Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,5

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een slechte zaak is dit

Wat een slechte zaak is dit
Wat een slechte zaak is dit ! Online een fiets gekocht en binnen een week is die kapot de winkel opgebeld en een hele bijdehante man aan de telefoon dat ik het allemaal niet begrijp en of ik even goed wil luisteren!

Na een week valt de fiets volgens hun niet onder garantie nou slechtste service ooit !

KOOP HIER NIETS !!!!!

25 november 2025

Echt top service

Echt top service! Ik ben telefonisch heel fijn te woord gestaan, en de bezorging ging ook perfect. Dutchdealz is echt een aanrader.

12 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helaas na bijna een jaar wat issues met…

Helaas na bijna een jaar wat issues met het aangaan van de DYU van mijn zoontje. Ik ben hierover keurig en vriendelijk telefonisch te woord gestaan door Panos. We hebben een reparatie afspraak ingepland en de fiets is door de monteur perfect gerepareerd. We werden heel vriendelijk ontvangen in de showroom. Het ontbrak niet aan koffie, een gezellig praatje. Mijn complimenten voor de monteurs die pas naar huis gingen toen alles was opgelost. Zeer tevreden en met een goed gevoel zijn we weer naar huis gegaan. Jongens en dame, ga zo door!!! Dankjewel voor jullie vriendelijkheid en servicegerichtheid!!!

17 maj 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dutchdealz item goed ontvangen

Dutchdealz item goed ontvangen, Item is origineel en echt scherp geprijst

had account aangemaakt maar inloggen wil niet lukken

overall genomen ben ik een tevreden klant

10 maj 2024

TOPZAAK

Vandaag mijn zoon zijn fatbike opgehaald. Diverse reparaties uitgevoerd. Wat fantastisch gedaan. Alles tip top in orde. In record tempo klaar. Fantastisch.Hij kreeg er zelfs gratis onderdelen bij en een nieuwe standaard. Top service. Tevens mijn eigen nieuwe fatbike opgehaald.supersnel en prachtig afgeleverd. Dutchdealz. Geeft goede voorlichting en PERFECTE service.Heel erg bedankt en tot snel.( topzaak)

2 maj 2024

Top bedrijf en service

Ging wat mis bij de bestelling had zelf verkeerd gekeken voor het achterrekje met de voetsteuntjes. Tijdens de aflevering maakte DHL er tot twee keer aan toe een zooitje van, onveilige aflevering en daarna niet thuis bericht terwijl ik gewoon thuis was maar daar kunnen hun natuurlijk niks aan doen. Ze hebben mijn bestelling keurig op tijd geleverd en een kosteloze nabestelling erbij. Echt top service en zeker een aanrader.

12 april 2024

Great shop

Great shop! Super helpful and friendly staff, just wanted say another big thanks, highly recommend.

27 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen vrijdag in Spakenburg bij…

Afgelopen vrijdag in Spakenburg bij Dutchdealz mijn ouxi aangeschaft en wederom zeer fijn geholpen door Panos en zijn vrouw Alexandra wat een lieve mensen en met hart voor hun klanten.
Ik had 2 weken geleden ook al een Windgoo b20 bij hun gekocht.
Super service super bedrijf ga zo door 👍🏻 💪🏻

17 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn review wordt steeds verwijdert

Mijn review wordt steeds verwijdert! Vorig jaar mei twee fietsen gekocht 1900 euro samen. Beide fietsen continue stuk, waardeloze dikke banden, service heel slecht, aangehouden door de politie omdat de. Fietsen niet legaal zijn in nederland! Twee verschillende modellen gekocht. Geen garantie geen geld terug laten maken binnen drie maanden kost geld en valt niet onder garantie
Koop hier geen fiets!!!!!!!!

Oplichters zijn het!! 2 fietsen voor mijn kinderen gekocht 1900 euro samen. Eerste ging al binnen een week kapot, tweede binnen 3 maanden kapot, geen garantie reparatie of omruil mogelijkheden zonder dat het minimaal 100 euro alleen al aan ophaal service kostte
We zijn aangehouden door de politie omdat het illegale niet bestaande geregistreerde merken zijn.
Alle revieuws zijn nep want ik heb meerdere klachten gehoord maar deze zijn verwijdert

28 januari 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb verschillende onderdelen besteld…

Heb verschillende onderdelen besteld voor een eerlijke prijs en had het snel in huis en had wat vragen via de app en werd snel en vakkundig geholpen en ben later in de winkel geweest en ontvangen met een bakje koffie en gratis advies en tijd voor de klant dus zeker een aanrader om nog een keer terug te komen

4 mars 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vakkundig bedrijf, veel keuze, gastvrij.

Zo goed en vakkundig geholpen.
Heel persoonlijk. Alle tijd. Duidelijke uitleg, lekkere koffie. Er kon meteen een testrit worden gemaakt met diverse fietsen. Eerlijk advies. En nog een mooi slot op de koop toe. Een verademing om zo bij een bedrijf geholpen te worden.

30 september 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.