blev så inspirerad så jag köpte en kazoo och en dragflöjt till oss så vi kunde spela med.
Köpte dessa från ett företag från Lund som säljer musik instrument.
Men....
Eftersom jag var med Alfons blev tyvärr betalningen sen med ca3-5 dagar.
Kostnad för instrument 173kr.
Jag betalade och hoppades att det skulle vara ok.
Sen får jag en påminnelse från ett bolag som heter Ecster.
De skrev att om jag betalat skulle jag slänga påminnelsen.
Men se ni, något senare får jag ett inkassokrav för instrumenten.
Jag kontaktade då butiken som i sin tur hänvisade till just Ecster.
Kontaktade dem och förklarade samt fotade betalningen från mitt bank konto.
Visade sej att jag betalat direkt till butiken och inte dom....
Fick inte ens en faktura av Ecster
Ok, men då menade jag att de kanske kunde fråga butiken om de kunde lösa det mellan varandra.
Jag har ju ändå betalat varorna.
Nu hotas jag av Kronofogden och Gävle Tingsrätt för utmätning.
Trots att jag har skickat konto uppgifter till alla instanser och Ecster själva.
173kr.....
Nu ligger summan på strax över tusenlappen men det spelar då ingen roll.
Jag har ju ändå bevisat att jag betalat.
Om det nu är så jag betalat till fel konto , hur kan jag då helt otroligt lyckas göra en fel betalning till rätt företag som sålt varan?
Är det en ren slump att jag lyckades trots att det måste finnas hundra tusentals bankgiro nummer eller va det så att de skickade med bankgiro numret på leverans avin?
Så nu måste jag kontakta Tingsrätten för att försöka stoppa utmätningen.
Tror ni jag kommer handla något mer där Ecster finns med?
Man blir förbannad.
Riktigt förbannad faktiskt

27 augusti 2021

Fick ingen faktura men påminnelse med avgifter istället.

Köpte en vara för 223 kr men fick aldrig någon faktura skickad. Väntade mig att företaget skulle skicka fakturan till slut men istället dök en påminnelse upp med dröjsmålsränta på 24% och en avgift på 60 kr. Kommer aldrig någonsin att använda Ecster som betallösning i framtiden. Kommer även att undvika företag som endast har detta som alternativ.

23 augusti 2021

Förbluffande oseriösa

Förbluffande oseriösa. Tar fullständiga kreditupplysningar för vanliga fakturaköp (vilket mig veterligen ingen annan aktör gör), även för småsummor. Vill man inte samla på sig en massa kreditupplysningar bör man alltså undvika att handla på företag där Ecster är inblandat, eller välja en annan betallösning än faktura.

16 augusti 2021

Krånglig och också otrevliga

Hej
Jag skall undvika företag som samarbetar med Ecster.
Aldrig mer Ecster.

10 augusti 2021

Hej

Vad tråkigt att du fått en negativ upplevelse. Om du vill utveckla vad du inte är nöjd med får du gärna höra av dig till oss på 08-701 46 67 eller kundservice@ecster.se

Ville spärra kortet då det blivit…

Ville spärra kortet då det blivit borttappat men de går inte då dem har stängt under natten??vafan edetta?

3 augusti 2021

Hej.

Vår vanliga kundservice har öppet vardagar mellan kl.09.00-18.00, men vi har även ett spärrnummer 020-41 12 12 där vi har öppet dygnet runt.
Spärrnumret framgår på vår hemsida och app.

Hoppas allt löste sig med ditt kort ändå.
Elsa

Undermålig kreditgivare pt elgiganten eller?

Handlade varor hos elgiganten och tänkte mig en temporär lösning hos ecster, väl där har information från dem varit knapphändig, i princip obefintlig. inga fakruror har kommitnsom jag kan betala, via app eller webb finns endast information om att man kan ( ska kunna) göra extrabetalningar, men ingen information om hur, inga uppgifter finns alltså att använda för att lägga in en extra betalning eller att lösa krediten helt, det finns en hänvisning till uppgifter på avi, men de har ju inte skapat/skickat någon avi trots att två månader passerat, räntan är ca 20% så detta blir fort dyrt.. ska ringa nästa arbetsdag och betala/avsluta allt, avråder en relation med detta företag tills de ordnat upp sin kundkommunikation via webb och app på så sätt att det som minimum finns information om ”hur” abetalningar / avslut kan genomföras ( alla uppgifter som krävs ) även innan första avi:n skickats ut..

11 juli 2021

Undvik till varje pris

Undvik till varje pris! Detta är ett blufföretag som låter bli att skicka både fakturor och påminnelser och istället går direkt till inkasso. En totalt onödig kostnad. Måste du ta kredit, av t.ex. trygghetsskäl, välj någon annan.

29 juni 2021

ska aldrig hamna hos Ecster

köpte saker från elgigante men avbetalning som hamnade hos Ecster,12000 kr i 1 år förtfarande betalar ej klar. hög ränta och andra avgifter.

21 maj 2021

Hej

Tråkigt att du inte är nöjd. När du väljer delbetalning innebär det att det tillkommer avgifter och eventuell ränta, vilket framgår tydligt i det avtal du signerat.

Hur lång tid det tar att betala tillbaka beror på hur lång tid du valt att dela upp din betalning på.

Vänlig hälsning