- Långsam kundtjänst, har ett ärende som öppnades för över 30 dagar sedan som ej är löst. - Inget telefonnummer som man kan nå nå kundtjänsten på. - Ej aktuell information på hemsidan, finns ett t... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
e-ville.com is a home electronics e-commerce company headquartered in Finland that offers quality products at competitive prices. e-ville.com reached an important milestone in spring 2022 when Verkkokauppa.com, Finland's leading home electronics retailer, acquired the company. Leveraging Verkkokauppa.com's established presence and seamless infrastructure, it allowed e-ville.com to expand its reach in the Nordic market and beyond. The co-operation between e-ville.com and Verkkokauppa.com marks a strategic move to strengthen market position in the competitive e-commerce sector by offering customers a wider product choice, improved services and more efficient delivery options. A large part of the core of our business is our central warehouse in Jätkäsaari, Helsinki, from where we handle customer orders with the highest accuracy and efficiency. Through optimized logistics and cooperation with local partners, we can offer fast delivery throughout Sweden and the Nordic region.
Maisalantie 2, 04600, Mäntsälä, USA
- e-ville.com
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Sjukaste kundtjänsten
Sjukaste kundtjänsten, beställde en produkt som de tydligen inte har i lager och säger inget om? De frågar ifall jag vill ha en återbetalning och svarar inte på mig efter? Ge tillbaka mina pengar!!! Ni borde skämmas

Svar från e-ville
Kass kundtjänst som aldrig svarar
Instämmer med alla andra här, helt värdelös kundservice. De svarar först efter längre tid som står och då svarar de ändå att jag ska få en ny produkt och returnera den gamla men får ingen retursedel på nytt och inte heller en ny produkt eller ja jag får inte ens ett svar ifrån kundtjänst det her nu gått 2 veckor utan svar och har skicka flertal mail!!! Under all kritik

Svar från e-ville
Helt värdelös kundservice Mycket dålig…
Helt värdelös kundservice Mycket dålig information om retur. Fick en länk där jag skulle ta kort på produkten innan produkten blev godkänd för retur och godkänna att jag stod för retur kostnaden . Ingen information om hur jag skulle skicka varan eller om återbetalningen. Kommer aldrig handla där igen

Helt värdelös kundtjänst
Helt värdelös kundtjänst. Det går inte att komma fram på angivet telefonnummer.
Har ett reklamationsärende där dom först tar väldigt lång tid på sig att svara för att sen inte svara över huvudtaget.
Som kund känner man sig helt maktlös.
Jag kommer aldrig handla på e-Ville igen och rekommenderar inte någon annan att göra det heller.

Värdelös kundservice
Helt värdelös kundservice, dom vägrar att tillämpa garanti på en felaktig vara och sen slutar dom svara på e-post. Kommer aldrig mer att handla
Uppdateringar:
Björn skulle kanske sitta och svara på mail istället för att svara här, så skulle han sett att jag har skickat 4 mail med bilder och beskrivit hur däcken var spruckna när jag fick dom.
Är det verkligen kundtjänst som tar beslut i en garanti fråga, eller är inte det tillverkan av däcken i så fall?
Mycket underligt beteende av den här Björn.

Kundservice löste mitt problem
Hade lite problem med min beställning då den var trasig, fick en ny produkt skickad, Det var lite problem med kommunikationen men kundservice hanterade ärendet bra tillslut. Blev tillslut nöjd med mitt köp

Svar från e-ville
Tråkigt att läsa att några haft en…
Tråkigt att läsa att några haft en dålig upplevelse med e-ville. Jag beställde en TV därifrån nyligen. Tog två veckor men den kom i bra skick och funkar hur bra som helst. Björn på kundservice är hur trevlig som helst. Jättenöjd.

Handla inte här
Handla inte här. Värdelös kundservice.
Beställde en väska som kom med en trasig axelrem. Har försökt returnera produkten och det har tagit över en månad och det är fortfarande inte löst.
Har dröjt 2 veckor sedan de skrev att min återbetalning är på väg. Returtiden hos klarna löpte ut i och med att e ville inte kunde bekräfta att de fått varan. Nu har jag endast 6 dagar kvar tills klarna kräver pengarna och får inget svar från deras kundtjänst. Oklart om jag någonsin kommer få min återbetalning. Kommer förstöra mitt kreditscore om inte klarna får pengarna.

