- Långsam kundtjänst, har ett ärende som öppnades för över 30 dagar sedan som ej är löst. - Inget telefonnummer som man kan nå nå kundtjänsten på. - Ej aktuell information på hemsidan, finns ett t... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
e-ville.com is a home electronics e-commerce company headquartered in Finland that offers quality products at competitive prices. e-ville.com reached an important milestone in spring 2022 when Verkkokauppa.com, Finland's leading home electronics retailer, acquired the company. Leveraging Verkkokauppa.com's established presence and seamless infrastructure, it allowed e-ville.com to expand its reach in the Nordic market and beyond. The co-operation between e-ville.com and Verkkokauppa.com marks a strategic move to strengthen market position in the competitive e-commerce sector by offering customers a wider product choice, improved services and more efficient delivery options. A large part of the core of our business is our central warehouse in Jätkäsaari, Helsinki, from where we handle customer orders with the highest accuracy and efficiency. Through optimized logistics and cooperation with local partners, we can offer fast delivery throughout Sweden and the Nordic region.
Maisalantie 2, 04600, Mäntsälä, USA
- e-ville.com
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Bedrövligt! Undvik E-ville.com
De skickade en defekt trummaskin från Finland till Sverige. Jag returnerade via deras RMA system. Nu vägrar de att återbetala eftersom de kan inte hitta paketet som skickades via deras system. Enligt DHL var det hämtat över en vecka sedan. Scam-artister med kundtjänst som är bara kontaktbara via epost efter kl17. KÖP INGENTING FRÅN E-VILLE SVERIGE! Och E-ville…ge mig mina pengar tillbaka!

Dålig Frakt information både från CDON + E-ville
Att: Björn (Finland !!) Ärende 6380639
Ordernummer 95399871
Även om det inte finns möjlighet att välja frakt-sätt bör var och en säljare förmedla deras frakt leverans till kund, som EXP. Vi levererar med GLS till Sverige som sedan tar över med Schenker och Levererar till ditt ombud.
Bör framgå vid säljarens villkor för leverans. (CDON)
En kund kan ha mil:tal till just Schenker ombud och ska där med ha rätt att välja att anta en order med dess villkor som inte framgår idag.
Bör ni sätta som krav på säljarna att det fram går tydligt i villkoren för frakt/leverans.
Som konsument ifrågasätter jag detta utelämnande information.
Villkoren hos CDON. bristfällig.
Häls
A-B
Svar på nedan svar:
C.C. ”Vilket enligt mina beräkningar är knappt 6km från din adress”. Och du menar med det, att du bär den efter dina förutsättningar och
Räknar efter att du har transport medel och inte andras kostnader per km för hem körning……TAXI.
(Taxi, Framkörning 75:-, sträcka 3 x 6km = 1.8mil + vänte tider, köer, taxa 500-600:-)
Inte ovanligt att man tittar på sig själv och bedömer att det är lika för andra!
A-B

Utlovar leverans inom 4-6 dgr
Utlovar leverans inom 4-6 dgr. Efter 5 dgr är inte ens orden skickad. Och ingen svarar hos ”kundtjänst”
Varning-rekommenderas inte

Beställde en Tv
Beställde en Tv. Läste recensioner först efter jag gjort min beställning. Blev då väldigt orolig då flera recensioner inte var bra. Men det hade jag inte behövt vara. Allt gick jätte smidigt och min mamma är jätte glad över sin nya Tv. Superbra pris också.

Svar från e-ville
Beställ absolut inte från denna sida
Beställ absolut inte från denna sida. Köpte en elbil till min som som efter mindre än två veckor så separerade två däck. Enligt supporten så har det skett pga att han har kört bilen på gräs ibland vilket är helt orimligt.
Supporten får man jaga för att få svar från
Skulle aldrig rekommendera någon att handla från dom här. KÖP INTE FRÅN DOM!!!

Bra service
Har köpt en Samsung Qled 65 och fick den snabbt och utan problem. Den var också några tusenlappar billigare än på andra ställen.

Mycket oseriöst företag!!
Mycket oseriöst företag!!! OBS, Råkade beställa från detta företag via CDON.
Iallafall, Jag har beställt en TV för lite över 3 veckor sedan som det inte hänt någonting alls på spårningen, trots att den hela tiden stått som (I lager) och snabba leveranser till Sverige.
Det går inte att få något klart besked från "kundtjänst" som förövrigt är ett skämt!!
Jag säger bara beställ ALDRIG härifrån!! Uppdatering kommer.

Scamföretag
Scamföretag, handla inte här. Köpte en vara som var trasig när den levererades, & inställer för att ge mig en ny sa de att jag skulle skicka den på service vilket jag gjorde. Detta va alltså i februari, jag har ännu inte hört något ifrån dem eller fått tillbaka min vara.

Google playbutik saknas
Google playbutik saknas! Därför går det ej att ladda ner appar! Flera appar saknas, bland annat TV4play! Detta angavs inte i produktbeskrivningen! TV4play bör finnas på en tv som säljes i Sverige

Problemfritt köp
Köpte en väska från E-Ville. Inga problem med köpet och snabb leverans från Finland (fåtal vardagar).

Handla aldrig här
Handla aldrig här. Företaget skiter i att svara på mail.
Har inte varorna hemma utan väntar ut dig, sedan blir dina pengar poäng som du måste handla hos dem.
Ren bluff och hur kan klarna stå bakom ?
Hoppas ni läser detta och slipper skiten.

