Jag beställde två produkter den 13 november, och leveranstiden skulle enligt uppgift vara 2–3 dagar. Senare fick jag en avisering från PostNord om att paketen hade skickats till en adres... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Om Dyson Sverige
| Köp bästsäljare |
| Hitta en butik |
| Registrera maskin |
| Få skräddarsydd support |
| Se stylingguider |
Om Dyson
Dyson grundades på idén att lösa problem som andra ignorerar; dammsugare som blockeras och förlorar sugkraft, handtorkar som är energikrävande och inte fungerar och hårteknologi som förlitar sig på extrema temperaturer och orsakar värmeskador.
Sedan Dyson grundades i Storbritannien 1993 har varumärket vuxit från en man och en idé till ett globalt teknologiföretag med ett ständigt växande kärnteam av ingenjörer och forskare.
Idag säljs Dysons maskiner i över 65 länder. Från sladdlösa dammsugare till luftrenare och hårfönar; en helt ny generation av teknologi ligger i händerna på Dyson-ägare runt om i världen.
Köp direkt från oss som har skapat den
Dyson prisgaranti
Fri frakt* och returer
60 dagars öppet köp*
Köp nu, betala senare
Luftrenaren slutade fungera 6 månader…
Luftrenaren slutade fungera 6 månader efter köpet. Jag har väntat på att teknisk service ska ge mig en lösning i 4 månader utan resultat. Mycket tråkigt.

Airstrait - pengarna i sjön
Köpte en Dyson Airstrait som dessvärre slutade fungera efter en kort tid och få användningar.
En fantastisk produkt men….
Deras kundtjänst är allt annat än professionell, svårt att komma rätt (har provat med mejl, whatsup, butiken i MOS och till slut efter lång väntan och detektivarbete en telefontjänst som följde sitt protokoll och tog en evinnerlig tid på sig att byta ut produkten.
Hör och häpna när jag får reda på att den
1. Inte får användas i alla länder
2. Inte fungerar med vanlig adapter när man reser
3. Ej får användas med förlängningssladd (sladden till produkten är inte särskilt lång)
Och
4. Måste sitta i ett eluttag inupprätt position, vilket är en utmaning med tanke på att ”kontakten” på produkten är brutalt lång och inte passar överallt. Den kräver alltså att du har ett uttag som är vänt åt rätt håll, med god plats nedanför och har din spegel inom räckhåll om du vill använda den och spegla dig samtidigt.
Att ta den med på semestrar eller arbetsresor är bara att glömma.
Detta står i det finstilta, ingenstans utanpå produkten. Så den är ganska värdelös när det kommer till praktisk användning.
Sorgligt, Dyson. Jag är besviken.

Svar från Dyson Sverige
Köpte en ny dammsugare med defekt…
Köpte en ny dammsugare med defekt munstycke. Har nu väntat i 5 månader på nytt munstycke. Varje månad som jag kontaktat support får jag till svar att det fortfarande är slutsålt. Detta är alltså ett globalt företag som inte kan ordna fram ett munstycke på ett halvår. De är ett skämt till företag med produkter för dessa priser. Har man inte fungerande serviceorganisation så spelar produkten ingen roll. KÖP ANNAT fabrikat!
Nu kommer jag få ett autogenererat, opersonligt svar av Dyson som vanligt att ta kontakt med deras kundtjänst som jag brevväxlar med redan!

Fruktansvärt dålig support
Fruktansvärt dålig support. Fick dammsugaren i julklapp av min gamla mamma. Apparaten har en miljard känsliga små plastbitar. En lite plastbit gick söder så locket till behållaren går inte att stänga. Jag tar mitt pick och pack och åker till Dysonbutiken i Mall of Scandinavia. Dom tittar undrande på mig. Du får ringa kundservice. Ingen hjälp. Ringer kundservice dagen efter. Väljer att få svensk kundservice. Hamnar hos en lirare som knappt kan engelska. Han vill inte en ta emot mitt ärende. Säger att min mamma måste ringa eller att vi måste sitta i samma rum. Jag säger att hon bor tio mil bort och är 80 år gammal. Vi kan alltså inte sitta i samma rum och hon kan inte ringa. Jag ber att få prata med någon annan. Kundservice lägger på luren. Under all kritik. Bra dammsugare, MEN otroligt skör och en kundservice utan dess like
Uppdatering:
Ringde igen till supporten. Valde att få tala med svensk support. Hamnade hos en engelsk🤔. Hur som helt. Den här medarbetaren kunde i alla fall engelska och verkar ha löst mitt case. Om detta är sant återstår att se och endast då förtjänar dom ett högre betyg än en 1:a

Fin lampa
Fin lampa. Bra funktioner.
Leveransen utfördes i en bruten kartong !
Med tanke på priset är leveransen bristande.

