Har haft en DVI varmepumpe i fire år nu. Anlægget kører perfekt og er billigt i drift. Har flere gange ringet til DVI. De er lynhurtige til at besvare mit opkald og har alle gange givet grundig rådgiv... Se mer
Företaget har svarat
Min 16 kW DVI varmepumpe fungerer perfekt. Jeg har fået installeret min DVI varmepumpe af min lokale VVS mand. Han sælger ikke andre fabrikater, da han siger at DVI´s varmepumpe fungerer godt under... Se mer
DVI varmepumpe LV9 er stået af efter blot 10 års drift. Der er opstået et brud på spiralen i tanken, har teknikker vurderet, så der kommer kølevæske i gulvvarmesystemet. Når det ikke holder længere e... Se mer
Företaget har svarat
Vi har købt et jordvarmeanlæg hos DVI, og har desværre fortrudt det mange gange siden. Der er tale om et firma som ikke besvarer vores henvendelser, ikke overholder aftaler om service, garanti mm.... Se mer
Vores virksomhed hviler på et fundament fra 1979. Med udgangspunkt i denne arv, designer vi i dag både funktionelle og æstetiske detaljer, som forskønner og gør menneskers hverdag enklere og bedre. Når du vælger et produkt fra DVI, skal du vide, at det er lavet med stolte håndværkstraditioner og med et tankevækkende og ansvarligt design. Vores ambition er altid at hjælpe dig, med at efterlade så lidt aftryk på miljøet som muligt.
Industrimarken 2 C, 9530, Støvring, Danmark
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har igen været fuldt tilfreds med det årlige eftersyn af mit jordvarmeanlæg, som er anlagt af DVI for 12 år siden. Og har i øvrigt også været tilfreds med anlægget i alle årene.
Tilfreds med forsøg på fejlfinding, flink operatør.
Der kunne godt hos operatøren være en del mere viden omkring el-installation, men det udlignet af telefonisk kontakt med kollega.
Ok, serviceeftersyn, men der skal jo altid være plads til forbedring
Mange bump på vejen.
Mit Jordvarmeanlæg er utæt på kompressor siden og i jordslangekredsen, og har været det siden de installerede det. Der er fyldt på hvert år ifølge de teknikere der har været herude - som dog ikke har været lige flinke til at notere det hver gang(?) I 2017 blev der lækagesøgt - men dvi kunne ikke finde utætheden, givetvis fordi den tekniker der mødte op herude ikke vidste han skulle lave en lækagesøgning.
De fandt så lækagen i år - lige ude for garantien sjovt nok.
Det er ifølge DVI normalt at kølemidlet fordamper på kompressorkredsen - det har ikke noget med en utæthed at gøre var den forklaring jeg fik i telefonen. Det fordamper i rørene - selv ved helt nye anlæg.
Tilføjet:
Da man ikke kan svare som forbruger må jeg jo redigere. Jeg er enig i at da der blev lækagesøgt ved udløb af garanti - noterede DVI ikke en påfyldt kølemængde - da de ikke kunne finde utætheden - det ville også være lidt selvmodsigende. Det er ikke det samme som der ikke blev påfyldt - jeg var trods alt til stede. DVI forholder sig kun til de papirer der ligger - deres service folk har en helt anden historie når de er på stedet - og i og med der blev påfyldt allerede 1 år fortæller de mig der er noget der er utæt.
Mit anlæg er omfattet at udvidet garantilængde, da jeg har en service aftale med DVI om et årligt eftersyn, se Fabriks - garantibevis på varmepumper og vores serviceaftale af 2014.01.29. At DVI ikke overholder serviceaftalen kan jeg vel ikke lægges til last?
Jeg synes Trustpilot anmeldelserne taler for sig selv.

Svar från DVI Energi A/S
Ualmindelig dyrt service
Man må bare sige at de tager sig godt betalt for et helt almindeligt serviceeftersyn, som uden nogle ekstra dikkedarer tager under 1 time og koster 2500.
Prisen står (efter min bedste overbevisning) på ingen måde mål med det leverede, men det er åbenbart en standard pris, som er dækkende uanset hvor man er henne i landet. Så var det jo heldigt at (nok mest for DVI) at servicemanden var lige i nabolaget.
Så det bliver et nej tak herfra til DVI fremover.
Virkelig dårlig hjælp og service når der er problemer med deres produkter. Har haft en defekt softstarter, hvilket har medført at kompressoren skal udskiftes. Det bliver en dyr omgang. Jeg ville finde et anden firma.

Svar från DVI Energi A/S
Vores jordvarmeanlæg stod af, da en føler viste fejl. Vi fik servicebesøg, der varede 20 min. og fik en regning på ca. 2.500,- Føleren kostede ca. 370,- Det mener jeg er ude af proportioner. Vi var ikke adviseret om prisen inden - så kunne vi fx have valgt at få alm. servicebesøg samtidigt!
3.7.2017: Jeg er nu kommet overens med DVI og har fundet en tilfredsstillende ordning. Kommunikation og kompromisser er godt for at løse tvistligheder.
Vi er f.eks helt uberettiget blevet pålagt en regning på flere tusindkroner...🙁
Vi føjer os gjort til grin og ikke mindst snydt. Virkelig ærgerlig forneommelse når man invistere SÅ mange penge...!
Vi købte sidste år et jordvarme anlæg hos DVI. De har hele vejen igennem været meget hjælpsomme og servicen har været upåklagelig.
Det hele fungerer godt og vi er meget glade for vores køb.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.