Beställde en digitalbox denver 148
Beställde en digitalbox denver 148
Som fungerade perfekt och lättinstallerad. Snabb leverans till dalarna i Sverige. Kan verkligen rekommendera E-ville

Svar från e-ville
E-ville support svarar inte först på…
E-ville support svarar inte först på meddelanden på flera månader, skyller på att "supporten" var finsk, men samma mejladress besvarades av en svensk innan och i samma tråd. TV:n skickas flera veckor efter betalning och efter flera uppmaningar och påminnelser. Väl framme saknas delar till tv:n, Kundtjänsten vägrar sända ut de delar som saknas så vi står med en felande tv och ett bolag som vägrar hjälpa sin kund. UNDVIK!
Urusel sida
Urusel sida!
Särbon beställde ett pusselbord. Det kom och var verkligen usel kvalitet som inte sett ihop som det skulle, bitar lossnade, delar gick knappt att få upp, och det var inte rakt.
Påbörjade en retur för några veckor sen och dom har fortfarande inte bemödat sig att besvara detta. Och dom verkar göra det så jobbigt som möjligt om dom överhuvudtaget återkopplar.
Undvik detta företag som pesten!
Köpte en Ergobaby bärsele
Köpte en Ergobaby bärsele med ett väldigt bra pris hos e-Ville. Produktern är bra och bebis gillar sova i den. Endast problem är att PostNord krånglar till med leverans.
Jag beställde en TV och ett väggstativ…
Jag beställde en TV och ett väggstativ 7 Dec. Idag den 18Dec var det framme.
Leverantiden är längre än vad det står på sidan, men inget som jag hakar upp mig på.
Jag är supernöjd med mitt köp och har fått bra återkoppling flera gånger med Björn, när jag haft frågor angående mitt köp.
Jag rekomenderar e-ville.
//Emma från Gotland
Jag beställde en TV(Philips PML9009)…
Jag beställde en TV(Philips PML9009) från de som var sönder när jag fick den. Jag har meddelat de och väntar på svar just nu.
Bara se bortifrån alla 1*
Bara se bortifrån alla 1*. Beställde en 85" Philips tv. Gick perfekt hela vägen, support och service.
Skulle ta 1-3 dagar men har fortfarande inte fått varan efter 16 dagar
Beställde 5:e november. Sidan påstår sig ha 1-3 dagar leverans. Men efter två veckor så har dom fortfarande inte skickat iväg varan till postnord som ska leverera. Dom själva påstår sig däremot ha skickat varan redan dagen efter… hjälpen man fick var dom la upp en ny order som inte heller kommit fram till postnord. Har även varit i kontakt med postnord som själva råder mig till att avbryta ordern då även dom tycker att sidan ser skum ut
Super
Super! Snabb frakt och god kommunikation samt bra priser. Förstår inte hur detta företag har så låga betyg.
Blockad
Hej
Jag beställde en rakapparat igår,och nu när jag ska gå in på hemsidan så har dom blockat mig. Kommer inte åt mina beställningar. Mvh Andreas

Svar från e-ville
Jag fattar inte vad alla gnäller för…
Jag fattar inte vad alla gnäller för har handlat mycket i E-Ville och har gått hur bra som helst snabbt oxå att få sina varor. Och mail svarar dom på visst. Man kan undra om det är människor som skriver betygen är scammers skärpning tack och bete er som vuxna människor eller är ni barn!? Mina brorsbarn den yngsta 6 år är mognare än er!!!?

Svar från e-ville
Jag skulle annullera en order
Jag skulle annullera en order, och i deras villkor står att man får lov att avbryta fram tills att ordern är skickad, på mitt konto stod där att ordern inte var skickad, men jag fick ändå inte avbryta. KOMMER ALDRIG HANDLA AV DEM IGEN!