Svar från Dyson Sverige
Är som sagt nöjd med er produkt. Men er support katastrof
Är som sagt nöjd med er produkt och kan förstå att den går sönder.
Med er support är under all kritik, efter timmar och försök via alla kanaler / medier så löste det sig till slut.
Ordna med bättre support om ni vill vara i klassen premium

Svar från Dyson Sverige
Absolut fruktansvärt dålig kundservice.
Absolut fruktansvärt dålig kundservice.
I tre dygn har jag försökt kommunicera med supporten via deras chat. Mijoner bot-frågor, otroligt lång väntetid att nå en människa. Och dessa svarar inte på frågorna utan man kopplas ner, det dyker upp en ny handläggare som INTE KAN LÄSA TIDIGARE kommunikation, pga GDPR! Mata in alla uppgifter på nytt, på nytt, sedan stänger man för dagen. Och jag har inte fått någon som helst hjälp. Okunnig personal. Otillgängligt.

Otroligt dålig kundservice..
Otroligt dålig kundservice... går inte att komma in kontakt med alls. Testat både via chatten och via telefon. Beställde en Dyson Pure Cool... testade den igår och den fungerade i 30 minuter sen la den av och det går inte att starta den igen.

värdelös kundservice
Har försökt i över en månad få hjälp med men dammsugare. Får bara en massa tips om rengöring som tyvärr inte hjälper. Livechatten är ett skämt tar timmar att komma fram utan någon lösning. Blev lovad att bli kontaktad per telefon för över två veckor sedan.
Även varit i butiken i MOS utan resultat. Ladrig mer dyson.

Svar från Dyson Sverige
Helt otroligt dålig service om något…
Helt otroligt dålig service om något händer med din maskin. Räkna med att inte få tag på kundtjänst alls. Deras chat support är fruktansvärd. Svara på 10 frågor av en chatbot för att sedan stå i digital kö 45 minuter för att komma i kontakt med en person. Missar du att de svarat i chatten får du börja om och svara på 10 frågor sedan vänta 45 minuter på svar igen.

Mycket besviken
Vi köpte en dyson 15 damsugare i september månad förra året. I mars månad i år började damsugaren låta konstigt och drag inte in luft som tidigare. Vi kontaktade dyson och kom överens om att dem skulle skicka ett nytt filter och vi skulle se om det hjälpte. Men först skulle jag skicka min inköptkvitto, adress och telefonnummer och det gjorde jag. Men sen ville dem åter igen inköptkvitto, telefonnummer samt berätta om felet på min damsugare och det gjorde jag.
Efter 46 dagar skickade jag ett mejl till dem och undrade när skulle jag få min filter. Äntligen fick jag ett mejl från dem.
Dem hänvisar mig till deras hemsida där kan jag köpa ett nytt filter🤔
Mycket dålig av dyson och är mycket besviken.

Omöjliga att kontakta!!!!
Jag har försökt att kontakta Dyson i 1 vecka men det är hopplöst. Finns inget telefonnummer att ringa och får ingen respons på live chatten!!!!!!! Huuuuur ska man komma i kontakt med er???? Min dyson airwrap har gått sönder efter 1.5 år vilket är totalt oacceptabelt för en så dyr maskin. Jag vill reklamera den snarast.

Svar från Dyson Sverige
Dammsugaren är supersvår att använda…
Dammsugaren är supersvår att använda .jag har kontaktar kundtjänst får inget svar på flera dagar. Jag kan inte ringa kundtjänst, och de svarar inte alltid catt.