Svar från e-ville
Handla ALDRIG från detta företag!
Handla ALDRIG från detta företag!! Jag köpte en telefon som jag ville returnera för den funka inte som den skulle och kontaktade kundtjänst för en retursedel men svar uteblev. Efter att ha mailat många gånger, ringt deras kundtjänst som det inte gick att få tag på kom retursedeln 1 månad senare!! Enda gången jag har fått snabbt svar från dem var när jag mailade dem att jag skulle ta ärendet vidare till ARN om de inte återkopplade på mitt ärende. Efter mkt om och men har jag fått pengarn tillbaka på mitt konto, 2 månader senare. Väldigt nonchalant kundservice som inte svarar på viktiga frågor om en beställning. De borde svartlistas!
Beställde en oukitel wp23 pro (mobil)
Beställde en oukitel wp23 pro (mobil)
Fick hem varan och fungerar inte som den skall. Inkommande samtal kommer ej fram till telefonen. Har fyllt i deras retur formulär . Har inte hört ett ljud från e-ville sedan dess . Gått 1 vecka nu och returen står fortfarande som OBEHANDLAD. Har inte ens fått en retur sedel överhuvudtaget. Riktiga pissluffare till företag...
Varning köp inget här
Varning köp inget här, de svarar inte på mail och att de har klarna som betallösning betyder ingenting för din trygghet. Jag beställde en produkt med leverans inom 7-14 dagar och efter 14 dagar försökte jag kontakta dem men inget svar, jag försöker med klarna men de hänvisade tillbaka till eville, efter flera misslyckade försök kontaktar jag klarna för att de måste kunna hjälpa till om de representerar oseriösa företag, de eskalerar till en kontoansvarige. Då svarar e-ville och säger att jag inte kan avboka köpet för den är redan skickad, det är en lögn eftersom de inte har något fraktnummer att ge vilket jag påpekade och bad dem kontakta klarna eftersom jag har ett ärende där. Då till slut svarar de att de gjort ett misstag och den är inte skickad (det hade gått en månad) så de kunde nu avboka ordern. Otroligt tidskrävande och klarna hjälper inte till. För övrigt så stämmer inte information om returer eller avbokning på hemsidan länkar funkar inte och funktionen att cancelera en order finns inte
Gjorde en beställning
Gjorde en beställning. Betalade med klarna. Står olika leveransdatum beroende på var man tittar. Kollar leveransstatus på deras hemsida två dagar senare. Då har dom makulerat ordern utan att ens höra av sig. Svarar inte på Mail. Min första och sista beställning där.
Det här företaget verkar inte förstå…
Det här företaget verkar inte förstå vad leveranstid betyder? Om jag beställer en söndag och det står 3-5 dagar leveranstid så betyder det att paketet ska vara framme mellan onsdag och fredag eller? Beställde här ifrån eftersom att produkten var något billigare än andra ställen och leveranstiden verkade hyfsad.
Nej, enligt det här företaget så behöver dom behandla paketet en hel vecka innan det ens blir registrerat och nu på fredag så har det fortfarande inte ens skickats! Ska tillägga att jag även skickat Mail till deras support på onsdag morgon om frågan var paketet är och inte fått något svar.
Jag har full förståelse för att paket kan komma bort med posten eller sådant men att företaget bara har suttit på beställningen en hel vecka o fortfarande inte gjort någonting är störtlöjligt. Det får det att kännas som ett riktigt skoj företag och man börjar ju undra om produkterna någonsin kommer fram?
Uppdatering den 11 December.
Produkten kom fram men var inte riktigt som beskriven, som väntat så är processen om retur ännu värre. Har nu väntat i över en vecka på att få svar om returen efter upprepade mail men fortfarande inget svar. Jag har rätt enligt svensk lag att nyttja min ångerrätt och företaget fullständigt ignorerar detta. Alltså begår företaget brott emot Svensk lag.
Jag kommer driva detta vidare med konsumentverket och min bank.
SNÄLLA för guds skull beställ inte här ifrån. Riktigt skummrask företag.
Scamsida - akta er för att bli lurade
Jag köpte en tv med utlovad hög kvalitet, bra specifikationer, 60hz, full HD och allt möjligt.
Däremot fungerar tvn värdelöst. Den tappar kopplingen till wifi, gränssnittet laggar enormt mycket och tvn klarar inte av sportsändningar. Jag har försökt få företaget att göra något åt detta länge, bifogat video etc men de vägrar. De hävdade att jag köpt en för billig tv.
Lösningen blev att jag köpte en lika dyr tv från ett annat företag som fungerar perfekt. Jag kommer aldrig använda dessa skojare igen - det är en scam, undvik!
Seriöst företag
Seriöst företag. Snabb hantering av reklammation!
X-TREME fatbike stänkskärmar.
Mailar dem efter 3 dagar ( fredagen den…
Mailar dem efter 3 dagar ( fredagen den 10 mars) och frågar om min beställning har blivit iväg skickad, men får tillsvar på måndagen att de haft problem med data systemet och därför har min order inte skickats och sedan skriver de att de borde skickas i slutet av veckan, min produkt finns i deras lager i Finland men har inte skickats än, tycker de kan lösa problemen lite fortare och inte vänta ut veckan för att skicka varan. De verkar inte bry sig om sina kunder.