Har haft en DVI varmepumpe i fire år nu. Anlægget kører perfekt og er billigt i drift. Har flere gange ringet til DVI. De er lynhurtige til at besvare mit opkald og har alle gange givet grundig rådgiv... Se mer
Företaget har svarat
Min 16 kW DVI varmepumpe fungerer perfekt. Jeg har fået installeret min DVI varmepumpe af min lokale VVS mand. Han sælger ikke andre fabrikater, da han siger at DVI´s varmepumpe fungerer godt under... Se mer
DVI varmepumpe LV9 er stået af efter blot 10 års drift. Der er opstået et brud på spiralen i tanken, har teknikker vurderet, så der kommer kølevæske i gulvvarmesystemet. Når det ikke holder længere e... Se mer
Företaget har svarat
Vi har købt et jordvarmeanlæg hos DVI, og har desværre fortrudt det mange gange siden. Der er tale om et firma som ikke besvarer vores henvendelser, ikke overholder aftaler om service, garanti mm.... Se mer
Vores virksomhed hviler på et fundament fra 1979. Med udgangspunkt i denne arv, designer vi i dag både funktionelle og æstetiske detaljer, som forskønner og gør menneskers hverdag enklere og bedre. Når du vælger et produkt fra DVI, skal du vide, at det er lavet med stolte håndværkstraditioner og med et tankevækkende og ansvarligt design. Vores ambition er altid at hjælpe dig, med at efterlade så lidt aftryk på miljøet som muligt.
Industrimarken 2 C, 9530, Støvring, Danmark
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med DVI’s fantastiske Luft/Vand varmepumper af flere omgange.
Den første vi fik sat op i et nybyggeri var helt fantastisk og de småting der var på den blev fikset kompetent og straks.
Vi har nu for et år siden ( december 2019) taget et nyt hus i drift med en varmepumpe præcis magen til den første.
Fra dag 1 har vi gjort DVI opmærksom på at den knurrer og at det ville vi gerne have den stopper med da en af grundene til DVI er valgt er deres lydløse indedel.
Der har så at nogle gange været nogen forbi efter vi har presset pænt på over tid.
En mente den skulle isoleres med nogle plader
En fortalte at der var lavet om på veksler delen og at det var en kendt fejl som de arbejdede på at få løst.
Den sidste der var forbi fortalte at sådan siger alle luft/vand varmepumper så det var bare sådan det var punktum.
efterfølgende har vi så bedt om at få lavet service , det havde den sidste montør nemlig ikke tid til.
Har efterspurgt DVi’s service afd. om service og har nu fået en mail om at Gastech har overtaget service og vi kan henvende os der, det er første gang vi hører om det, det kan skyldes at vi har fået varmepumpen i forbindelse med en totalleverance af det nye hus, vi pegede blot på DVI istedet for den standard Danfoss som var med.
Jeg tænker at den næste varmepumpe hedder noget andet end DVI til fornavn.
Ærgeligt for vi har anbefalet til alle og mener det er markedets bedste design og tanke der ligger bag ( det er selvfølgelig en personlig mening)
Vi kontakter Gastech og så må vi håbe at de kompentencer som DVI tidligere besad er flyttet til dem.
Mvh. Ravn..
Der er nu blevet fulgt op helt og aldeles som de gode mennesker ved DVI plejer og så er den tyst og kører perfekt.
Så 5 af de grønne fordi det er et lækker produkt.
Jeg syntes det er et kanon produkt I leverer, service er altid god og det kan lade sig gøre at få svar på spørgsmål.
Jeg syntes designet på jeres ude del, er super fordi den er lidt anderledes og falder lidt bedre ind i "naturen".
Fortsæt det gode arbejde!
Købte styring standalone til jordvarmepumpe. Det var dog en luft til vand leveret.
Settingslisten rimelig enkel at gå til og ændre parametre så den passede til formålet.
Måske et par friske øjne til at gå opsætningen igennem kunne forenkle det hele noget. Fx er referencefølere ikke beskrevet for reguleringen, ej heller solvarme options.
Fantastisk produkt og engagerede medarbejdere. Desværre er medarbejderne ikke altid koordinerede og de løbende priser er arrogante.
Sidste oplevelse er at jeg har skullet betale 470 kr i Oktober for kalenderåret 2021 med "smart control" (du får en app hvor du kan regulere varmepumpen samt de laver opdateringer fra tid til anden). Det er for dyrt og for tidligt (2 mdr. før servicen begynder leverance). Derefter blev der booket et serviceeftersyn hvor min top af plastik også skulle skiftes ved samme lejlighed. Det lykkedes dog ikke, da teknikeren ikke havde fået informationen tilstrækkeligt detaljeret til at have udstyret med. Det får jeg så nok også lov til at betale ekstra for til den tid, ud over de 2500 jeg har betalt for eftersynet. Det sker næsten hver gang at noget er koordineret dårligt, hvilket ødelægger oplevelsen. Jeg mener ikke at kan kan tillade sig at tage 3000 kr om året oveni for et produkt man har leveret. Tilsvarende eftersyn for andre luft til vand varmepumper koster omkring 1000 kr om året.

Svar från DVI Energi A/S
Jeg har primært haft gode oplevelser med DVI. Kvalitetsprodukter der er driftssikre med høj virkningsgrad, hvilket betyder at man får billig opvarmning.
Super produkt og rigtig god Service.
En Varmepumpe producent der holder hvad de lover.
Utrolig brugervenlig varmepumpe - selv jeg, der er totalt uinteresseret i teknik, kan nemt justere temperaturen fra min mobil. At vores varmepumpe er dansk design og dansk produceret, er heller ikke at kimse af. God service ved installation, og smart, at de fra "hovedkvarteret" kan se, hvis der er problemer med pumpen. Hvilket dog ikke er sket her - den kører bare.
Siff/Helsingør
Jeg er Vild fascineret af DVI Luft til Vand varmepumpe.
Super flot design. Virkelig brugervenlig menu.
De er ikke gået over åèn efter vand, for der er ikke sparet på noget, og slet ikke på deres service eller support.
Jeg kan KUN varmt anbefale en DVI varmepume.
Med venlig Hilsen Henriette Antonsen
Det er gode produkter og man får en fin behandling og til tiden
Altid god service både ved afhjælpning af fejl og ved rådgivning af kunde og installatør.
Super produkt🇩🇰 Og så er det Dansk👍👍
Er tilfreds med den kommunikation jeg har haft med dvi.
De har hjulpet en del med div. Dimensioneringer af luft vand pumper.
Utrolig nemt og betjene og installere deres produkter, plus god kunde service
Som nævnt i telefon, med både kontoret og montør der var ude hos mig, er jeg er stadig utilfreds med den mangelfulde / ufuldstændige reparation af mit anlæg.
Jeg oplyste telefonisk om fejlene på anlægget, trods det blev montør ikke informeret om disse og kom tomhændet på addressen.
Mit anlæg er stadig ikke lavet.
Jeg føler jeg har betalt for noget jeg slet ikke har fået.
Ref. Fakturanr. F034594
Debitor nr. 21200997
Ordre nr. S034882

Svar från DVI Energi A/S
De er venlig og hurtig til at komme hvis der er noget galt, og prisen er rimelig.
Fin service men dyrt. 2500 for en times eftersyn.
Servicen var nok i orden, men det var første gang reparatøren så et anlæg som vores.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.