Svar från Dyson Sverige
Det finns inte ord för att beskriva hur…
Det finns inte ord för att beskriva hur avskyvärt detta företag har betett sig i hantering av detta ärende och speciellt i sin kundservice för att lösa ärendet.
Jag lägger en beställning på en Dyson V11 (artikel 1) och får förslaget att lägga till ett avancerat rengöringskit gratis (artikel 2).
Efter en dag får jag notis om att leveranserna (artikel 1 och 2 i separata leveranser) båda har misslyckats att levereras och är på väg tillbaka.
Jag kontrollerar ordern, all information korrekt. Jag kollar uppföljningsmailet från Dyson som ger spårningsID, där står istället min adress blank. Jag vet inte om det är Dyson eller postnord som sumpat adressen vid detta läge, men det spelar ingen roll.
Jag kontaktar kundservice för att hantera ärendet. Deras live chat buggar ur, jag får ett mail om att lägga om beställningen om jag vill ha produkterna. Problemet är att artikel 2(tillägget) inte dyker upp som ett gratis val när jag försöker lägga ordern igen, utan nu måste jag köpa den manuellt för 1440 kr.
Så jag kontaktar kundservice igen. Jag skall inte behöva vänta mer än 30 minuter står det. Får vänta i nästan en timma. En Daniill B svarar på mitt ärende, en avskyvärd människa. Jag hade inte skrivit färdigt mitt första meddelande på 30 sekunder sedan han svarade, så han markerade chatten som inaktiv. Jag förklarar ärendet för honom, han säger att jag måste lägga om min order. Jag förklarar att det inte går, då jag inte får tillägget erbjudet. Han säger att det är för att produkten inte längre går att beställas från deras webbplats. Jag söker upp produkten under samtalet, ser att den både går att beställa samt att den är i lager. Jag informerar honom om att den visst går att beställa på deras webbplats. Jag förklarar igen, allt jag vill åstadkomma är skapa en identisk order som den var förut, vilket inkluderar artikel 1 som jag beställde och artikel 2 som erbjöds gratis.
Daniil B ljuger mig rakt upp i ansiktet och säger de kan inte beställa något som inte längre finns tillgängligt på deras webbplats och stänger omedelbart ärendet utan att invänta svar.
Jag skriver tillbaks att det både går att beställa samt skickar länken till produkten som visar att den också är i lager.
Mitt chattfönster identifierar att jag fortfarande skriver, förmedlar mig till en ny agent, jag ser att Daniil B återigen tilldelas ärendet och utan att svara direkt stänger ärendet en gång till.
Vilken horribel hantering.

Sämsta kundservice
Har haft vår dyson damsugare i mindre än 2 år. Följer alla råd som kom med damsugaren och trots det har jag behövt komma i kontakt med dyson 3 gånger för att byta delar.
Hade kontakten varit smidig så hade jag ändå gett fler stjärnor men det är så svårt att få ta på dem. Enda sättet att komma i kontakt med dyson är via chatten.
Nu om chatten... De svarar inte vanligtvis men de gångerna jag har haft tur så har jag kommit i kontakt med någon som inte pratar svenska utan någon översättning. Det tar timmar för att vi ska ha en enkel konversation bestående av några enkla meningar.
Mitt råd! Undvik dysonprodukter då vid problem kommer du behöva spendera dagar för att försöka komma i kontakt med dem och timmar för att förklara vad det enkla problemet är. För priset man betalar så förväntar man premiumservice men jag har haft mycket bättre service från mycket mindre företag och för mycket billigare produkter.

Sämsta kundsupporten någonsin
Sämsta kundsupporten någonsin! Jag skickade in min Dyson airwrap för reparation den 27/4 efter att den lagt av efter 2 års användning vilket är helt skandalöst för ett sånt dyrt stylingverktyg. De lovade att reparera och skicka tillbaka den på 2 veckor. Nu går det inte att få kontakt med de alls, de svarar mig i FB chatten att de kontaktat reparationscentret och väntar på svar. Jag har väntat i snart 2 månader och kommer starta ett ärende hos ARN. Detta är sjukt dåligt av ett så stort företag!

MIN SÄMSTA KUNDUPPLEVELSE NÅGONSIN
Sämst. Sämsta kundtjänstupplevelsen jag varit med om. Köper en dammsugare för 8000 men den slutar fungera efter TRE MÅNADER och supporten är HELT OMÖJLIG att få tag på. Pinsamt företag som jag aldrig kommer stötta igen och se till att folk ska få redan på vilket scam det är. Sjukt att det är såhär låg nivå på ett så stort företag. KÖP INTE!

Min vara har varit hos er 1 månad
Min vara har varit hos er 1 månad. Min vara var sönder ni skulle skicka ut en ny men det finns inte på lager, ni har andra färger i lager och har bett er skicka det men ni svarar inte och är katastrof.